Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Most arról beszéltem, amikor Suarez oldalt megkapta a labdát és belőtte, arra mondta a kommentátor hogy az is les és azért reklamálnak.LG írta:Ha egy játékos lesen van, nem avatkozik játékba, de zavarja a kapust, azt is be kell fújniMessiNeymarSuarez írta:Ez miota lett volna les?
Szereti szerintem a kommentátor hergelni a madridosokat, ha nem emlegeti hogy hány sárgát úszott meg a Valencia, de azt igen hogy a Barca mennyit.
Nameg hány ilyet tolnak Suareznek meg Neymarnak amit Umtiti csinált, és nem fújják be?

Ha egy játékos lesen van, nem avatkozik játékba, de zavarja a kapust, azt is be kell fújniMessiNeymarSuarez írta:Ez miota lett volna les?
Szereti szerintem a kommentátor hergelni a madridosokat, ha nem emlegeti hogy hány sárgát úszott meg a Valencia, de azt igen hogy a Barca mennyit.
Nameg hány ilyet tolnak Suareznek meg Neymarnak amit Umtiti csinált, és nem fújják be?
Neymar ellen mennyi ilyen van?LG írta:Umtiti esete is azért necces volt, persze madridista testvéreink szerint tiszta 11-es.

Úgy, hogy ez a bajnokság már rég jobb játékvezetést érdemelne.Ezt hogy érted?
Ezt hogy érted?LG írta:Csak a szokásod PD szint.ZBarca írta:Lel játékvezetés felsőfokon...![]()

Csak a szokásod PD szint.ZBarca írta:Lel játékvezetés felsőfokon...![]()
Több mint bőven.LG írta:Mondjuk Suarez bőven zavarta a kapust.![]()
Viszont Messi brutál formában tért vissza, előtte is jó volt, de a befejezéseknél nem volt ilyen kíméletlen.