de digi tv-n én még nem találtam meg

bár ott elég gyakran szokták cserélgetni a csatornákat
Ezt meg hol olvastad?barca44 írta:Van olyan, akinek digitv-je van, ésmár tudja fogni a tv6-ot?
Tegnap olvastam. hogy elméletileg augusztus óta van...de én még nem találtam meg
Rumig írta:A legjobb meccseket, amit a közönség megszavaz (igaz, csak heti egy) továbbra is az m1 fogja adni, szal senki nem marad teljesen BL-nélkül.
Én is kibuktam ezen a tv6 faxságon.Az egerszegi kábelszolgáltatóval nem igazán voltam kibékülve,ezért le is cseréltem másikra (inkább nem reklámozom).Ezzel oké voltam nagyjából,de ott sem nem van tv6,így az idén is egy pár BL derbi bebukós volt.torrentkiller írta:Hát a jó nénikéjüket izéljék szájba. Ez a legnagyobb szemétségsasi1 írta:...Lehet hogy a minőség egyforma csak nálunk a szolgáltató bszik betenni a csatornák közé a TV6ot. És egy csomó ismerősöm van így. Akkor hogy a rákba fogunk BL-t nézni egypáran?
KÖSZÖNJÜK EMESE![]()
Bocsi a káromkodások miatt, de ez nagyon felbosszantott
Hát a jó nénikéjüket izéljék szájba. Ez a legnagyobb szemétségsasi1 írta:A 2008-2009-es szezonban a Viasat3 helyett a TV6-on láthatjuk az UEFA Bajnokok Ligája közvetítéseit.
A Viasat Hungária Zrt. 2009-ig rendelkezik a Bajnokok Ligája közvetítési jogával. A 2006-2008-as szezonokban a Viasat3 adta minden kedden élőben a mérkőzéseket - a csatorna vezetősége azonban most úgy döntött, hogy a 2008-as őszi szezontól a fociközvetítéseket ezentúl kibővítve, az amúgy is "pasis csatornának" tartott TV6-ra helyezi át.
"A Viasat3 egyre inkább a női nézőket célozza programstruktúrájával. Az év elején elindított TV6 pedig ezzel párhuzamosan, kifejezetten a férfi közönség számára kínál általános szórakoztatást. Hosszú távú stratégiai terveink része volt, hogy a 2008-as őszi szezontól a - főleg férfiak által preferált - Bajnokok Ligája-közvetítéseket a TV6-on sugározzuk. Ezáltal heti egy helyett heti négy meccset tudunk majd adni a focirajongóknak, vagyis minden kedden és szerdán egy-egy találkozót élőben és egyet-egyet felvételről. A TV6 közvetítéseinek minősége megegyezik a Viasat3-on megszokottéval: az élő meccseket Hajdu B. István kommentálja majd, a műsorvezető pedig továbbra is Urbányi István lesz" - mondta Hámori Barbara, a csatornák programigazgatója.
nemtuda valaki 1 pontosabb linekt adni mert it nemtalálom :S:S ja és olyat aholz nemfog tölteni minden 3.másodpercbenbarca tomi írta:A wisla elleni meccset itt tudjátok megnézni:
http://www.rojadirecta.com/
Én is itt nézem
Ez szánalmas!kilibarca írta:Elkezdődik meg megint ez a szemétség. Amire azt hinné az ember végre meg tudja nézni kedvenc csapataid addigra jön egy új csatora amit elő kell fizetni.sasi1 írta:A 2008-2009-es szezonban a Viasat3 helyett a TV6-on láthatjuk az UEFA Bajnokok Ligája közvetítéseit.
áááá....![]()
![]()
![]()
Remélem hamarosan jön a sportclub+ ami a spanyol bajnokikat adja(valami ilyesmit is hallottam)
Elkezdődik meg megint ez a szemétség. Amire azt hinné az ember végre meg tudja nézni kedvenc csapataid addigra jön egy új csatora amit elő kell fizetni.sasi1 írta:A 2008-2009-es szezonban a Viasat3 helyett a TV6-on láthatjuk az UEFA Bajnokok Ligája közvetítéseit.
Ma este a sport klubon 19:00kor adja a Barca tvharcilepke írta:Nincs esetleg a NY-Barca teljes meccshez egy jó link, mert szívesen megnézném?
http://www.rtve.es/alacarta/index.htmlharcilepke írta:Nincs esetleg a NY-Barca teljes meccshez egy jó link, mert szívesen megnézném?