messideco írta: ↑2022.04.07. 07:20:45
Kíváncsi vagyok, lesz-e rotáció a kezdőben, szerintem érdemes lenne pihentetni azokat, akik a válogatott meccseket is végig robotolták.
szerk: a Mundo a legerősebb kezdőt jósolja, Araujoval jhv-ként, a Sport rotációt lát, Gavival, Adamaval a kezdőben.
Szerintem is lehetne rotálni, de Xaviban már teljesen megbízom, biztos látja, mi a helyzet. Adamának mindenképp adnék esélyt. Dembélé nagyot megy, de kb ugyanazt csinálja meccsek óta, mint Adama, csel az alapvonalra, beadás - és ezt Adama legalább ilyen jól tudja, a gólpassz statjai se nagyon maradnak el Dembéléétől. Nem érzek komoly minőségromlást, addig legalábbis nem, amíg Dembélé is kvázi gólképtelen.
Sajnálom, hogy Depay kidőlt, Ferránt rotálni kéne lassan, de így nem is látom, hogy lehetne, max Dembélé balra, Traoré jobbra, de kétlem.
Nézegetem amúgy rendszeresen a bundesliga összefoglalókat, a Frankfurt Silva távozása óta középcsapat, Kostic tán az egyetlen komoly erőt képviselő mezőnyjátékosuk, meg Kamada gyorsasága villanhatna meg 1-1 alkalommal. De az egyetlen, akitől félek, az Trapp, szenzációs formában véd, lehet, hogy a liga legjobb kapusa idén, a válogatottban sem véletlenül kapott lehetőséget. Remélem nem lesz Pena-effektus belőle. Mert amúgy játékban ízekre fogjuk szedni ezt a csapatot, azon fog eldőlni, hogy kivédik-e hátul a szemünket, vagy sem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy