Le a kalappal Xavi és a csapat előtt! A Reálnál szerintem egy kicsit gyengébb kerettel köröket vertünk rájuk. A stabilitást már csak európára kell átmenteni, de az más téma.
Nem gondoltam volna, hogy két kupával zárunk.
A top 3 legfontosabb és legjobb játékos nálam idén: TS-Araujo-DJ. Akik még nagyon fontosak voltak, de vagy kevéssé, vagy ingadozóan, vagy hosszabb sérülés miatt kevésbé: Chris, Raphinha, Lewy, Pedri, Baldé és még határesetben Gavi-Dembélé. Dembélé és Pedri nyilván jóval feljebb lennének, ha nem hagytak volna ki hónapokat, Lewy ha nem tűnt volna el hónapokra, és Raphinha, ha nem gyenge 2-3 hónappal kezd. Gavi is elfogyott január óta.
Xavinak vannak hibái, de ezt a csapatot nagyon összetette, főleg a védekezést. Fizikumban fejlődtünk, még ha nem is vagyunk elit PL szinten. Van harcosság, nem bambulunk annyira kontráknál. Fejban sajna nem tudott hozzátenni az európai porondon, de hazain igen, elég sok rangadót hoztunk hazai szinten.
Gratulálok a csapatnak, nekem ez az eredménysor idén bőőőven elég volt jövőre lehet még valamennyit előrelépni.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy