Barça a Bajnokok Ligájában
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem, de az a meccs legalább rajtunk fog múlni, ők lefocizni nem fognak. Ha gyilkolunk elöl, akkor hozzuk, ha nem, akkor ők majd büntetnek, itt szerintem ennyire egyszerű a képlet. Azért a BM is rúghatott volna vagy 6-7 gólt a két meccsen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
akkor az Inter a kövi ellenfél. nem lesz könnyű

Nekem olyasmi jött le meccs közben, hogy túlságosan nyugodtak a tekintetek, ha nem is mondták ki egymás között a srácok, de belül mindenki bízott valaki másban, hogy valaki csak talál egy gólocskát, aztán nagy baj nem lehet, bárhogyan is próbálhatott Flick motiválni a 4 gólos előnyt nem sikerült kiradírozni a fejekből.
Nem igazán érezték a veszélyt.
Azt nem mondom, hogy szurkolóként ezt jó volt látni, de nekem semmi összeomlásféle "kísért a múlt" nem ugrott be.
Fiatal a csapat, tudat alatt is kicsit magasabb lovon érezhetik magukat a srácok legbelül a kelleténél, amit az edzőnek sem könnyű karbantartani, ezt majd az élet fogja egyenesbe hozni egy-egy kellemetlen pofonnal.
Az sem mindíg előny hosszabb távon, ha túl jól kapod el a rajtod....

Sok mindenről szó esett, csak arról nem, hogy a Dortmund nagyszerűen játszott. Megérdemli a gratulációt.
Van ilyen, hogy az ellenfél jól felkészül.
Bosszankodnunk pedig nem szabad, hiszen a két mérkőzésből álló összecsapást 5:3-ra megnyertük!
Van ilyen, hogy az ellenfél jól felkészül.

Bosszankodnunk pedig nem szabad, hiszen a két mérkőzésből álló összecsapást 5:3-ra megnyertük!
- bence0330
Hát igen, és nekem még Rashford szint se kéne, elég lenne egy polccal lejjebbről is válogatni, csak tudjon cselezni. Szerintem van vagy 50 megszerezhető játékos Európában, aki azt tudja, mint Yamal, csak gyengébben. Legutóbb mikor a Feyenoord meccset néztem, akkor döbbentem le, micsoda szélső van ott, 2-3 ember nem tudta tartani, és nem kispályás védők ellen művelte ezt. És volt még egy, aki nem sokkal maradt el tőle. Egy nyamvadt Feyenoordban. Ott üldögél a középmezőnyös Milanban egy Chukwueze. Tényleg napestig lehetne sorolni az ügyes szélsőket, még ha nem is Yamal szintje egyik sem. Ha nem nyerünk komolyabb trófeákat, ez lesz az oka, még ha más lyukak is vannak a keretben. Szomorú, hogy lehet, hogy a nyamvadt ffp és Tebas miatt "majdnem" csapat is lehetünk.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.16. 13:01:01Izgalmas meccs volt, fájó volt nézni hogy Rashford úgy remekelt hogy pont azt a profilt tudta nyújtani mint Raphi-Yamal, ráadásul mindkét oldalon...A gólpassza előtt szépen butította a PSG védőket![]()
Büszkék lehetnek magukra Tebasék hogy megakadályozták hogy ide jöjjön, ég és föld lenne ha egy ilyen kalibert tudnánk bedobni tehermentesíteni a szélsőinket, sérülésről nem is beszélve...Ligában már kb 10+ ponttal mehetnénk jelenleg és nem kéne agyonhajszolni Yamalékat. A beosztásról nem is beszélve, miközben nekünk CDR döntőt kell játszanunk 3 nappal az elődöntő előtt, a PSG-nek konkrétan nem volt bajnoki meccse a BL negyeddöntős meccsei között, ez lenne a korrekt hozzáállás egy szövetségtől, nem pedig a saját csapatainak gáncsolása.
Persze ettől még Flick a forgatást csúnyán benézte, 3/4-0-knál a szertárost is be lehet oda állítani, ahogy Troym is írta más topikban. Fortot, Torrét, Victort, akárkit. Én továbbra is egyetlen hibájának a szélső posztok menedzselését tartom, a balbekk kivételével, és ez iszonyat fura, mert ott meg pont a keret képességileg messze leggyengébb focistáját is bátran beveti. Túloldalon meg a generációs tehetség Fort, akinek a tudása 3 polccal van Martin felett, VIP néző. A két szélső rotációja meg gyakorlatilag csak sérüléskor történt meg október óta, az a csoda, amikor cseréli őket.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Egy mérkőzésből ne induljunk már ki, ne vezessük le az egész szezont mire is leszünk jók.Leon írta: ↑2025.04.16. 12:24:58Örülök hogy ideáig eljutott a csapat, tényleg. De az utóbbi meccsből kiindulva úgy gondolom a jó eséllyel Inter elleni harc lesz a végállomás.
A Real meg ma agyonveri az Arsenalt és szokás szerint begyalogol a döntőbe, ott meg ugye tudjuk hogy ki fog nyerni....
A bajnokság legyen meg és akkor ez már egy jó szezon volt.
Ha az odavágó 4-0-ás teljesítményét nézzük, akkor meg triplázunk.
A tegnapi meccs engem is sokkolt. Ennyire enervált, pontatlan és ötlettelen támadás felépítést rég láttam ettől a csapattól. Én a 90-ik percig nem voltam nyugodt a továbbjutásunkban.
Először azt hittem megint felrakták a fiúk a "betojok az ellenféltől idegenben" című nagysikerű régi lemezt, aminek a végén mindig mi búcsúzunk megalázóan.
Majd a félidő végén mutatták Koundéról egy közeli képet, ahol a fülén vette a levegőt. Onnantól kezdve még jobban féltem a meccs végéig.
Figyelve az állandó kezdőket nekem az jött le, iszonyúan fáradtak voltak kivétel nélkül. Ha a hétvégén nem rotálja az alapembereket, csúnyán is végezhetjük ezt az ígéretes idényt.
Nem bánnám ha Koundé, Yamal, Rafinha mindenképp, de Lewa, Pedri is a padon kezdhetne a hétvégén. Engem azt sem érdekelne ha emiatt kikapnánk, csak legyen egy 10 napos regeneráló felkészítés a felsoroltaknak, mert így ebben a fizikai állapotban hasznavehetetlenek lesznek pont a legnehezebb mérkőzések előtt.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Izgalmas meccs volt, fájó volt nézni hogy Rashford úgy remekelt hogy pont azt a profilt tudta nyújtani mint Raphi-Yamal, ráadásul mindkét oldalon...A gólpassza előtt szépen butította a PSG védőketbence0330 írta: ↑2025.04.16. 12:44:43Van pár csapat minden évben, amelyik tipikusan olyan, hogy nem stabil, de nagyon-nagyon jók tudnak lenni 1-1 meccsen. Az AV is ilyen volt, és szerintem a Dortmund is ilyen. Tavaly is csak ötödikek voltak egy bundesligában, és közben döntőztek a BL-ben. Sevilla is volt, hogy a bajnokság végén kullogott, és megnyerte az EL-t. Alapvetően jobb szintmérő a 34-38 fordulós bajnokság, de a BL-ben nem feltétlenül ezek a skillek kellenek, nem lehet csak ez alapján megítélni egy csapatot.

Büszkék lehetnek magukra Tebasék hogy megakadályozták hogy ide jöjjön, ég és föld lenne ha egy ilyen kalibert tudnánk bedobni tehermentesíteni a szélsőinket, sérülésről nem is beszélve...Ligában már kb 10+ ponttal mehetnénk jelenleg és nem kéne agyonhajszolni Yamalékat. A beosztásról nem is beszélve, miközben nekünk CDR döntőt kell játszanunk 3 nappal az elődöntő előtt, a PSG-nek konkrétan nem volt bajnoki meccse a BL negyeddöntős meccsei között, ez lenne a korrekt hozzáállás egy szövetségtől, nem pedig a saját csapatainak gáncsolása.
