Élő közvetítések
Ma azon verseng Messi és Neymar, h ki hagy ki több helyzetet 

Mennyire nincs ma szerencsénk....
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
-
- Barça C
Rafinha rohadt jó kis játékos szerintem. Őt be kell építeni még ebben az évben. Gyors , erős, technikás. Hajrá Barca!!!
(L)BaRcA(L)
buszkecc amugy is 0, de mi ertelme van igy jatszani, hogy egyik kezet folyamatosan a szajan kell tartania???
suarez jo, rakitic ma is el van tunve
a kozeppalyan meg a Celta is atszalad, ilyen KP-val oruljunk ha a BL negyeddontoig jutunk.
suarez jo, rakitic ma is el van tunve
a kozeppalyan meg a Celta is atszalad, ilyen KP-val oruljunk ha a BL negyeddontoig jutunk.
jó kis középcsapat ez a Celta, mi pedig ezekhez is gyengék vagyunk ez az igazság. azt sem mondhatom, hogy nem igyekeznek egyszerűen ez a hármas még nincs összeszokva, rendre rossz döntéseket hoznak ziccerben. az persze szintén igaz, hogy akár három is be mehetett volna....
ha nem fáradnak el a vígóiak, bajban lehetünk itthon...!
ha nem fáradnak el a vígóiak, bajban lehetünk itthon...!
-
- Llegenda del Barça
Kapus élete formájában...
De csak egyszer kell megtörni, aztán beindulna a szekér. Csak előbb mi tegyük meg, azért vigoiaknak is vannak ígéretes támadásaik.

De csak egyszer kell megtörni, aztán beindulna a szekér. Csak előbb mi tegyük meg, azért vigoiaknak is vannak ígéretes támadásaik.
Óriási gondok vannak a helyzetkihasználással. Még ha meg is nyerjük ezeket a meccseket, akkor sem lehetünk elégedettek, ilyen helyzetkihasználással komoly csapatok ellen nem tudunk nyerni, ahogy a két erőfelmérő mérkőzésünk is bizonyította.
"I may be wrong, but I doubt it."
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
Sajnos bejött a null nullás első félidő. Most jön a görcsölés. Három ilyen csatárral, ennyire béna támadójáték, ez LE műve.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Majdnem ugyan ezen a poszton tolta ott is - össze-vissza, mindenhol elől -, csak ott kevesebbet járt vissza.zola8787 írta:Suárez a szélen tolta a Poolban is, vagy Messi miatt került ki?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem nem játszik rosszul Messi, a fejesen kívül mindent kapura pakolt elég rendesen, szerintem nem rajta múlik hogy nincs még minimum 2-0, hanem a kamusnak nagyon jó napja van.
Suarez beívelése nagyon jó volt, viszont még mindig sokmindent túlbonyolítunk.
Suarez beívelése nagyon jó volt, viszont még mindig sokmindent túlbonyolítunk.
Messi! Mit akar belőni? Suarez az egyszemélyes csatársor. Neymar eltűnt.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Messi megint mindent kihagy...nem értem,borzalmas formában van, Alexisi magasságokban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LE nagyon nem tudja, h hogyan kéne levédekezni a szögleteket.
Miért Suarez a jobbszélső? Neki középen kéne lenni, menjen Messi jobbra.
Jobb oldalunkra egy repülő is le tudna szállni annyira üres...
Vérzett a szája, amúgy én is úgy láttam, hogy nem volt semmi. Essen el, mert essen, de ne úgy, hogy mindjárt meghal... Nagyon nem bírom azt a palit.Yokozuna írta:Na Busquets kiszínészkedett egy sárgát.
MM eddig mesteriek (Masch - Matyiő)
Suárez a szélen tolta a Poolban is, vagy Messi miatt került ki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2014.11.01. 20:28:19-kor.
Na Busquets kiszínészkedett egy sárgát.
Jé, két távoli lövés.
Remélem lesz több is, van ebben potenciál
Remélem lesz több is, van ebben potenciál
- Nervo
- Capitá del Barça
Nevetséges ez a farkas is, meg azok akik ő rá bízták ezt az egész kommentálást. Azt a pepét isteníti aki normális körülmények között, még a pálya közelébe sem férhetne.
Súárez szabálytalanságait meg sorolgatta. 

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Matyinál még Alves is gyorsabban ért vissza védekezni ezen a meccsen.
Nem éreztem azt, hogy a real megnyerheti ezt a meccset.
15. percig hajtottak, onnantól mi irányítottunk.
Aztán jött az a tizi, aztán ez az Ini hiba. Nem is emlékszem tőle ilyenre.
A real meg simán kihasznál egy ilyet, köszönik szépen.
A szöglet évek óta gyenge pont.
És a Barca meg lélekben feladta. A real nem. És ez nagyon fontos.
lehet szídni a bírót, mert sokat hibázott a kárunkra, sok szituációban nem jól döntött, többek között LS, és Messi faltolásánál, mikor kiugrottak volna. De hiszem, ha a fiúk fejben és lélekben nem így állnak hozzá a meccshez, akkor simán behúzzuk.
Nem éreztem azt, hogy a real megnyerheti ezt a meccset.
15. percig hajtottak, onnantól mi irányítottunk.
Aztán jött az a tizi, aztán ez az Ini hiba. Nem is emlékszem tőle ilyenre.
A real meg simán kihasznál egy ilyet, köszönik szépen.
A szöglet évek óta gyenge pont.
És a Barca meg lélekben feladta. A real nem. És ez nagyon fontos.
lehet szídni a bírót, mert sokat hibázott a kárunkra, sok szituációban nem jól döntött, többek között LS, és Messi faltolásánál, mikor kiugrottak volna. De hiszem, ha a fiúk fejben és lélekben nem így állnak hozzá a meccshez, akkor simán behúzzuk.
- pezZy
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szetfutottak minket.. Bomba csapatot epitettek, es okosan. Meg mi matyikat veszunk es fabregasokat adunk el, addig ok Kroos iscokat vesznek... Sajnos lassuak vagyunk. Csak az a baj, hogy 3 eve alibizunk es azt hisszuk jobb lesz. Hat nem!

"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”
Culé per sempre!!
Mascherano nélkül megint lenne ez több, mint 3....
Tavaly megtudhattuk, hogy midenért Fabregas és Alexis a hibás, de főleg Fabre, mert nem teszi oda magát az edzésen. Chelsea-ban is egy retek...Nervo írta:Tudomásul kellene venni a vezetőknek, hogy Piqué,Alvés,Pedró,Xavi és talán még SR nélkül kellene újra építkeznünk. LE ha ezen nem fog változtatni akkor mehet ő is tata után.Az ilyen Matyikat meg még hasonlókat, pedig elkellene nekik felejteni ahhoz hogy újra versenyképesek legyünk.