Élő közvetítések
FT..ott az a baszott nagy üres terület..Yamalt sajnálom.
Toljuk be a buszt
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
A 2-vel előtte passz nem volt les?
-
- Entrenador del Barça
Na, Flick az igazi suttogó 
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Cápatámadás dortmundban.
Kobel mondjuk az év vicce, és mi szidjuk Penát
Kobel mondjuk az év vicce, és mi szidjuk Penát

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Torressle jobb a támadójátékunk, mint Lewyvel. Ez van. Yamal nagyon szép volt, Torres is. Nagyon izgalmas meccs.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Pedig milyen rosszul vette át te jó isten
Kobel egy nulla..
Kobel egy nulla..
dik a cápa

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Pedri fordult megint hátra ezresszerre az alibi passzaival, inigo mit csináljon ilyen labdákkal?recrea írta: ↑2024.12.11. 22:41:28Ég világon semmit nem tehetett róla, Inigo gólja volt.bence0330 írta: ↑2024.12.11. 22:39:42Penát azért nem hibáztatom, mert bár nyilván hibázott, egyrészt szerintem jöhetett simán, ha nem jön, tiszta ziccer, másrészt meg amilyen hihetetlenül jól söpröget egész szezonban, 1-2 ilyen belefér, szerintem ez az első hibája ebből, pedig rengetegszer volt nehéz helyzetben. Eddig megoldotta, most nem.
Amúgy Cubarsi volt megint(ezen meccsen rengetegszer meg) 2 méterrel hátrébb a többiektől.
Miért kell ekkora baromságot írnod?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2024.12.11. 22:44:13-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Pena hozza a szokásos potyát, de a védelem csúnyán elfogyott erre a rangadóra.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
A tizi óta feltámadt a BVB.
Most meg lekésziti a 16osnál az ellenfélnek..kész a pali.
Ég világon semmit nem tehetett róla, Inigo gólja volt.bence0330 írta: ↑2024.12.11. 22:39:42Penát azért nem hibáztatom, mert bár nyilván hibázott, egyrészt szerintem jöhetett simán, ha nem jön, tiszta ziccer, másrészt meg amilyen hihetetlenül jól söpröget egész szezonban, 1-2 ilyen belefér, szerintem ez az első hibája ebből, pedig rengetegszer volt nehéz helyzetben. Eddig megoldotta, most nem.
Nehéz meccs, az tuti.
Még 2-1 nél DJ elszórakozott egy 3v2es szitut..
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Penát azért nem hibáztatom, mert bár nyilván hibázott, egyrészt szerintem jöhetett simán, ha nem jön, tiszta ziccer, másrészt meg amilyen hihetetlenül jól söpröget egész szezonban, 1-2 ilyen belefér, szerintem ez az első hibája ebből, pedig rengetegszer volt nehéz helyzetben. Eddig megoldotta, most nem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Sikerült...

-
- Entrenador del Barça
Az, ez eddig csoda. Flick jól kever, ennél többet ebből a keretből nemigen lehet kihozni. Penat még kellene buvolni.
Pena..meg a csúcsvédelem
Vak tyúk is

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”