Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam is Busi és Mascherano voltak a legjobbak,és ez mindent elárul,de a lényeg,hogy nyertünk!!!!Mikaos írta:Gijon nagyon jól védekezett, az egész középső területet lezárták, rákényszerítve minket teljesen a szélsőjátékra (ami nem a kenyerünk).
Közülünk Busquets-et és Mascherano-t tudnám kiemelni.
Aztán mégis mire? Egyetlen értékelhető helyzetükre sem emlékszem a 90 perc alatt. Tény, hogy mi is csak félórányit fociztunk, de azért 1 gól bőven volt még így is a két csapat között.MessiFan írta:Egy szóval nem mondtam, hogy a sérültek miatt volt ilyen, csak hogy nem lenne jó ha mindenki lesérülne a kezdőből.P.U.Y.O.L. írta:Nem a sérültek miatt volt siralmas a játékunk...
Le a kalappal a Gijón előtt. remekül játszottak. Megérdemeltek volna 1 pontot.
Jó sz*rul működött a Villarreal ellen is ez a 3-4-3.visca el barca írta:ilyen "sok" sérültet nem bír el a csapat...
el kell felejteni ezt a 3 védős rendszert, ez tragédia. remélem csak azért erőlteti guardiola, mert pique meg puyol állandoan serult...
Egy szóval nem mondtam, hogy a sérültek miatt volt ilyen, csak hogy nem lenne jó ha mindenki lesérülne a kezdőből.P.U.Y.O.L. írta:Nem a sérültek miatt volt siralmas a játékunk...
szerintem :Yafnag írta:Valdes Alves, Mascherano, Abidal, Xavi, Busquets, Thiago, Adriano, Pedro, Villa and Messi
Hivatalos.
Ebből vajon 3-4-3 lesz, vagy Adriano bal védő lesz?
értem.ab1daL írta:Cuenca elutazott a kerettel, valószínűleg ő lesz így ott a padon.shutterisland írta:kíváncsi vagyok, hogy lesz a padunk, mert egy "vv-abi,puyol,masch,alves-busq,xavi,thiago-mvp" kezdő esetén marad a padra pinto,pique,maxwell,fontas,keita,adriano...szóval egy fiatalt oda kell még ültetni, és mivel ezek közül gyakorlatilag nincs igazi támadó szellemű játékos...lehetséges, hogy deulofeu vagy rafinha ott lesz esetleg ?
Cuenca elutazott a kerettel, valószínűleg ő lesz így ott a padon.shutterisland írta:kíváncsi vagyok, hogy lesz a padunk, mert egy "vv-abi,puyol,masch,alves-busq,xavi,thiago-mvp" kezdő esetén marad a padra pinto,pique,maxwell,fontas,keita,adriano...szóval egy fiatalt oda kell még ültetni, és mivel ezek közül gyakorlatilag nincs igazi támadó szellemű játékos...lehetséges, hogy deulofeu vagy rafinha ott lesz esetleg ?
Így van. Bár Alexis sérülése nem az alapozás miatt volt, hanem egy rossz mozdulat miatt történt. Ini meg Fabregas egyébként is sérülékeny játékosok, náluk ezt sajnos be le kell kalkulálni.Tocy írta:Hát igen, egyértelmű, hogy az alapozás hiánya volt itt a baj. Pl Alexisnél, Pep ugye nem engedte edzésbe állni, hanem pihenni küldte...nem jött be. Fábregas sem edzett, mert folyt az átigazolási ügye...Iniesta alapból is elég sérülékeny, főleg az izomzata, Afellay térsérülése meg hát...
Szóval, nincs itt akkora probléma, most egy kicsit összejöttek a dolgok, Puyol és Piqué már fel is épültek, reméljük több probléma már nem lesz.
Igen, elvileg csak ez a meccs para sérülések szempontjából. A Racing ellen már Iniesta nagy valószínűséggel játszhat, Alexisről nem tudni pontosan, de ő is jóval előbb visszatérhet a tervezettnél, illetve bár a Racing ellen még valószínűleg nem, de utána már Cesc is bevethető lesz. Afellay sajnos nem ilyen egyszerűab1daL írta:Főleg, hogy addigra Iniesta felépül, és Alexis is elég közel kerül a visszatéréshez.socio66 írta: