Élő közvetítések
Jön Sergi Roberto!!!
De minek?
Kettős emberhátrány.
De minek?
Kettős emberhátrány.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gali 2014.08.24. 22:35:33-kor.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Jön Roberto . Xavi marad a padon , ez eléggé jelzésértékű...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- danianevem
- Entrenador del Barça
Most még Sergi Roberto sem törheti meg az örömömet 

Szánalmas ellenfél. Messi formája tartson ki az egész idényre!
Messi ügyes fiù......
Hajrààà

MESSI !!!!!
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Messi dupla!
Nagyszerű gól volt! 

- Alonso0190
- Jugador del Barça
Messi!!
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
-
- Director del Fútbol
Messi dupla 

azért mondta mindenki, mert songot elakarjuk adni, és senkit se hozni a helyére. egyértelműen oda IS szánják. de luis enrique már elmondta, hogy mindkét poszton számít rá. a másikkal pedig egyetértek, szerintem az edzőnk szerint márpedig az a posztja, a jobbszél, és nem csak kényszerűségből játszik ott.pep71 írta:Mindenki azt mondta, hogy LE majd Masch-ot feltolja végre a helyére, erre első meccsen megint középhátvéd és azt sem lehet mondani, hogy csak őt tehette oda, mert Bartra is ott volt lehetőségnek.
Amúgy többen is írták, hogy Rafinha sokszor a Celta Vigoban is jobbszélső volt, úgyhogy nem hiszem, hogy annyit fog ő a középpályán játszani, de cáfoljon rám Le...
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
-
- Director del Fútbol
10 emberrel veszélyesebbek vagyunk 

- lahertitty
- Jugador del Barça
Bakker, Dani!

Nem hiszem, hogy a szerencsétlen pirost a védelem számlájára kellene írni, itt Busquets volt a hunyó. Komolyabb meccseken majd látni fogjuk, mint érnek Mathieu-ék.
"I may be wrong, but I doubt it."
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
Rafinha nem csatár. Nincsenek csatáraink. Munirnak szerencséje volt, de legalább belőtte. A hátsó alakzat játéka nem megnyugtató a jövőre nézve.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon megérdemelte, hogy betaláljon itt is. Egész előszezonban hozott egy konstans jó teljesítményt és meg is lett a gyümölcse, így tovább.

Mindenki azt mondta, hogy LE majd Masch-ot feltolja végre a helyére, erre első meccsen megint középhátvéd és azt sem lehet mondani, hogy csak őt tehette oda, mert Bartra is ott volt lehetőségnek.Danka00792 írta:Rafinha bitang jó lenne szerintem, én Iniesta posztján nézném meg. Most nyilván kényszerhelyzet, hogy 4 támadó játékosunkból 2 sérült 1 nem játszhat, és muszáj elől futkároznia, de remélem LE, ha mindenki egészséges lesz (ha lesz egyáltalán ilyen) akkor a kp-n számol vele. Van benne lehetőség, tavaly láthattuk.pep71 írta:RAfinha nagyon gyenge,nem értem mit lát bennt LE, meg sem közelíti Thiagot sajnos.
A meccs egyébként elsőnek nem rossz, a kezünkben volt a meccs végig, gól is jókor jött, a piros meg... hát nyilván sosem jön jókor, egyébként meg sem fordult a fejemben, hogy nem jogos, olyan egyértelmű volt.
Kiváncsi leszek, hogyan tovább.
Messinek egyébként külön gratula az eddigihez, jól játszik, még a végén fizuemelést kap. Úgy értem nagyobbat, mint amit amúgy is kapna.
Amúgy többen is írták, hogy Rafinha sokszor a Celta Vigoban is jobbszélső volt, úgyhogy nem hiszem, hogy annyit fog ő a középpályán játszani, de cáfoljon rám Le...
Parádés kezdés a második félidőben, azt hiszem nem kell tovább izgulni a 3 pont miatt.
Rakitic labdája zseniális volt, ha még néhány hasonlót elsüt, ő lesz az új kedvencem.
Rakitic labdája zseniális volt, ha még néhány hasonlót elsüt, ő lesz az új kedvencem.

Munir még mindig jó!