Élő közvetítések
nagyon tetszik a játékunk!!!!!!!!!!! rég nem tudtam ezt mondani. elől hátul tanári egy jól játszó ellenféllel szemben. alig tudok kiemelni valakit mindenki jó. van ritmusa sebessége az előre játéknak voltak (sajna) kihagyott ziccereink, de hát ez rendban van, minden nem fog bemenni soha. Suarez háromból végre egyet be súvasztott, ez külön öröm.
a Bilbao veszélyes, bennük van a gól Aduriz baromi erős (és durva) Munjain higany mozgású nagyon kell hátul figyelni és nem leállni a másodikban, mert akkor magunkra hozzuk őket.
remélem meg lesz a meccs.
a Bilbao veszélyes, bennük van a gól Aduriz baromi erős (és durva) Munjain higany mozgású nagyon kell hátul figyelni és nem leállni a másodikban, mert akkor magunkra hozzuk őket.
remélem meg lesz a meccs.
Általában ha az első gól be tudjuk verni szinte mindig hozzuk a meccset. Sőt a másodiknál a csapatok meg szoktak zuhanni. De most nézzétek meg a Bilbo még jön. Nem szabad buta hibákat csinálni, mint ez a kapufa! Ütni kell mégegyet rajtuk. Viszont Xavi meg Matyi nagyon gyengus.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Eddig jó, Suárez végre betalált, persze előtte biztos ami biztos kihagyta a százas ziccert.
Messi gólját kíváncsi vagyok a Marca kinek adja, képesek öngólnak húzni.
Messi gólját kíváncsi vagyok a Marca kinek adja, képesek öngólnak húzni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A Bilbao viszonylag nyíltan játszik, letámad, ha így folytatják nagy zakóba futnak bele.
- CsocseX
- Jugador del Barça
Jól játszunk... Tetszik a játékunk, élvezem... VÉGRE! A támadásban három ekkora klasszissal számtalanok a lehetőségeink. Akarunk, szaladunk, védekezünk, támadunk... Ez már valami. Jó, voltak mákok, meg meleg helyzetek, de ne felejtsük el, hogy van egy ellenfelünk is a pályán.
HAJRÁÁÁ!
HAJRÁÁÁ!
Força Barça!
Tetszik a játéka a csapatnak nagyon, bár Mathieu-nek nem igazán megy a ladbakihozatal, de védekezésben azért jó. Egyedül Xavi játéka, lassúsága nem tetszik.
Pedig ma Ő is jó, mármint Dani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára corol 2015.02.08. 21:50:57-kor.
Jah: az a néhány elég rossz helyen volt. Matyi a tizenhatosnál adta pl el. Piqué a kapus keze elől fejelte el a labdát, amiből aztán a kapufa lett.Tobias88 írta:Hát. Most 1 perc alatt volt 2 megkerülős csel meg egy sarkazás a védőktől. Annyira azért ezt nem nevezném megzavarodottnak. Nagyon agresszívan letámad a Bilbao, de eddig ha 3 eladott labda voltszekelygyula írta:Szerintem az egész hátsó alakzat meg van zavarodva attól, hogy már a 16-osnál visszatámad a BilbaoVakmacska írta:Matyi ma nagyon [auto_cenzúra]
Nagyon nincsenek topon a védőink.
Jövő héten meg jön Monty Alves helyett.
Matyi vajh meccshiány, v ennyire béna?
Alvesnek sikerült összehoznia egy eltiltást ami már nagyon rég óta érett neki
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Eddig tetszik a játékunk, a Bilbao ott töri a játékunkat aholtudja, így ezért alékalmazkodunk és lényegretörőbben focizunk
szerk: Dani Alvesnek kigyült az 5ödik sárgája, Montoya-Douglastime
szerk: Dani Alvesnek kigyült az 5ödik sárgája, Montoya-Douglastime

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.02.08. 21:47:17-kor.
Néha olyan 'összeállt a játékunk'-érzésem van, ez tök jó
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Mostmár kicsit rendeződtek talán de a meccs elején volt pár kétségbeesetten előre rúgott labda, és nem ment a labdakihozatal.Tobias88 írta: Hát. Most 1 perc alatt volt 2 megkerülős csel meg egy sarkazás a védőktől. Annyira azért ezt nem nevezném megzavarodottnak. Nagyon agresszívan letámad a Bilbao, de eddig ha 3 eladott labda volt
Hát. Most 1 perc alatt volt 2 megkerülős csel meg egy sarkazás a védőktől. Annyira azért ezt nem nevezném megzavarodottnak. Nagyon agresszívan letámad a Bilbao, de eddig ha 3 eladott labda voltszekelygyula írta:Szerintem az egész hátsó alakzat meg van zavarodva attól, hogy már a 16-osnál visszatámad a BilbaoVakmacska írta:Matyi ma nagyon [auto_cenzúra]
94:39 6 - 1
- szekelygyula
- Jugador del Barça
Szerintem az egész hátsó alakzat meg van zavarodva attól, hogy már a 16-osnál visszatámad a BilbaoVakmacska írta:Matyi ma nagyon [auto_cenzúra]
csak ne classico-kon meg bl-meccseken tolják...Tobias88 írta:kabaré

de hogy Xavi ennyire egylábas legyen az nem semmi... ezt ballal simán be kéne gurítania bárkinek
Ez hogy maradt ki???
kabaré
Matyi ma nagyon [auto_cenzúra]
akkor legyen így, csak valahogy kezdje el...
Messi meg tudja mikor kell visszatenni, okos

Messi meg tudja mikor kell visszatenni, okos

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nehezebbet meg betette, szép lövés volt. Innentől azért kisebb stressz van a meccsben.

-
- Director del Fútbol
5 méterről kihagyja, de 16-ról bevágja
ki érti ezt?

ki érti ezt?

Megy ez, megy ez 

SUAREZ BAZZE!!!! EZAZ!!!!!!!