Élő közvetítések
Nulla, pedig a Celta is nagyon gyenge, rengetegszer adják el a labdát a saját térfelükön, de a Neymar és Suárez nevetséges, amit művel.
Ennyi eladott labdát is régen láttam Barca meccsen...a Barcától persze
Ennyi eladott labdát is régen láttam Barca meccsen...a Barcától persze
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Szánalmas. Nolito többet csinál mint az MSN. Védekezésben hibázgatunk, középpályánk nincs, a támadóink meg azon gondolkodnak, hogy a fizujukból melyik szigetet vegyék meg a héten. Neymar meg...
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

http://livestreamhunter.org/sportstreams/hustream2" target="_blankBarcelona144 írta:Valaki légyszi dobjon egy linket,ahol megy a meccs...
optimista vagy, én ebben a meccsben -ha így folytatják a másodikban is- kerek 0 pontot látok.csaby23 írta:Ha igy folytatjak a sracok es odafigyelnek,szerintem 1 pont elhozhato..
Középpálya...nincs szürő
-
- Barça B
Valaki légyszi dobjon egy linket,ahol megy a meccs...
A bíróra nem panaszkodhatunk eddig.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tizigyanús eset meg egyértelműen labda volt, onnantól kezdve meg mindegy, hogy a baba eltűnt. 

Neymarnak nincs jó megoldása. Szünetben lehoznám.
Neymar be van rúgva, vagy mi a ... van vele?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára corol 2015.04.05. 21:38:23-kor.
Nehéz lesz....
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Megvédeném, mert nehéz helyzet volt. Levenni nem nagyon volt lehetőség, pont felpattant egyből lőni kellet. Gondolatra jó volt, hogy kapus mozgásával ellentétesen elteszi, de leszorítani nem tudta.csababarca írta:Neymar bekezdett megint, kaput se talál ziccerben.

nem volt, de megúsztuk.
Tizi volt, megúsztuk
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Neymar bekezdett megint, kaput se talál ziccerben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador del Barça
Ronaldo eltűnt a végére... Most tűnt csak fel ahogy mutatták a kamerában.
Barcelona Unity is Strenght!
Szép volt...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na megvan, keine panik. 

-
- Jugador del Barça
Nyertünk!
Barcelona Unity is Strenght!
- Leon
- Director del Fútbol
És megvan!!!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!