Nyáron nagyon rá kell menni egy hasonló profilra, vagy akár kimondottan Rashfordra, de egy Antonyt is el tudnék képzelni, bár ő nem tudom mennyire jó a baloson.
Persze lehet mondani hogy Flick nem akar rotálni, de én úgy látom hogy inkább "nem akar, ha nincs olyan akiben megbízik", Pedrit sem valószínű hogy viccből pihentette egy BL egyenes kieséses meccsen hanem mert fáradt volt. Szerencse hogy nyáron jött, az előző évekbeli fizikummal(mégha Xavi alatt javult is) esélytelen lenne hogy így teljesítsünk mikor anno a 60-adik perc körül még a helybenpasszolgatással is hátsójukon vették a levegőt a srácok.
Most azért 4 nap pihenő, és a 2 ligameccs sem egy BL negyeddöntő iram, főleg otthon, ha sikerül Flicknek jól felosztani a perceket akkor fel lehet hozni a csapatot 100%-osra a sorsdöntő BL elődöntőre, Baldé és Olmo visszatérése kulcsfontosságú lesz.
Talán nem is baj most ez a pofon, kicsit visszarántotta a földre a srácokat és emlékezteti hogy még nem nyertük meg sem a BL-t sem a bajnokságot.
- bence0330
Van pár csapat minden évben, amelyik tipikusan olyan, hogy nem stabil, de nagyon-nagyon jók tudnak lenni 1-1 meccsen. Az AV is ilyen volt, és szerintem a Dortmund is ilyen. Tavaly is csak ötödikek voltak egy bundesligában, és közben döntőztek a BL-ben. Sevilla is volt, hogy a bajnokság végén kullogott, és megnyerte az EL-t. Alapvetően jobb szintmérő a 34-38 fordulós bajnokság, de a BL-ben nem feltétlenül ezek a skillek kellenek, nem lehet csak ez alapján megítélni egy csapatot.
Szerintem nem volt a kolléga egyáltalán cinikus, mert két meccs is több, mint egy és a két meccs összesítéséből mi jöttünk ki eredményesebben.
Általánosságban volt szó a Dortmundról, nem a tegnapi meccsről kizárólag. De akkora te cinizmusoddal élve, nyilván egy meccs sokkal többet elárul egy csapatról mint 40.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Leon
- Director del Fútbol
Örülök hogy ideáig eljutott a csapat, tényleg. De az utóbbi meccsből kiindulva úgy gondolom a jó eséllyel Inter elleni harc lesz a végállomás.
A Real meg ma agyonveri az Arsenalt és szokás szerint begyalogol a döntőbe, ott meg ugye tudjuk hogy ki fog nyerni....
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Érvem jelenleg egyetlen lenne (van) veled szemben, hogy még nem tudjuk az elődöntős ellenfelet....

Ugyanakkor mégis azt gondolom, hogy befutottunk az idei végállomásunkra.
Inter meg fog fojtani bennünket csak kíméletlenebb lesz, mint az Atalanta volt.
Nem jobb csapat nálunk, csak gyilkosabb....
Nekem a tavalyi PSG elleni visszavágó, a Real elleni kupaelődöntő 0-4 és a Frankfurt is felrémlett...az ott játszók 90%ban még itt vannak, és ezeken a meccseken ugyanúgy leolvadtunk.
A motiváció a következő szezonban? A címvédések!

Az alapszakaszban is mondtam, hogy meg tudjuk nyerni a BL-t, most már kifejezetten azt mondom, hogy meg fogjuk nyerni a BL-t. Az a szép, hogy ezt én mondom, az örök vészmadár

Hozzád hasonlóan én sem látok kipukkanást. Egy hete vertük szét a Dortmundot. 5-3-as összesítéssel továbbmentünk, mi kell még? Teljesen irreális lenne azt várni, hogy majd minden meccsen 3-0-ra, 4-0-ra, 5-0-ra nyerünk. Nyerjük a meccseinket, továbbjutottunk, én teljesen boldog vagyok.
Az elődöntőben az Inter ellen egy brutális stílusütközésre lenne kilátás, hasonlóan a 2010-es elődöntőhöz.
Dehogy pukkantunk ki.....
PSG hány gólt kapott tegnap?
Real hány gólt kapott az első meccsen az Arsenaltól?
Dortmund komolytalan ellenfél?
és még ellenfelek is szoktak lenni a pályán.....
Aki nem emel kalapot, szerintem csak saját magát bosszantja.....

Magasról lehet csak igazán nagyot esni.
Persze, ha lesz lehetőség, akkor azt muszáj lenne megragadni, ez a tény.
Bárkik lesznek még a 4 között, szerintem közülük messze nekünk a legzöldebb a fülünk és mi vagyunk a zsákbamacska.
PSG hány gólt kapott tegnap?
Real hány gólt kapott az első meccsen az Arsenaltól?
Dortmund komolytalan ellenfél?
....Casado, Eric, a tavalyi Raphi, egy nyugdíj előtti Inigo, egy agyonszidott Lewa......augusztusban labdához sem érhető Araujo, Gavi, Frenkie.......FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.16. 10:12:52a tengerpartról visszarángatott Tek és a lesajnált, nem elsőolytályú Gerard Martin
és még ellenfelek is szoktak lenni a pályán.....

Aki nem emel kalapot, szerintem csak saját magát bosszantja.....
A próféta szóljon belőled, de akkor mi lesz a motiváció és a cél a következő szezonban?....

Magasról lehet csak igazán nagyot esni.
Persze, ha lesz lehetőség, akkor azt muszáj lenne megragadni, ez a tény.
Bárkik lesznek még a 4 között, szerintem közülük messze nekünk a legzöldebb a fülünk és mi vagyunk a zsákbamacska.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ilyen szempontból(de szigorúan csak ebből!) remélem hogy a RM ma továbbjut, az nagy oltás lenne ha CDR döntőre mindkét csapat a B keretet rakná ki "lesz ami lesz, fontosabb meccsünk lesz 3 nap múlva" elven, akkor talán a lángész Liga elgondolkozna rajta hogy mennyire jóötlet egy BL elődöntő elé rakni.Feast4 írta: ↑2025.04.16. 10:23:44Pomntosan. Szerintem kipukkantunk egy kicsit. Ugyanaz volt ami hétvégén is. Túl sok meccs ment le nagyin rovid idő alatt. 20 nap alatt kb. 3 naponta játszottunk. Ez minden csapatot megkezd.
Nagyon látszott szerintem a támadásban Balde hiánya, az hogy Inigo nem volt, Pedri nem kezdett. Szerintem Yamalnak és Raphinhanak se ártana egy kis pihi. Nagyon nehéz úgy, hogy ilyen eröltetett menetben folyton kezdesz és meg se állhatsz.
Most szerintem a Celta is nehéz lesz hétvégén.
Nagyon a mesternél pattog a labda, mert kezdünk elfogyni a szezon végéhez közeledve. Rövid a keret, rövid a pad van aki agyon van húzva. Szerintem ez látszik.
Amúgy meg a RM már kérvényezte még az Arsenal meccs előtt hogy rakják más időpontra de feltehetőleg süket fülekre talált.
Nem leszek vele népszerű, de ha kell én a CDR-t áldoznám be, sokkal fontosabb a BL elődöntő mint a CDR mégha a RM ellen is játszunk, nyomjanak Raphiék 45 percet rajta és utána jöjjenek le állástól független, és legyenek élesek a BL meccsekre.Nekem legalábbis fájdalmasabb lenne egy CDR győzelem utáni BL kiesés fáradtan, mint CDR szűk vereség után BL döntőbe jutás.
De én még nem temetem a csapatot, brutál menetet nyomtak le 20 nap alatt, valahogy érthető ha fejben ilyen előnyben nem tudtak már ottlenni és felpörögni Pedri nélkül, cserébe most lesz egy frissebb Pedrink és Raphinháék energiáját kell okosan beosztania Flicknek a következő 2 bajnokin és rendben lehetünk.
BL-re remélhetőleg Balde visszatér, nagyon látványos a hiánya, ő és Pedri nélkül 0 a baloldal, Raphinha meg ha nem Messi-lábbal kel fel akkor csak a menthetőt tudja menteni és besegíteni.
Olmotol még sokat várok, Inter/Bayern ellen pont felépíthetjük, ő azért kulcs lesz.
Nyáron meg mindent meg kell tenni egy mindkét oldalt MINŐSÉGBEN bejátszani tudó szélsőért, és egy fegyelmezettebb Cancelo 2.0-ért és akkor sok problémánk meg lesz oldva. Olmot fel kell építeni, ő Pedrit is valamennyire helyettesíteni tudja akár úgy mint a válogatottban még ha kicsit más is a profil.
Pomntosan. Szerintem kipukkantunk egy kicsit. Ugyanaz volt ami hétvégén is. Túl sok meccs ment le nagyin rovid idő alatt. 20 nap alatt kb. 3 naponta játszottunk. Ez minden csapatot megkezd.
Nagyon látszott szerintem a támadásban Balde hiánya, az hogy Inigo nem volt, Pedri nem kezdett. Szerintem Yamalnak és Raphinhanak se ártana egy kis pihi. Nagyon nehéz úgy, hogy ilyen eröltetett menetben folyton kezdesz és meg se állhatsz.
Most szerintem a Celta is nehéz lesz hétvégén.
Nagyon a mesternél pattog a labda, mert kezdünk elfogyni a szezon végéhez közeledve. Rövid a keret, rövid a pad van aki agyon van húzva. Szerintem ez látszik.

Érdekes ez a megborulás mert mindenkinek egybol Roma/Liverpool pergett let. Pedig abból a csapatból már senki sincs itt TS-en kivul aki meg ugye nem jatszott.
Flicknek sikerult felidobe annyira felrazni oket, hogy ne legyen baj. Ezt Ernesto még egy Messis Suarezes Rakitices csapattal sem tudta megoldani.
Nagy rejtély, hogy a kövi körben mit tudunk mutatni. Engem nem zavarna ha kiesünk csak ne kapjuk csunya verést vagy ne olyan kellemetlenul mint tavaly
Flicknek sikerult felidobe annyira felrazni oket, hogy ne legyen baj. Ezt Ernesto még egy Messis Suarezes Rakitices csapattal sem tudta megoldani.
Nagy rejtély, hogy a kövi körben mit tudunk mutatni. Engem nem zavarna ha kiesünk csak ne kapjuk csunya verést vagy ne olyan kellemetlenul mint tavaly
-
- Entrenador del Barça
Tegnap kihagytam ezt a meccset (szezononként 1-2 ilyen van). Valami hasonlóra számítottam.
Az is várható volt szerintem, hogy év vége felé kezd elfogyni a rövid keret. Valahogy a bajnokságban bírják ki, és azt húzzuk be.
Megvan az elődöntő, szezon előtt egy forintot nem tettem volna rá, amikor távozott Gündogan, Felix, Cancelo valamint Roque, Alonso, Romeu, és hosszú sérüléssel állt Christensen, Araujo, De Jong és Gavi.
Attól, hogy jó szezont megyünk, a játékosaink nem lesznek jobbak de rosszabbak sem, ha becsúszik egy ilyen.
Araujo, De Jong, Gavi helyzete számomra továbbra is kérdéses, és Fermin is egy jó csere szint, jó lenne ha nem lenne Olmo állandóan sérült.
Whoscored-on a tengerpartról visszarángatott Tek és a lesajnált, nem elsőolytályú Gerard Martin kapta a legjobb értékelést, ez mindent elmond a meccsről.
Nekem idén a pohár félig teli. Sőt.
Csak húzzák be valahogy a bajnokságot.
Az is várható volt szerintem, hogy év vége felé kezd elfogyni a rövid keret. Valahogy a bajnokságban bírják ki, és azt húzzuk be.
Megvan az elődöntő, szezon előtt egy forintot nem tettem volna rá, amikor távozott Gündogan, Felix, Cancelo valamint Roque, Alonso, Romeu, és hosszú sérüléssel állt Christensen, Araujo, De Jong és Gavi.
Attól, hogy jó szezont megyünk, a játékosaink nem lesznek jobbak de rosszabbak sem, ha becsúszik egy ilyen.
Araujo, De Jong, Gavi helyzete számomra továbbra is kérdéses, és Fermin is egy jó csere szint, jó lenne ha nem lenne Olmo állandóan sérült.
Whoscored-on a tengerpartról visszarángatott Tek és a lesajnált, nem elsőolytályú Gerard Martin kapta a legjobb értékelést, ez mindent elmond a meccsről.
Nekem idén a pohár félig teli. Sőt.
Csak húzzák be valahogy a bajnokságot.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Itt szerintem fejben is voltak problémák, borzasztóan nehéz egy ilyen naptárban úgy felpörögni egy meccsre hogy "na lőjünk még 2-t hogy ne 4-0 hanem 6-0 legyen", még a szent cél érdekében is. Voltak hírek hogy éjjel a játékosok szállodája előtt szokásosan rakétáztak a dortmundiak, de kétlem hogy sok ilyen eset után ne használnának már minimum füldugót, de pont olyanok voltak mint akik nem is aludtak.gránit írta: ↑2025.04.16. 08:35:02Nem fogunk minden meccset 4-0-ra megnyerni. Öngóllal nyertük a legutóbbi bajnokit, na és? Győztünk. Irreális azt gondolni, hogy ami nem 4-0, az már csalódás. Az 1-0 is egy nagyon jó eredmény. A Dortmund elleni odavágót se felejtsük el, egy hete történt...
Én azt gondolom, hogy ez a csapat nem csak meg tudja nyerni a BL-t, de meg is fogja nyerni a BL-t.
Na igen, a lövések előtt látványosan beguggol, mert helyből valószínűleg már nem tud ugrani. Így meg simán be lehet bombázni fölé a labdát.
Meret még mindig nem hosszabbított a Napolival, lejáró szerződéses, ingyenes, én őt elhoznám. A klub terve meg az, hogy a következő szezonban valahogy kihúzzuk a két veterán kapussal, 2026-ban meg jön Verbruggen. Én már idén nyáron bebiztosítanám a jövőt ezen a poszton.
A Dortmund meg meghálálta a zseniális rajongóinak a szurkolást, előzetesen formalitás visszavágón letettek egy elég komoly teljesítményt így emelt fővel búcsúzhattak.
Ami bizakodásra ad okot az:
1. Ritkán játszunk ennyire gyengén fontos meccsen, reméljük ez volt az utolsó idénre

2. Talán jókor jött a pofon és a kijózanodás, és rájöttek hogy attól még hogy félelmetes teljesítményt tudnak nyújtani és az ellenfél is joggal félhet tőlük, ha nem rakják le a teljesítményt akkor nem fog automatikusan feltett kézzel felmenni ellenünk az ellenfél.
3. 6 év után végre a BL elődöntőben, és ennek ellenére a játékosok-edzőtől a legtöbb interjú arról szólt hogy mennyire pocsékul játszottunk, nem pedig a szokásos bullshit.
Raphinha is állítólag azért fetrengett a lefújás után mert ő sem hitte el hogy mennyire gyenge volt/gyengék voltunk, belőle ki is nézem
A szokásos indiszponáltság mellé Inigo hiánya ordító volt, mellé Pedrié is, ha ők nincsenek akkor hátul és a KP-n csak fejetlen csirkeként rohangálás volt össze-vissza, a lestaktika is nem egyszer múlt nüanszokon hogy nem szívjuk be mert Koundé vagy GM durván belógott. Miután Pedri beállt ég és föld volt, ha ő kezd akkor szerintem az egész meccs képe más lett volna.
A másik oldalon meg hajrá Bayern, próbálom bebeszélni magamnak hogy az Interrel jobban járnánk de valahogy nem látom hogy ez ellen az Inter ellen úgy tudnánk gólokat lőni hogy cserébe nem kapunk...Egy felsztereoidozott Atletico, az Atleti hátrányai nélkül, és ha emlékszünk akkor szinte minden meccsen megviccelt minket az Atleti és néztünk mikor 2 góllal mennek ellenünk, a különbség hogy ez az Inter nem fog úgy leereszteni és hagyni hogy visszajöjjünk mint ők.
Ha ez nem elég, Flick Bayernje legendás volt, viszont a 2020-as zseniális menet kirakósából egy darab hiányzott: Nem játszottak Atleti-Inter-féle buszos csapat ellen.
Ezért írtam, h a 4-0 csalóka volt.
Nem fogunk minden meccset 4-0-ra megnyerni. Öngóllal nyertük a legutóbbi bajnokit, na és? Győztünk. Irreális azt gondolni, hogy ami nem 4-0, az már csalódás. Az 1-0 is egy nagyon jó eredmény. A Dortmund elleni odavágót se felejtsük el, egy hete történt...
Én azt gondolom, hogy ez a csapat nem csak meg tudja nyerni a BL-t, de meg is fogja nyerni a BL-t.
Meret még mindig nem hosszabbított a Napolival, lejáró szerződéses, ingyenes, én őt elhoznám. A klub terve meg az, hogy a következő szezonban valahogy kihúzzuk a két veterán kapussal, 2026-ban meg jön Verbruggen. Én már idén nyáron bebiztosítanám a jövőt ezen a poszton.
Na igen, a lövések előtt látványosan beguggol, mert helyből valószínűleg már nem tud ugrani. Így meg simán be lehet bombázni fölé a labdát.
Igazából szerintem az van, hogy nem is elégedetlenkedők, akik vannak, hanem egyszerűen félnek (félünk) attól, hogy jön megint egy olyan hullámvölgy, mint a szezon közepén, és széthullik az eddig felépített meseszerű történet.bence0330 írta: ↑2025.04.15. 23:41:50
Ezzel teljesen egyetértek, tökéletes írás, szerintem így is fogja értékelni mindenki, de a meccs utáni sokkban most kicsit ijesztő, szerintem nem is annyira ez a meccs, ez benne van. Inkább kicsit attól félek, és úgy látom, mások is, hogy lehet, hogy tényleg elfogyunk a végére, vannak erre jelek, nem is kicsik.
De azzal egyetértek, hogy a szezonunk akkor is parádés lesz, a meccsek fele gála, örömünnep. Ez ma tragikus volt, de van ilyen.
Sajnos ez benne van, jelek is vannak... Aztán vagy így lesz, vagy az is lehet, hogy a következő meccsen már megrázzák magukat a srácok.
Én csak abban bízok, hogy ha lesz is most még rossz meccsünk, kellően hamar átlendülnek rajta . Ősszel sem tartott sokáig a hullámvölgy, kb kettő hét. Utána az AtMa ellen már űrfocival kaptunk ki, az olyan benne van.