Jól. Érdekes módon pont Troym-mel beszéltük előtte, hogy életképes megoldás lehetne, én mondjuk nem gondoltam, hogy Flick meghúzza. Martint el kell felejteni, nem akarom szidni, kapar, szimpi, néha még hoz is egy közepes szintet, ha nincs rajta nyomás, meg beállhat a Valladolid ellen (bár még ott is luxus Forttal a keretben, akiben van jövő, fejlődne, Martinnak meg ez a csúcsa...), de egyszerűen megszűnik a teljes balszél vele, és ez nem fér bele, főleg nem ilyen szintű meccseken (mármint olyan jó a csapat, hogy néha még ez is belefér, de na).MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.28. 13:33:06A hírek szerint Flick gondolkozik egy Inigo BHV megoldáson is, középen Araujo-Cubarsival, hogy szuperált ez a RM ellen Inigo BHV-ként? Én már feleleveníteni sem tudom egy olyan kaotikus meccs után![]()
Én amúgy előzetesen arra tippelek hogy a magas mezőfölény mellé relatíve kevés helyzetünk lesz, ezért minden a helyzetkihasználásunkon fog múlni.
Inigoval egyedül a sebesség a gond, hogy visszaér-e időben, vagy nem szabad messze felküldeni, vagy nagyon meg kell tervezni, mit csinálunk a mögötte keletkező lyukban, ami eleve a rendszer egyik sajátos gyengepontja, még akár Baldéval is. De amúgy ég és föld volt. Martinnal amúgy még csak nem is az volt a fő bajom, hogy egy rendes passzt nem tud megoldani elöl, azzal még ellennénk, ha amúgy a támadóink jók lennének épp, hanem a labdakihozataloknál ha bárki a közelében volt a fehérek közül, már teljes pánik, és még azok voltak a jobb megoldások, mikor valahogy kirakta dobásra, mert különben kb minden ellenfélhez ment. Ezen majdnem elment a kupadöntő.
Amúgy ez nálam ugyanaz, mint az RM elleni meccs, ha a 4 támadó közül mondjuk legalább 3 nagy formában focizik, akkor 4 gólt simán beverünk, ha nem, akkor lesz kb egálban a két csapat. Az a baj, hogy jelenleg van esély bőven az utóbbi forgatókönyvre.