Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Akkor neked is külön.Bob_Marley írta:Lassúsága az nem kérdés, de nem is futóverseny. Megint az a játékintelligencia, amit hoz azt nem sokan tudják. És mi lenne ha még robbanékony is lenne nem csak lekapdosná az ellenfél passzait. Nagyon nagy kincs Busquets.
Pont írni akartam én is.palesz77 írta: SR meg mostantol meccsenkent csinal egy homaly dolgot? Nem kene.. Pedig amugy ma se rossz osszessegeben, de ezek hosszutavon nem fernek bele.
.

Nem mondtam hogy rossz.palesz77 írta:Elso felidoben nem volt vele semmi baj a vegen levo javitott hibajat leszamitva. Ha igy tolna mindig, egy fellel kevesebb bajunk lenne. Most Dembele fejesenel megint hibazott sajna, de az elsoben jo volt szerintem is.csababarca írta: Nála ez a jó játék?
Én máshogy emlékszem, de akkor oké.
..
Elso felidoben nem volt vele semmi baj a vegen levo javitott hibajat leszamitva. Ha igy tolna mindig, egy fellel kevesebb bajunk lenne. Most Dembele fejesenel megint hibazott sajna, de az elsoben jo volt szerintem is.csababarca írta: Nála ez a jó játék?
Én máshogy emlékszem, de akkor oké.

Lendületből jött, nem tudta volna odafejelni. Max le a földreSergiBarjuan írta: Igen, én is tudom a karosszékből,hogy vissza kellett volna fejelni,ahonnan a kapus jött,de mégse Én rúgtam ennyi gólt életemben,hanem Ő...Több tiszteletet a játékosok felé..
Nála ez a jó játék?S.Agüero írta:Ne nézd, úgyis rosszul játszik ma is ugye.Yokozuna írta:Rossz nézni Busquets lassúságát.

Yokozuna írta:Rossz nézni Busquets lassúságát.

Messi jól szervezi a játékot, van játszótárs. Vannak átlövések, védők mögé betett labdák Messi jóvoltából.Vakmacska írta:Szerintem Neymarral sincs baj most eddig