Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én itt nézem:Messias2 írta:Streamet dobjatok, pls
Itt van 1-2.Messias2 írta:Streamet dobjatok, pls
Mondjuk a második félidőben az egész csapat sokkal védekezőbb szellemben játszott, így Robinak sok esélye nem volt megmutatni a támadójátékát. Különösebben nekem se tetszett, de legalább két fontos mentéssel hozzátett a játékhoz, míg Vidal egy röhejes műesést tudott ma felmutatni. De tartok tőle, sokkal okosabbak nem lettünk a mai meccs után a jobbhátvéd-kérdés kapcsán.visca el barca írta: játszott ott 45 percet, ha kétszer átlépte a felezővonalat sokat mondok... a egyik védekezni, a másik meg támadni nem tud![]()
játszott ott 45 percet, ha kétszer átlépte a felezővonalat sokat mondok... a egyik védekezni, a másik meg támadni nem tudbrownieheaven írta:Na ahogy kell, Vidal le és SR-t nézhetjük jobbszélen
szerk.: és ahogy kell, jól meg is kerülték...de jó hogy épp írtam ezt a hz-t és lemaradtam erről a csodáról

neeem. csak mindig rácsodálkozok. és valahogy azt érzem, hogy egyre tohonyább.etooka9 írta:Több, mint 2 szezon kellett, hogy erre rágyere?Vakmacska írta:te jó ég, ez a Matyi mennyire egy tohonya, lassú alak...
Több, mint 2 szezon kellett, hogy erre rágyere?Vakmacska írta:te jó ég, ez a Matyi mennyire egy tohonya, lassú alak...

Én mondjuk Ardához Vidalt is hozzávenném. Úgy mennek át Vidalon ezek a közepszerű angolok ahogy akarnak. Most még ez oké de mi lesz mondjuk tavasszal a BL-ben? Reméljük Robi ezt a posztot is meg tudja majd oldani mert ez így nagyon siralmas.visca el barca írta:édes istenem, hogy tudott egy ilyen kutyaütő csapat PL-t nyerni...
mi teljesen jól vagyunk, lazák, ugyanakkor megy a pörgés is, DS jól kezdett de nagyon eltűnt, munir zseniális, pedig szegény gyereket mindig szidom, ardának meg továbbra sincs semmi keresnivalója itt, pedig még most annyira nem is hullagyenge.

Arda még egy normális hátra passzt sem tud tolni. Nálam ő az aki leginkább kilóg a mezőnyböl, Vidal sincs toppon. A többiek elég jól tolják. Jöhetnek a cserék a második félidőre.visca el barca írta:édes istenem, hogy tudott egy ilyen kutyaütő csapat PL-t nyerni...
mi teljesen jól vagyunk, lazák, ugyanakkor megy a pörgés is, DS jól kezdett de nagyon eltűnt, munir zseniális, pedig szegény gyereket mindig szidom, ardának meg továbbra sincs semmi keresnivalója itt, pedig még most annyira nem is hullagyenge.

A nyilatkozatai alapján úgy tünt, mint aki nagyon fogadkozik és megpróbál most valamit bizonyítani. Enriquére is azt mondta hogy ő a világ legjobb edzője. Ne felejtsük el hogy brutál nagy tehetségnek indult csak nála is az alázattal voltak gondok. Egyelőre nem tudom hova tenni a gyereket, de így hogy se Gameiro, se Nolito, se Vietto nem sikerült azt mondom hogy télig adjunk neki esélyt még lehet belőle valami.noname írta:Munir úgy gondolja nem kell ide más támadó.
zola8787 írta:Na kb ennyi a különbség a spanyol meg az angol bajnokság között. Vagyis több, mert mi félig cserékkel toljuk