Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az a baj hogy taktikailag vagyunk megfőve.Nem játszik senki se rosszul csak simán fölénk nőnek szervezettségben.A védelmünk szét van esve.Rbbit és Albat is sorra megverik, Lajost kivették...stb.TripleH írta:Öltözőben rendbe kell tenni a fejeket.

... Részben örülök, mert az biztos, hogy ma felkerült a térképünkre, de azért rohadjon is meg közben..TripleH írta:Áh hagyjuk..TripleH írta:Pálesz remélem Dahoud nem ma válik egy 50 millás játékossá.![]()
![]()
![]()
Hozzá, nem is játszik rosszul szerintem, de amíg Neymarnál feljebb csak minden 6. támadásunk jut, addig ő és Suárez nem fognak semmit csinálni.. Én is lehoznám amúgy, Rafinhát vagy Denist hoznám is helyette, de attól még nem rossz ma.corol írta:Alcacer egyáltalán hozzáért a labdához a félidőben?

Ronaldinho&Barca írta:Buszkec de lassú atya ég...

Szerintem már ma kirúgjákhdavid írta:Lucho utolsó éve
Te Samperrel cooperálsz igaz?hdavid írta:Lucho utolsó éve
?hdavid írta:Lucho utolsó éve
Rájöttek, Neymarra rá kell állítani 4 embert aki rögtön odapakol és meg van állítva a támadás.Vakmacska írta:és Ney sem tudja úgy pótolni Messit, mint tavaly
Neymart jelenleg folyamat 3an fogják amint labdát kap, mint anno Dinho-t a chelsea ellen.Vakmacska írta:és Ney sem tudja úgy pótolni Messit, mint tavaly