LG írta: ↑2025.04.29. 16:01:59
Azzal nem lehet megvádolni az Intert, hogy jó formában lennének, 3 vereség az utolsó 3 meccsen. Bő egy hete még akár triplában is reménykedhettek, azóta a Kupából csúnyán kiestek az AC ellen, és a bajnokság is elúszni látszik. Kérdés, hogy ezt ki tudják-e zárni, és a BL-ben összeszedik-e magukat.
Én abból nem igazán indulnék ki. Nagyon sok csapatnál ez például jellemzően pont fordítva van. Többek között az Intert is idevehetjük az utóbbi években.
De mi vagyunk idén az iskolapélda, hogy mennyire független a kettő. Míg a bajnokságban iszonyatos hullámvölgyben voltuk, még szenvedve sem tudtuk hozni a meccseinket, a Bl-ben jó játékkal hoztuk az eredményeket.
Ráadásul lehet, hogy pont ezek a gyenge eredmények fogják észhez téríteni őket és nem engednek meg zsinórban egy negyediket. Nekünk pedig egy újabb kupa a zsebben, magabiztos vezetés a bajnokságban, ami tudat alatt kicsit elkényelmesítheti a játékosokat.
Nem tudom, hogy ez a forma melyik csapatot hogyan befolyásolja.
Azzal sem igazán lennék boldogtalan, ha magához képest mindkét csapat egy átlagos meccset hozna, 1-2 gólos előny szerintem akkor lenne közte.