Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet. Paco egy befejező, helyzet nélkül nem fog sose csinálni sokat, és ma nincs kiszolgálva. Innentől én nem várok tőle semmit. Én is lehoznám, mert kéne valaki, aki helyette +1 ember szervezésben, de rosszul nem játszik. Ha hozzá kerül, általában jól teszi tovább, csak szökőévente van a támadó harmadban a labda sajnos.. Ez meg az edző hibája, Lucho csúnyábban meg lett verve eddig.corol írta:Palesz - akkor nem egy meccset nézünk.![]()
![]()
Remélem, még örülsz is neki. Világlegjobbját meg senki nem írta, de mindegy.csababarca írta:Busquets...Matyika remélem hegyezed. Vilaglegjobbja.
Most akkor lehet elkezdeni játszani mert ez elég harmatos eddig.
Jah a kps védekezésünk ma elég ramaty, konkrétan nincs is.
Ez érdekes, mert kb ő az egyetlen értékelhető eddig, ráadásul ha "akkor kerülnek mögé amikor akarnak", akkor miért Albaról kaptuk a gólt?visca el barca írta:SR ma nagyon gyenge akkor kerülnek mögé amikor akarnak.
Csak Suarez lőhetett volna hármat eddig, ziccereket és ígéretes helyzeteket puskázunk el, 1-2 lenne a reális eredmény.mess2009 írta:ez akkor lenne érthető, ha bundáznánknemigen találok magyarázatot ilyen béna , lassú, lélektelen játékot rég láttam a csapatomtól. és igen...Busquets a nélkülözhetetlen ?! egy röhely a játéka. Alba szintúgy, Alcacer egyáltalán miért van a pályán? egyelőre ez : DÖBBENET.
Az a baj hogy taktikailag vagyunk megfőve.Nem játszik senki se rosszul csak simán fölénk nőnek szervezettségben.A védelmünk szét van esve.Rbbit és Albat is sorra megverik, Lajost kivették...stb.TripleH írta:Öltözőben rendbe kell tenni a fejeket.
... Részben örülök, mert az biztos, hogy ma felkerült a térképünkre, de azért rohadjon is meg közben..TripleH írta:Áh hagyjuk..TripleH írta:Pálesz remélem Dahoud nem ma válik egy 50 millás játékossá.![]()
![]()
![]()
Hozzá, nem is játszik rosszul szerintem, de amíg Neymarnál feljebb csak minden 6. támadásunk jut, addig ő és Suárez nem fognak semmit csinálni.. Én is lehoznám amúgy, Rafinhát vagy Denist hoznám is helyette, de attól még nem rossz ma.corol írta:Alcacer egyáltalán hozzáért a labdához a félidőben?
Ronaldinho&Barca írta:Buszkec de lassú atya ég...
Szerintem már ma kirúgjákhdavid írta:Lucho utolsó éve
Te Samperrel cooperálsz igaz?hdavid írta:Lucho utolsó éve
?hdavid írta:Lucho utolsó éve