jah már legalább 1 hete nem játszott.Leon írta:Talán ha a mester a rég nem játszott Piqué helyett berakja Bartrát,nem 4 lenne oda hanem 2...
Élő közvetítések
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
19Messi19 írta:Srácok, Las Palmas meg lesz hazai pályán?![]()
Messit, Neymart, Iniestát eladni gyorsba, Ter Stegent nyugdíjazni és eltiltani örökre, Piquét is, és mindenkit is ,jövőre úgyis kiesünk a nyolcadosztályba

Amúgy Nolito közelsem ZS kategóriás játékos, volt olyan stat ami szerint nagyon fontos lett volna nekünk, mert rengeteg helyzetet teremt, és bizony több gólt szerzett mint Messi eddig.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem értem miért degradálsz minden játékost. Nolito nagyon jól termel a Celta-ban. Egyáltalán nem zs kategóriás játékos.Rivaldo11 írta:semmi nem jön össze ma, ez egy ilyen nap. Ez a kapus amúgy már tavaly is kifogta a szemünket.
Ellenünk mindig villog a zs kategória-nolito, aspas...majd a granada ellen meg szenvednek egyet.

Mit csinál ez a védelem?

- Leon
- Director del Fútbol
Talán ha a mester a rég nem játszott Piqué helyett berakja Bartrát,nem 4 lenne oda hanem 2...
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
-
- Barça B
már a róma ellen is le volt eresztve a lufi!!!
fel kel ébredni..
fel kel ébredni..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Naigen...Tavaly ezt mondogattam, hogy Messi remek labdákat oszt, de az elég nagy baj ha neki kell adnia a zsugákat, mert az azt jelenti hogy nem elég erős a KP-nk.csababarca írta:Egyszer adna Messinek valaki az életben olyan labdát amit Neymarnak adott, vagy az előbb Munirnak...
Pique...Áá...

Xavi/Ini párostól sztem anno kapott elég ilyet.csababarca írta:Egyszer adna Messinek valaki az életben olyan labdát amit Neymarnak adott, vagy az előbb Munirnak...

Tényleg Piqué a legjobb! Milyen akkor a többi?
- Leon
- Director del Fútbol
4-1 

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
-
- Director del Fútbol
végül is senki nem jött vissza a bal oldalunkon

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Egyszer adna Messinek valaki az életben olyan labdát amit Neymarnak adott, vagy az előbb Munirnak...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Director del Fútbol
valahol el kell kezdeni a felzárkózást 

végre
NEYMARRRRRRRR!!!!

- Leon
- Director del Fútbol
Neymar 

L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- CsocseX
- Jugador del Barça
Minden elismerésem a Celtanak, de akkor is utálom az ilyen "totális extázisban" játszó, "nekik minden összejön, és nekünk meg semmi" meccseket. A büdös életben nem fogunk gólt rúgni ezen a meccsen, ennek a kapusnak ma, maximum kaphatunk még. Mégegyszer mondom, minden elismerésem a hazaiaknak. Visca el Barça!
szerk.: na, épp hogy elküldtem Neymar betalál, ez is valami egy ilyen meccsen
szerk.: na, épp hogy elküldtem Neymar betalál, ez is valami egy ilyen meccsen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsocseX 2015.09.23. 21:38:52-kor.
Força Barça!
Száz szónak is egy a vége esélyünk sincs.Neynar egy labdatemető Messi kb semmi Busquets hihetetlen gyenge volt Alves Pique mind megcsinálta a saját hibáját Suerezt elzárják a labdától Matyi kriminalisan semmi.Igazából szerintem Iniesta SR meg TS az egyetlen akire semmit nem mondok ők az egyetlenek akiket MÉG nem vennék elő.

Ilyen erős idénykezdés után, én annyira nem vagyok meglepve. Ráadásul sok alternatíva sincs a padról, aki azt hiszi, hogy 100%osan lehet hozni egy idényt, az túlzásba vitte a fifát.