Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, de mentségemre legyen, hogy a chivas elleni volt az első meccs, amit nem néztem idén, mert elnéztem a meccsnapotfcbarca0827 írta:Az előző meccsen is betalált.
felkészülési meccsen nem saját névvel kapják a mezeket, csak számmal ezért mind rövidujjú, piqué teljes formája másnak is tűnik ígysjd írta:Pique rövidujjúban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Legalább 50 fok lehet ott
végül is az a lényeg, hogy helyzetbe kerüljünk, ergo a játék legyen hatékony...a befejezésekkel viszont a bajnokságban ne legyen gond.Dcser írta:És még mennyit fog bevágni?:Dshutterisland írta:villának hány helyzete volt ? 5-6 ?
engem aztán érdekel... bővel elég ha a reálnak megrúgja a góljait, meg beköszön a BL - döntőben is. többi csak ajándékshutterisland írta:villának hány helyzete volt ? 5-6 ?
Jó, ha csúcsformában beveri majd, de tegyük hozzá hogy elég sokszor szögből lövi elshutterisland írta:villának hány helyzete volt ? 5-6 ?
hát nem ő kezdett?Robcsyy írta:mikor játszott ?TT írta:vak vagyok?? Pinto mikor lett lecserélve?
mikor játszott ?TT írta:vak vagyok?? Pinto mikor lett lecserélve?
Őszintén szólva jobbat is láttam már... Szerintem rengeteg a pontatlanság, sok a labdavesztés, és gyakran nem érünk oda a megfelelő pillanatban. Felkészülési meccs, jó, de mégiscsak szinte a kezdőcsapat van a pályán...@@Laguna@@ írta:WOW! Ez a játék eddig jó! Csak ne legyen visszaesés!!
Valdes-t is nagyon szeretem
Legközelebb majd nézz körül a "Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés" nevezetű topicban, biztos hogy találni fogszRoniee21 írta:Melyik linken nézitek?
http://homervisionagain.yolasite.com/homer-2.phpRoniee21 írta:Melyik linken nézitek?