Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.27. 11:38:20

Az a helyzet, hogy már egyre kevesebbszer lehet látni azt a Barclonát, amely simán kijátssza az ellenfél védelmét, tele van ötletekkel és berúgja a helyzeteket.
6 pont az 6 pont. Nem lehetetlenség felhozni, de sajnos míg mi megszenvedünk minden csapattal, addig a Real játszi könnyedséggel nyeri a meccseit.
Vamos Barca! Mutassátok meg mit tudtok!

Szerk: Nézzetek hülyének, de szerintem ez a 6 pont hátrány majd felpörgeti a srácokat, és nem lehúzza. Ha a klasszikust behúznánk, akkor az óriási löketet adhat majd a csapatnak, szóval most és mindörökké kell szurkolni a csapatnak!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.27. 11:38:19

A tegnapi meccs engem is hihetetlenül felbosszantott. Kétségkívül a legjobban a Pep éra alatt! :roll: Az egy dolog hogy kikaptunk, de amit ki kell ragadni a meccsből az elsősorban nem ez. Oké hogy fáradtak lehettünk, a Getafe tömörült stb.. Ez igaz is, de hogy a legkisebb jelét sem láttuk annak hogy itt nyerni akarunk az is biztos. Legalábbis én biztosan nem. És tényleg az az érzésem hogy nem azért van visszaesés a játékunkban idén, mert kiismertek, mert sablonosak lettünk vagy ilyesmi. Továbbra is bárkit meg tudnánk verni, de tény hogy a motiváció megkopott. Ez pedig valamilyen szinten érthető is ennyi siker után, de nehéz elfogadni ez van.! :?
Pep most áll azt hiszem a legnehezebb feladat előtt! Nagyon fel kell rázni a csapatot, és biztosak lehetünk benn hogy meg is teszi. De szerintem a tegnapi vereségen is elgondolkodtak a srácok!

6 pont pedig nem a világvége szerintem. Azt pedig nem is értem hogy gondolhatjuk komolyan hogy a Madrid minden meccsét megnyeri mostantól?! Nem fognak bukni a Gijon ellen idegenben?! vagy a Sevilla ellen?! Vagy akárhol?! Dehogynem ők is fognak pontokat bukni, most kétségtelen hogy náluk van az előny, de ez nem behozhatatlan, sőt! Egyáltalán nincs veszve semmi, az első számú feladat most Pepé: felrázni a csapatot, mert motiváltan akárkit képesek vagyunk megverni. Még a Reaált is 2 hét múlva a Bernabeuban!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
madridronie
Madridista

2011.11.27. 11:31:37

A Real év elején hozta a meccseket,év végére kiégtek.Reméljük most is így lesz ez!
Erős költői túlzás! Szerintem sok csapat szeretne a bajnokság végére 96, 92 ponttal "kiégni" (bármely más bajnokságot utcahosszal húzza be a Real)! Szó nem volt itt kiégésről; a Madrid csupán a világ legjobb (és ez idáig a legkiegyensúlyozottabb) csapatával találta magát szembe (és sajnos rendre alulmaradt vele szembe)!
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.11.27. 11:30:32

Lionel85 írta:Nana! Azért jogában áll kritizálni a csapatot minden szurkolónak, aki szereti, imádja a Barcelonát. Nem csak a szépre és a jóra szabad itt a szavakat leírni, mert amikor rosszul teljesít a csapat, akkor is meg kell mondani a véleményt. Az a más, ahogy teszik. Mennyire arrogánsan vagy esetleg úgy, hogy az építő szándék is benne van. Személy szerint az utóbbi kategóriában vagyok, attól nem lesz nekem jobb, ha minden játékosnak üzenem, hogy kapja be, inkább azt próbálom nézni, mitől ilyen gyenge a csapat idegenben és milyen gondolatom van, hogy hogyan változhat meg a csapat játéka. Erről szól a fórum.
Elnézést rosszul fogalmazta, természetesen így értettem! :)

csababarca: remélem nem rám mondtad, h elvakult, mert a madridi vonatkozású vitákban kis túlzással többször értek együtt velük, mint magunkkal... :)
Ha meg félreértettelek, akkor erre ne is figyelj!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.11.27. 11:26:56

Még jó hogy nem néztem meg a második félidőt. Kezdem úgy érezni, hogy fogy az esélyünk megnyerni ezt a bajnokságot és megverni a madridot.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.11.27. 11:20:40

bence-barca írta:Mellesleg azért ilyenkor kiderül, ki az igazi drukker, aki biztatja a csapatot és bízik is benne és ki az, aki egy nehéz helyzetben csak a rosszat tudja mondani esetleg itt is hagy minket. Azért remélem ők elmennek, az ilyenek más fórumokat terheljenek ne az Eurobarcát... :roll:
Nana! Azért jogában áll kritizálni a csapatot minden szurkolónak, aki szereti, imádja a Barcelonát. Nem csak a szépre és a jóra szabad itt a szavakat leírni, mert amikor rosszul teljesít a csapat, akkor is meg kell mondani a véleményt. Az a más, ahogy teszik. Mennyire arrogánsan vagy esetleg úgy, hogy az építő szándék is benne van. Személy szerint az utóbbi kategóriában vagyok, attól nem lesz nekem jobb, ha minden játékosnak üzenem, hogy kapja be, inkább azt próbálom nézni, mitől ilyen gyenge a csapat idegenben és milyen gondolatom van, hogy hogyan változhat meg a csapat játéka. Erről szól a fórum.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.27. 11:17:46

bence-barca írta:Mellesleg azért ilyenkor kiderül, ki az igazi drukker, aki biztatja a csapatot és bízik is benne és ki az, aki egy nehéz helyzetben csak a rosszat tudja mondani esetleg itt is hagy minket. Azért remélem ők elmennek, az ilyenek más fórumokat terheljenek ne az Eurobarcát... :roll:
vagy az derül ki hogy ki az elvakult,ki a reális?
Bennem amik megfogalmazódtak,azt nem a tegnapi meccs hozta létre,hanem az egész ősz.
Nem játszunk úgy,ami elvárt volna az elmúlt 3 év,és a csapat képességét nézve illendő volna.
Nem vagyok szakmabeli,nem látok bele, hogy milyen taktikai probléma van. amit kívülről látok,az az eddig nem jellemző nemtörődömség, nulla akarat, a lötyögés. taktikához tartozik,de nem tudom,hogy ez Pep instrukciója e,hogy Messi-n kívül nincs aki támadná a kaput. mindenki visszafelé. képesek vagyunk egy szögletet,vagy egy szélső indításból visszatenni Valdesig a labdát. Értem én,hogy labdabirtoklás,meg biztonság, de 0-0nál ne ez legyen már a meghatározó. 2-3 gólos előnynél még úgy-úgy lenyelem, de ilyen állásnál nem.
Valamit ki kell találni,mert idegenben nulla a teljesítményünk, anélkül pedig nem lehet egy ilyen erős madrid ellen bajnokságot nyerni,még ha kétszer ütjük őket(amit jelen helyzetet tekintve kétlek,de bízom benne),akkor se lesz elég,amit idegenben csinálunk. ha jól tudom,mindössze +1es a gólarányunk így idegenben, és mindössze 9 pontot gyűjtöttünk. Pedig még nem mentünk a veszélyes helyek közül csak kettőbe.
Bízom a csapatban, mert sokkal több van bennük,mint amit ősszel mutattak eddig,de sürgősen össze kell kapni magát mindenkinek,ha akarnak valamit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence0514
Barça B

2011.11.27. 11:07:45

Semmi baj nincs ezzel hogy kikaptunk.Emberek ők is csakugy mint a Real játékosok.Ők is buktak már el és fognak is.Nem hiszem hogy aggodni kellene hiszen az utobbi 4 évben mindig ez volt a forgatókönyv.A Real év elején hozta a meccseket,év végére kiégtek.Reméljük most is így lesz ez!:)
Léfe
Entrenador del Barça

2011.11.27. 11:03:41

Aztán miért ne lehetne kritizálni. Milyen gyermeteg szöveg ez. Mint az 5-6 éveseké. Amikor ugy jött örömködtünk, most csalodott a szurkoló. Nem tettek meg mindent a gyözelemért. Ez pedig elvárható. Rosszul lehet játszani, de álldogálva nem. Pedig tudták, hogy a Madrid nyert. Aki ezt látja az nem igazi szurkoló ? Hol élünk ? Szeretnék bizni, de a bajnoki aranyban nem bizok.
Fecó
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.11.27. 10:34:57

Mellesleg azért ilyenkor kiderül, ki az igazi drukker, aki biztatja a csapatot és bízik is benne és ki az, aki egy nehéz helyzetben csak a rosszat tudja mondani esetleg itt is hagy minket. Azért remélem ők elmennek, az ilyenek más fórumokat terheljenek ne az Eurobarcát... :roll:
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.11.27. 10:28:57

Számomra is csalódás volt a tegnapi meccs, többet vártam, főleg hogy az ilyen meccseken a Madrid kitömi az ellenfeleket...

Langyos, lassú volt a játékunk,nem volt átütő erő.

(de a legdurvább az volt amikor a meccs végén fater ideges volt és nem tudott már mit mondani és azt mondta: lehet hogy nincsen pénz.. sok az adósság és nem kapnak pénzt... na ez sokkolt :shock: )
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Dave87
Capitá del Barça

2011.11.27. 10:22:51

Pavel írta:
Dave87 írta:Kb. 2 oldalra olvastam vissza, de arra is felesleges volt.
Nem akarom kommentálni sem a védekező reakcióként kitörő Real-, bíró-, "mi jogos meg mi nem vót az"- szapulást, sem pedig a játékosok és Pep fikázását.
Én egyben vagyok biztos: ezek a srácok mindent megtesznek a sikerért, és ugyanúgy kiadják magukból a maximumot a meccseken, mint eddig tették.
Egy ellötyögött meccs nem ilyen, ezt remélem azért többnyire így gondoljuk. Riijkardnál voltak elhokizott meccsek, meg nulla mentalitás, de ez rohadtul nem az. Igenis kvára akartak nyerni ma is.
Sajnos a száraz tények azt mutatják, hogy a mai nap után távolabb került tőlünk a bajnoki cím. Ennyi történt.
Ahogy nézem, ezért majd megkapom a "divatszurkoló" jelzőt, mert ugye aki ilyet ír, az az! :)
Egyszer fent, egyszer lent. Ilyen a sport; nem mindig kell feltétlenül hibást keresni, ahogyan nem lehet mindig 100%-on pörögni sem. Nem lehet mindig nyerni, ezt kell elfogadni. Még ha nehéz is, most pl nagyon az. :)
Te melyik meccset nézted?
A szombatit vagy a szerdai ismétlését.
A Nürnberg-Lauternt, nem arról van szó? Te vagy a jó.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
dak900
Jugador del Barça

2011.11.27. 10:12:13

Remélem hogy ez a 6 pontos hátrány már elég nagy motivációt jelent a csapatnak, hogy végre komolyabban vegyék a meccseket.... :roll: Igazából az idegesít fel, hogy ez a meccs vitte el a tippmixem...pedig a hazaiakra mekkora szorzó lehetett.... :lol: Remélem megnyerjük a classicot, az megvigasztalna kicsit. :D
samy85
Capitá del Barça

2011.11.27. 10:01:07

Hát az igazat megvallva szerintem a tegnapi Madridi produkciónk nem volt olyan vészes... legalábbis a többihez képest... Sanchez valóban jól teljesített és ennek örülök... de az hogy Alves a 90 perc alatt alig volt foglalkoztatva a támadásokban??? az mi? Villa még mindig gyenge... nem értem... Messi az első 10-15 perc után eltűnt, bár addig nagyon élt... de lesz jobb muszáj h jobb legyen...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.27. 09:59:22

Csak elővigyázatosságból nem játszott.

