A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Engedd meg hogy ellentmondjak neked, habár egy kicsit te is ellentmondtál magadnak.Yokozuna írta:... a kapus sem tűnt tartaléknak... Harmat gyenge a cseresorunk...
én a benyomásaimra támaszkodom. nekem az tűnik fel gyakran, hogy Busquets a gyors és kombinált támadásoknál, ha nem tud (tudott) pozíciót fogni, rendre az események után fut. az hogy tegnap Rakitic nem szerelt? erre bizton jöhet a klasszikus:" aki írta más meccset nézett"!S.Agüero írta:,
Miért, Rakitic nem lassú?
Második félidőben tényleg jól nyomta a horvát, fekszik neki ez a játék.
Csak úgy viccből megnéztem, hogy miért hozott óriásit Busi mellett, mert úgy írtad, mintha az ő hibáit javítaná ki: 0 szerelés (4), 3 labdaszerzés (3), zárójelben Busi statja.
A 0 szerelés egy baromság. Aki látta a meccset az tudja, hogy nem igaz. Ettől Függetlenül amikor Busi hozza a szintjét, akkor ő is jobb. Tegnap meg kiválóan játszott a horvát és Busi is tanár volt.S.Agüero írta:Miért, Rakitic nem lassú?különösen azért mert a védekezésben is óriásit hozott a jól láthatóan lassú Busquets mellett
Második félidőben tényleg jól nyomta a horvát, fekszik neki ez a játék.
Csak úgy viccből megnéztem, hogy miért hozott óriásit Busi mellett, mert úgy írtad, mintha az ő hibáit javítaná ki: 0 szerelés (4), 3 labdaszerzés (3), zárójelben Busi statja.
Katalán származékok akarnak katalánokat ölni! Vagy ha nem is, legalább a fejük törjön be, jó lesz.. Azért ez nem gyenge.. Két szakadár tartomány van Spanyolországban, mint tudjuk, Ba.szkföld és Katalónia. A ba.szkok viszont olyannyira rühellik a Barcelonát, hogy mindenféle taposás, rúgás, a jó k. anyátokkal teli rigmusok, minden van a meccseinken velük - összefogás, közeledés helyett. Eközben Madrid, amire az energiát kéne fordítani, röhög a markába, ahogy a veszett, lator kutyák marják egymást (Bilbao-Valencia-Espanyol tengely). Tegnap tehát ismét bebizonyosodott, hogy Ibériát kivétel nélkül retardált gyökerek lakják, ezekhez a sorokhoz nem tudok mit mást írni. Mondják a magyarokra, hogy ember embernek farkasa, de a spanyol helyzet ennél sokkal siralmasabb, kiábrándítóan ostoba, tróger birkapásztor népség az ibériai, süllyednek szépen a brazil/argentín szintre.Tromort77 írta:Valencia fans threw rocks at the Barcelona bus, no players are injured
The Barça bus has been broken into with several windows smashed by Valencia fans.
There are no injuries; The bus crew is OK. The police have arrived for questioning.
Valencia fans are currently insulting Barça, Catalunya, Piqué, and are racially abusing Umtiti.
The police are surrounding the Barça bus and will accompany them to their destination.
The team has arrived at the airport and is now getting ready to take off. The police are heading back to the Mestalla to make sure the situation is controlled.
Ahol néztem, arról beszélt a kommentátor, hogy nem szeretné a tico, mert egy nap eltéréssel játszanak otthon a betis (?) ellen, és rendőrségi megfontolásból nem szeretnének odaereszteni még két szurkolótábort, úgyhogy lehet a mestallában lesz.Sinya22 írta:Jól tudom,hogy a Tico-nál lesz a döntő?
Bennem pont a mai meccs után fogalmazódott meg, hogy valószínűleg minden idők egyik legintelligensebb játékosa. Pedig én nem vagyok elfogult egy játékossal sem, engem nem érdekel hogy Gipsz Jakab vagy Torghelle játszik, csak jó teljesítményt akarok, de ma kifejezetten figyeltem a palit, és nem tudom elmondani hogy mennyire érti a játékot, és a képességei is megvannak.a jól láthatóan lassú Busquets mellett,
Miért, Rakitic nem lassú?különösen azért mert a védekezésben is óriásit hozott a jól láthatóan lassú Busquets mellett
Egyelőre. Bár döntetlen ez a meccs.Atalanta írta:Elképesztően unalmas és kiszámitható futballunk egyenlőre eredményes.
Mondjuk Piqué sérülését hivatalosan nem erősítették meg tudtommal. Lehet, hogy csak a Valenciának szólt az egész buli.BarcafanTomee írta:Én Iniestát de leginkább Piquét a padon hagytam volna. Nagyot kockáztat most EV, nem tudom elképzelni, hogy 100as Piqué.
Ma én is a gála kezdővel állnék ki, fontos a döntőbe jutás. És hétvégén is jó lenne nyerni, hogy ne csökkenjen tovább a különbség.Stalkyard írta:Mielőtt jött Coutinho, szanaszét rotálta Iniestát, úgy óvta mint egy hímes tojást. Mióta itt van a brazil, le nem veszi a pályáról az öreget....![]()
![]()
Távol álljon tőlem hogy kritizáljam EV-t, de ezt egyszerűen nem értem. Kupa visszavágó, előnyről... Ráadásul egy kész, klasszis játékosról beszélünk. Simán játszatni lehetne.
Én tényleg azt hittem, hogy az a cél főként, hogy legyen egy friss Iniestánk a BL-re.
Innen is lehet nézni, meg onnan is ez az utolso igazán éles meccsünk a Chelsea elleni párharcig, mostmár végleg szokjon össze az a 11 ember meg az a rendszer ami majd kint lesz.Stalkyard írta:Mielőtt jött Coutinho, szanaszét rotálta Iniestát, úgy óvta mint egy hímes tojást. Mióta itt van a brazil, le nem veszi a pályáról az öreget....![]()
![]()
Távol álljon tőlem hogy kritizáljam EV-t, de ezt egyszerűen nem értem. Kupa visszavágó, előnyről... Ráadásul egy kész, klasszis játékosról beszélünk. Simán játszatni lehetne.
Én tényleg azt hittem, hogy az a cél főként, hogy legyen egy friss Iniestánk a BL-re.
Gomes,remélem. Rakiticnek is jobban megy Busi mellett középen.S.Agüero írta:Gomes vagy Rakitic lesz a jobboson?