fanbarca írta:Jeffrén és Soriano várakozásaimon alul teljesített. Továbbá Villa, Pinto és Pedro is jócskán formán alul játszott. Remélem ez csak a vakáció utáni formahanyatlás, sőt, biztos, hogy az. Holnap remélem magabiztosabb játékkal ( és remélhetőleg a Bayern ellen fekete mezben ) elhódítjuk az Audi Kupát.
Azt vágom hogy azt szeretnéd hogy feketében toljuk,mert ezzel én is így vagyok,de miért a Bayern ellen???Én szivesebben játszanék a Milannal,már csak Zlatan miatt is,na meg azért,mert elvlieg a Bayernek formában kéne lennie,mert nekik jövőhéten már tétmeccs jön,meg lassan Bl selejtező,míg a Milan nemrég kezdte a felkészülést!
És akkor egy kicsi meccsértékelés:
Ahhoz képest,hogy ez volt a 2. felkészülési meccsünk,akkor nem volt rossz.Thiago ismét biztató volt,Fontás hozta a megbízható formáját,amit egy kh-nek kell,JDS nekem pozitív meglepetés volt,ugyanúgy mint Afellay.Akiben viszont csalódtam,az Maxwell,Jeffren,és egy kicsit Soriano.
Azt nem tudom,hogy ez a mai milyen felállás volt,de ha többet nem használja Pep,akkor nem is akarom megtudni.Remélem holnap azért egy ütősebb kezdőt küldünk pályára,én egy ilyesminek örülnék,cserékkel kiegészítve:
Valdes-???-Pique-Fontas-Abidal-JDS-Ini-Thiago-Villa-Soriano-Pedro
Pintot semmiképp nem cserélném be,max ha 5-el vezetünk

Azt nem tudom,hogy ki lehetne a jobbhátvédünk,mert nem nagyon tudom hogy a fitalok közül ki bevethető ezen az oldalon.Középre szerintem a Pique-Fontas páros tökéletes.a baloson Abi kezd,szünetbe esetleg jöhet a helyére Maxwell.Pep-nek szokása,hogy JDS védekező középpályásnak teszi be,megnézném őt ezen a poszton egy nagyobb csapat ellen is,hogy hogyan teljesít,őt a szünetbe Busi válthatja.A szünetben az Ini-Thiago páros helyére jöhetne a Xavi-Riverola 2-ős,persze csak akkor,ha Xavi holnap nem a leláton nézi a meccset.Elöl Villa játszon végre ismét a bal szélen,mert a bajnokságban úgyis ott fog játszani,akkor most minek húzzuk be középre???Szal őt bal szélen játszatnám,a szünetben hoznám a helyére Afellay,középre megadnám a lehetőséget Sorianonak egy teljes meccsen,kiváncsi lennék rá hogy mit nyújt.A jobb oldala a szünetbe jöhetne Carmona,mert ma nem tolta rosszul,hátha holnap még jobb lenne!
Én holnap egy inkább küzdelmes mint szép meccsen,3:2-es Barca sikert tippelek,a Milan ellen.(Ha a Bayern ellen játszunk,akkor is ez a tippem

)