Amúgy a hisztikről csak annyit, amit gergo9 is mondott, a hangsúly azon van, hogy miként kommunikáljuk le a dolgokat. Mindenki tisztában van azzal hogy milyen a szitu, mert van szemünk.

Viszont a motiváció legapróbb jegyeit se láttam. Bilbao ellen 2-1-nél akkora 10 percet produkáltunk hogy az nem igaz, itt is valamelyest felpörögtünk a kapott gól után. De miért csak ilyenkor tudunk? Inkább pánikra emlékeztetett.

Azért az mi már hogy goal.com-on Alexis lett a Flop(!) of the match? :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Subinho
Director del Fútbol

2011.11.27. 09:51:57

lluisllach89 írta:
Subinho írta:Pep óriási hibája, hogy ha Iniesta sérült, akkor miért kell Fabregast a lelátóra ültetni, hogy pihenjen. Pihent ő eleget amikor sérült volt, most játszania kéne!!! Mikor akarja a csapatba tenni, ha Ini felépült???
Cesc was left out of the match squad as a precaution due to discomfort in his left thigh.
ezek szerint sérült volt??? ezt nem tudtam... ennek elenére ez nem mentség a fásult játékra....
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.11.27. 09:51:24

mes írta:A bajnoksag ezze la meccsel ment el. Nem kell itt mentegetozni, hogy meg csak november, fel kell vallalni, hogy mar novemberben 6 pont a hatrany. Joejt mindenkinek.
Azért ez nem éppen ilyen egyszerű. 3 évvel ezelőtt már decemberben 12 pontos előnyünk volt a Real-al szemben, a májusi Klasszikusra pedig maradt belőle 2. Ha azt a meccset a Real behúzza, azt a bajnoki címet kb el is felejthettük volna. Ettől eltekintve viszont tény, hogy valami nem jól működik a csapatnál, az idegenbeli pontvesztések most már tendenciának mondhatók, ez pedig ilyen erős Real mellett nem fér bele. A képességekkel és az akarással biztosan nincs gond, a kiscsapatok elleni motiváció viszont látványosan alábbhagyott. Sajnos nem tett jót a csapatnak a szezon eleji brillírozás, a soknullás alázások, mert elhitették a csapattal, hogy a kicsik ellen a sétálgatás is belefér. Egy Milan ellen még fejben fel tudnak pörögni a srácok, de 3 nappal később egy kiesőjelölt ellen ez már nagyon nehéz. Talán épp emiatt lehet nagyobb sanszunk a BL megnyerésére, mert egyrészt ott már nincs lebecsülendő ellenfél (főleg a kieséses szakaszban), másrészt extra motiváció lehet a srácoknak a címvédés, ami még senkinek sem sikerült eddig.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.27. 09:48:20

Subinho írta:Pep óriási hibája, hogy ha Iniesta sérült, akkor miért kell Fabregast a lelátóra ültetni, hogy pihenjen. Pihent ő eleget amikor sérült volt, most játszania kéne!!! Mikor akarja a csapatba tenni, ha Ini felépült???
Cesc was left out of the match squad as a precaution due to discomfort in his left thigh.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Subinho
Director del Fútbol

