Élő közvetítések
Alexis Jugadorazo Sánchez...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Capitá del Barça
ember! a csávó évek óta katasztrófa! komolyan miért kell törpék fejére beadni?????eimenis1212 írta:te melyik meccset nézed? vagy csak a rossz beadásoknál működik a tévé?Deus írta:Dani Alves HUZZON el innen a francba, idiota beadasaival egyutt. Jo helye lesz PSGben,
én nem vagyok profi focista, de magyarázza már el ezt nekem valaki!!! vagy ezek ennyire primitívek, mert vagy 2 éve megy az értelemtelen beívelgetés!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
-
- Az Év fórumozója 2013
Pedro helyett jöhet Neymar a szünetben.
Alexis Sánchez, téged pedig imádlak.
Alexis Sánchez, téged pedig imádlak.
Szokásos embereket szidni. Masch meg Alves is nem egyszer mentett a mai meccsen. Oké menjenek, de ne az eddigi 1 meccs után mondjál már ilyet...jangamen írta:Végérvényesen kijelenthető, hogy a Mascherano - Pedro - Dani Alves trió nyom nélkül takarodhat elfele nyáron.
-
- Jugador d'estrella
te melyik meccset nézed? vagy csak a rossz beadásoknál működik a tévé?Deus írta:Dani Alves HUZZON el innen a francba, idiota beadasaival egyutt. Jo helye lesz PSGben,
Végérvényesen kijelenthető, hogy a Mascherano - Pedro - Dani Alves trió nyom nélkül takarodhat elfele nyáron.
Van tűz, van akarat...
Nem kötekedésképpen, de eddig Alves a beadásokon kívül nagyot harcol, Messinél talán még labda sem volt..Deus írta:Dani Alves HUZZON el innen a francba, idiota beadasaival egyutt. Jo helye lesz PSGben,
Pedro helyett AKARKI. A szunetben !
Sánchez kiválóan eltalálta, 100-ból egyszer találja el így, szerencsére most sikerült 
Viszont nem szabad leállni, kell még egy gól, nehogy az utolsó percben kapjunk be egyet

Viszont nem szabad leállni, kell még egy gól, nehogy az utolsó percben kapjunk be egyet

....Nagy meccs
Azigen, hirtelen dimenziót váltott a labda ettől, az biztos 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És ez most egy új próba nekik, még idén nem vezettünk ellenük, végre megtörtént.

Messi assziszt, Sanchez gól! 

-
- Director del Fútbol
AZ MEKKORA GÓL!!!!!!!!!
ALEXIS

ALEXIS
- Messithebest
- Director del Fútbol
ALEXISSSS AZT A JÓ .......... EZAAAAAAZ

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pfff, szedd ki. 

Ezt viszont úgy is lehet nézni, hogy oké mondjuk nálunk nem 100%-os Neymar, de ha muszáj csatárt behozni behozzuk őt, aztán meg 5 perc után megsérül, mert simán megsérülhet, ezzel - 2 csere feleslegesen. Szóval ígyis-úgyis nagy a kockázat. Az Atletico most rosszul döntött, sajnálom őket és nagyon remélem, hogy Costa mehet a Vb-re.Bob_Marley írta:Ékes példa, hogy ha valaki nincs 100%-os állapotban, akkor bármikor rásérülhet. Neymart pl jó döntés volt padra tenni és nem kezdetni. Costa után Arda is mehet lefele. Két méregfogat kihúztunk akaratunkon kívül.
Kemény, hogy 1 cseréjük maradt és van hátra 70 perc. Be kell darálni.
sajnos attól, hogy az Atletico támadói lejönnek, a mi támadóink még nem lesznek jobbak. a pénzeszsákot ma még egyszer nem láttam labdába érni... 

Csak míg nálunk van egy relatíve bővebb keret, nekik egész szezonban ez a néhány játékos játszott, mert nem volt mélyebb merítési lehetőségük!Ékes példa, hogy ha valaki nincs 100%-os állapotban, akkor bármikor rásérülhet. Neymart pl jó döntés volt padra tenni és nem kezdetni. Costa után Arda is mehet lefele. Két méregfogat kihúztunk akaratunkon kívül.
Kemény, hogy 1 cseréjük maradt és van hátra 70 perc. Be kell darálni.
Ha nem a Barca ellen játszanának, egyértelműen nekik szurkolnék, mert amit letettek idén, az megsüvegelendő, és ha nálunk is hasonló lenne a hozzáállás, mint pl Costáé, nem lenne kérdés a bajnokságban, és talán máshol sem:)