Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ferran Torres elott le a kalappal. Lassan a kezdoben lenne a helye. Sajnos SR es Alonso nem Barca szint. Ha a MU elvinne, azzal sok bert megsporolnank. Persze a legfontosabb Lenglet mellett ezek utan Ansu eladasa. Valahogy ez nem nez igy ki tul jol. Mehetne meg Abde is. Arabia ide vagy oda, Lewat nem engedjuk el, megvarjuk amig mar lepni sem fog tudni.
Ha Péterre rá lett szólva, hogy folyton sír, akkor rád is lehetne. Értettük a hatalmas iróniát, Xavi semmiben nem hibás.
Így van ez, ha vesztünk, mert a támadók kihagyják a helyzeteket, Xavi a híbás!
Yamal ma még kezdő, utána Raphina lesz az!NovaProspekt írta: ↑2023.08.27. 17:14:02Nem tudom, utoljára mikor láttam olyat ennél a klubnál, hogy értelmesen van apránként beépítve egy fiatal. Egy fiatal vagy ígéretes, és akkor onnantól minden meccsen játszik nyílt törésig, vagy nem annyira az, és akkor maximum a Gamperen látjuk, meg a CdR első fordulóban.![]()
Nem tudom, utoljára mikor láttam olyat ennél a klubnál, hogy értelmesen van apránként beépítve egy fiatal. Egy fiatal vagy ígéretes, és akkor onnantól minden meccsen játszik nyílt törésig, vagy nem annyira az, és akkor maximum a Gamperen látjuk, meg a CdR első fordulóban.
Remelem ezért kap ma egy nagy pofont Xavi !