Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az egyetlen szép,életerős és góllal végződő támadásunk az egyedül neki volt köszönhető. Volt két-három szép labdakihozatala. Szerintem se élete meccse, de egy jó Pedri, Yamal, Raphinha az ilyen labdakihozatalaiból szoktak gólhelyzetet kialakítani. Pedri olyan bizonytalan,hogy elképesztő, Kounde majdnem öngólpasszt ad. Rég nézett ki ilyen rosszul meccsünk. Fermin szerintem társakkal se lenne hasznos, FDJvel önmagában ma nem lenne gond. Raphinhát és Pedrit fel kéne rázni, Fermin helyére Fati,vagy Olmo.. FDJt is le lehet cserélni, csak kevés a lehetőség. Olmot előrébb kéne tenni. Gavitól meg félek,az első meccsén is belement majdnem egy piros lapba ostobán, komoly vezetés mellett..én félnél tőle, de lehet más lehetőség nem lesz.PorSiempre írta: ↑2024.11.10. 21:45:50
Mondjuk DJ a posztján nem csinál semmit.
Fermin pedig totál nem megszokott helyén tolja...
De igen tompa mindenki...
Olmo kell DJ helyére, mert kikapunk...
Ennyi! Veled értek egyet. Kb mint a gyerekek úgy drámáznak egyesek! Örüljünk, h csak ennyi van közte, mert ma finoman szólva sz***k vagyunkcsababarca írta: ↑2024.11.10. 21:51:35Nem tudom miért kell itt már megint drámázni, meg ekézni minden pályán lévőt kb, mikor semmi nem történt, egyszerűen jobb a Soci.
Vagy tényleg azt hittétek, hogy majd 100 pontokkal nyerjük meg a bajnokságot?
Rossz napunk van, nagyon gyenge félidő volt, de így is simán benne van, hogy megnyerjük a meccset.
Soci itt a végén ki is végezhetett volna minket, de nem tették, majd megbüntetjük ezt.
Hát remélem, mert a Belgrád sajna volt olyan gyenge, hogy ez nem bosszulta meg magát, de szerintem akkor is gáz volt ezzel a húzással.Messa írta: ↑2024.11.10. 21:38:36Biztos vagyok benne hogy félidőben rendezni fogja a sorokat, ha ezt mi látjuk, ő tízszer jobban látja. Sokszor volt már félidőben nagy upgrade, remélem most is lesz.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:36:56Szerintem Flick eddig egyik legrosszabb taktikai döntése volt Pedri feltolása. Vele hátrébb és akár egy Torréval elöl sokkal előrébb lenne DJ-al meghalt a középpálya, nincs aki szervezzen, stb. Ehhez meg még az elvett gól, ez ma nem néz ki jól. És még Yamal sincs.
De Jong mióta lesántikált, még három fokozattal lassabb, pedig amúgyis lassú szegény.
Mondjuk DJ a posztján nem csinál semmit.sansz írta: ↑2024.11.10. 21:40:26Egy labdát vesztett DJ, emellett kifejezetten jó volt. A lövése is szerintem gól,ha Lewa nem védi ki. Értem,hogy most ő az ellenség, de Fermin mit csinál? Lewa mit tesz hozzá, az oké,hogy szabályos volt a gólja,de ha nem a kapu előtt áll,akkor nem akad el a labda benne. Pedri mit csinál? De igazán Fermin lóg ki lefelé. Ja és Raphinha sincs a pályán.
Tragédia az ember idén, és most még posztidegen helyen is. Torre sokkal jobb, jelenleg, szerintem is. DJ meg pont az, amit gondoltam, mikor megy a szekér, klasszis, de amint nyomást kap, se kép se hang. És ő a csk.
Biztos vagyok benne hogy félidőben rendezni fogja a sorokat, ha ezt mi látjuk, ő tízszer jobban látja. Sokszor volt már félidőben nagy upgrade, remélem most is lesz.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:36:56Szerintem Flick eddig egyik legrosszabb taktikai döntése volt Pedri feltolása. Vele hátrébb és akár egy Torréval elöl sokkal előrébb lenne DJ-al meghalt a középpálya, nincs aki szervezzen, stb. Ehhez meg még az elvett gól, ez ma nem néz ki jól. És még Yamal sincs.