Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
En el banquillo esperarán su turno: Valdés, Alves, Bartra, Abidal, Mascherano, Busquets, Dos Santos, Xavi, Sergi Roberto, Cuenca, Messi, PedroLionel Kicsi Messi írta:Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Abidal; Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi y Villa..
Marca szerint a kezdők! De még eléggé a meccs előtt vagyunk szóval sokat változhat! Nekem El Fanático felállása is tetszik!:D
Ez igazán tetszikEl fanático írta:Ez lesz a mai kezdőnk:
Pinto; Montoya, Piqué, Fontàs, Adriano; Keita, Cesc, Thiago; Femenía, Villa e Iniesta
El mundo-ról!
hát azt hittem,hogy kimegyünk egy félidőre a legerősebb összeállítással,aztán majd félidőben teljes sorcsere.El fanático írta:Ez lesz a mai kezdőnk:
Pinto; Montoya, Piqué, Fontàs, Adriano; Keita, Cesc, Thiago; Femenía, Villa e Iniesta
El mundo-ról!
Hát ez kemény. Kiko? Montoya? kíváncsi leszek. Na meg Cesc-re és Thiagora is. Ez eléggé B csapatEl fanático írta:Ez lesz a mai kezdőnk:
El mundo-ról!
Szerintem ez teljesen hülyeség ! Megint jöhet a "fantasztikus 4es" effektus. Ezen a meccsen ki lehet próbálni de sok értelme nincs. Tét meccsen Pep nem fogja ezt alkalmazni az tuti. Meg van a világ verő rendszerünk nem kell azt megbolygatni.SuperMessi írta:Latest News:-According to Marca:Barca could play this Match in (3-4-3) formation With Fabregas,Busquets,Xavi and Iniesta in the midfield.
sjd írta:omgSuperMessi írta:Latest News:-According to Marca:Barca could play this Match in (3-4-3) formation With Fabregas,Busquets,Xavi and Iniesta in the midfield.![]()
Mindjárt elélvezek, mint madridista Guti sarkazására
omgSuperMessi írta:Latest News:-According to Marca:Barca could play this Match in (3-4-3) formation With Fabregas,Busquets,Xavi and Iniesta in the midfield.
Az mekkora lenne te jó ég! :OSuperMessi írta:Latest News:-According to Marca:Barca could play this Match in (3-4-3) formation With Fabregas,Busquets,Xavi and Iniesta in the midfield.
Fecooo írta:két éve a mancici sem volt éppen neves csapatCapon írta:
Tavaly vagy tavaly előtt én is TV-ben néztem a meccset talán a sportklubon.
Mikor láttam, hogy a Napoli lesz az ellenfél meglepődtem, mert általában nevesebb csapatokat szoktak meghívni.
szerk.: és ha már itt vagyok tippelek is 3-1-re nyerünk.
Valszeg felvételről, úgy leadta a sportklub...gyuri03 írta: Tavaly a Milan elleni meccset én tvben néztem
Igen tudtam, akkor még 4-en vettek részt a kupáért. De már elég rég óta csak a döntőt rendezik.sjd írta:Kash írta: Lehet hogy hülye kérés, de van valahol kép erről a kupáról? hogy hogyan is néz ki!?
(2 másodperc volt google segítségével)
Azt tudtátok egyébként, hogy 1970-ben az Újpest nyerte a Gampert?