Sanama írta:
Nem tudom az ATM hogy és mennyit rotál, csak az alapján mondok véleményt, amit most látok.
(Annyit tudok, hogy hét közben azért egy 90perces darálást lehoztak már.)
A csatáraik egymásra futnak, majdnem egymást rúgják fel, a védelem meg folyamatosan elcsúszik, késik. Lehet mélyponton vannak, bármi ilyesmi lehet, de én ezt látom. Nem érnek oda, stb.
Hát a real ellen pl az Arda-Mandzukic-Koke hármas 30 percet kapott, Juanfran sem játszott,ahogy Tiago sem. SZóval erre fogni badarság.
EGyszerűen ők ennyit tudnak, most jól kezeljük őket, a Real hétközben pl felült nekik, és rossz napot is fogtak ki.
Nah de, mi most jól játszunk, Messi MoM, rengeteget melózik, rég láttam ilyennek.
Egyébként uraljuk a dolgot, alig van náluk a labda, teljesen el vannak fojtva.
Spori egyébként az a fazon, aki az első pillanatban amikor lehet odadurrant Businak vagy Alvesnek egy pirosat,tipikus patkány.
Neymart mikor lerúgta Gimenez, az piros, erre még csak le sem fújta, pedig 2 méterre volt az esettől.
Le kell hozni innen,szerintem 1-2 gól még van a srácokban.
Neymar amúgy befejelhette volna az üreskapust, akkor nem lenne miről beszélni.
Most megint majd a kezezésre lesz fogva...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."