Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem már zsepit keres!Messias2 írta:És akkor samper kolléga most ráránt.
Direkt sárgázta ki magát.palesz77 írta:Neymar, te is mint a fold komolyan.. Ez aztan kellett. Pedig ma javulo formaban tolja.
Én meg merősítettem, hogy lassú.csababarca írta:
Nem mondtam hogy rossz.
De valaki beírja hogy rossz nézni a lassúságát.
Ennek mi köze ahhoz hogy hogy játszik.
Amikor extrát hoz akkor is lassú, mit kell erre reagálni? Ezek tények.
És akkor még oda kell biggyeszteni egy mosolygós fölényeskedő smilet.
És ezt napi ötször, vagy ahányszor valaki jogosan kritizálja a kedvencét.
Akkor neked is külön.Bob_Marley írta:Lassúsága az nem kérdés, de nem is futóverseny. Megint az a játékintelligencia, amit hoz azt nem sokan tudják. És mi lenne ha még robbanékony is lenne nem csak lekapdosná az ellenfél passzait. Nagyon nagy kincs Busquets.
Pont írni akartam én is.palesz77 írta: SR meg mostantol meccsenkent csinal egy homaly dolgot? Nem kene.. Pedig amugy ma se rossz osszessegeben, de ezek hosszutavon nem fernek bele.
.
Nem mondtam hogy rossz.palesz77 írta:Elso felidoben nem volt vele semmi baj a vegen levo javitott hibajat leszamitva. Ha igy tolna mindig, egy fellel kevesebb bajunk lenne. Most Dembele fejesenel megint hibazott sajna, de az elsoben jo volt szerintem is.csababarca írta: Nála ez a jó játék?
Én máshogy emlékszem, de akkor oké.
..
Elso felidoben nem volt vele semmi baj a vegen levo javitott hibajat leszamitva. Ha igy tolna mindig, egy fellel kevesebb bajunk lenne. Most Dembele fejesenel megint hibazott sajna, de az elsoben jo volt szerintem is.csababarca írta: Nála ez a jó játék?
Én máshogy emlékszem, de akkor oké.
Lendületből jött, nem tudta volna odafejelni. Max le a földreSergiBarjuan írta: Igen, én is tudom a karosszékből,hogy vissza kellett volna fejelni,ahonnan a kapus jött,de mégse Én rúgtam ennyi gólt életemben,hanem Ő...Több tiszteletet a játékosok felé..
Nála ez a jó játék?S.Agüero írta:Ne nézd, úgyis rosszul játszik ma is ugye.Yokozuna írta:Rossz nézni Busquets lassúságát.