2014.11.02. 08:25:56
Nos láttam már jobb meccset a fiuktól. Szerintem a középpálya nem segíti hatékonyan a gyors játékot. Sokszor lassítják labdaszerzés után a játékot, a helyett, hogy az üresen álló szélsőket megjátszották volna, visszalassítják a játékot. Sajnos ez nekem úgy tűnik, mintha "követelmény" lenne a Barcánál. Mind ezek ellenére volt legalább 7 olyan hejzetünk, amibő máskor a felét minima belőjük. Most egyszerűen nem sikerült semmi. A z vitathatatlan, hogy a három csatárunk bármelyike helyzetbe tud kerülni és sajnos ki is tudja hagyni. Leon valami átok van, mert ennyi helyzetet, mint amennyit kihagyot ebben a szezonban már, az máskor egy egész éven nem történt meg. Rakitic-et nem kell szídni, mert ő nem arra lett kitalálva, hogy zseniális labdákkal tömje a csatárokat. Most látszik, hogy hiányzik Ini is meg Xavi is. Rafi még nem az a kategòria, Busi meg mostanában nem adja amit tud. Pontatlan és sokszor lassítja a játékot Összességében nem látom LE munkáját, ugyan azt látom, mint korábban. , vagyis semmi előrelépés, játszuk azt, amit .eddig is, csak sokkal lassabban és eredménytelenül.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."