2011.11.27. 09:45:45

Pep óriási hibája, hogy ha Iniesta sérült, akkor miért kell Fabregast a lelátóra ültetni, hogy pihenjen. Pihent ő eleget amikor sérült volt, most játszania kéne!!! Mikor akarja a csapatba tenni, ha Ini felépült??? Messi nagyon gyenge volt. Egyszerűen annyira gólt akar rúgni, hogy mindent elönzőz, de nem tudja elvinni a lasztit, mint korábban, hanem belevezeti a védőkbe... Tegnap nagyon lehangoló teljesítményt nyújtottak a srácok!!! Ezt a csapatot a mai Real simán elveri és akkor 9 pont és hamar el is ment a bajnokság... Valahogy nagyon össze kéne szedni magukat fejben, főleg Messinek, mert ez így nagyon gyenge amit muzsikál... Egyre jobban hasonlít a csapat a Rijkard éra utolsó éveire, amikor is az atom támadósor nem volt képes gólokat lőni és simán elment mellettünk a Real... szegény Xavi robotolt a kp-n, de ha ő ne lett volna, sztem még helyzet sem nagyon akadt volna!!! Komolyan, ha ne látom a tegnapi meccset, nem hiszem el!!! Mintha még félálomban fociztak volna a srácok!!! Még mindíg azt mondom, ez a nyári gyatra alapozás eredménye!!!!!!!! Ez már nem lesz jobb, max a téli szünet után....
barca2010
Jugador d'estrella

2011.11.27. 09:40:18

Fáradtak, de ki ne lenne az három ilyen év után! Tévedés ne essék, nem védem őket, de nem is bántom! Minden héten tíz bekkelő emberrel szemben játszani, hát mit mondjak? nekem is tele lenne hócipőm!!! Ezt csak iszonyatos motivációval lehet bírni, ami most láthatólag nincs meg. De nem csodálkozom ezen sem, mert ezzel minden ember így van, amikor sikerülnek a dolgok, akkor mindenki hajlamos a lazításra! Persze Ők nem, mert mennyit keresnek, meg Ők mindig a legjobbak legyenek ugye? Na ez az emberi butaság netovábbja! Most kell igazi Barca drukkernek lenni, nem csak akkor amikor fény és csillogás van! Akinek nem inge ne vegye magára, de akinek igen az öltözzön fel! Egyébként gratulálok a Madridnak, nagyon össze vannak rakva, és rendkívül motiváltak, ami e legfontosabb, és ezáltal megy a játék is!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Norberto 25
Jugador del Barça

2011.11.27. 08:55:55

honda25 írta:Milánóban brillírozunk, egy megyei hármas csapattól meg megalázó vereséget szenvedtünk. Nem írok most inkább neveket, de amit pár játékos nyújtott ennyi pénzért, az életkedvem elment ma ettől a játéktól.
Sajnos idegenben a csapat egy nulla, ezt már jeleztem több, mint egy hónapja. Guardiola ismét hibázott nálam, sokkal előbb kellett volna cserélni, és nem Keitát behozni.6 pont nagyon sok, de ilyen játékkal nehogy már bajnokságot akarjunk nyerni. Alibi foci, nulla játék, szerda után nem ezt vártam.Ismét nagyon csalódott vagyok. Talán Sanchez játékán éreztem a gólt, mindenki más veszélyesebb lett volna a saját kapujára.
Messi annyira önző volt, hogy az már fájt. Pihentetni kellene. David Villát meg felejtsük el, számomra ő ennyi volt.
Madridi derbin eldől végleg a bajnokság, döntetlen biztos, hogy nem lesz.
Ha ott nyer a Reál, bajnokok...
Marad a BL és a kupa, azokat húzzuk még be.
Tokeletesen latod!
cscsabi11
Barça C

2011.11.27. 08:49:03

Szerintem Pep rontotta el a tegnapi estét, a középpályára nem hagyott alternatívát avval,hogy Fabregast nem tette a kispadra.Keitát bevinni támadásra nem igazán nagy ötlet.
Léfe
Entrenador del Barça

2011.11.27. 07:56:53

Sajnos várható egy komoly, akár pár éves visszaesés. Erről régebben irtam de nem sokan értették mit akarok mondani. Nem a tudással van baj, hanem a motivációval. Ez a csapat többszörösen mindent megnyert, tele a buksza meg a vitrin trofeákkal. Itt mindent csak ismételni lehet. Sok nagy csapat eresztett igy le - törvényszerü. Forditva nézve, ha a Reál tudta volna a Puskás féle szintet tartani, sosem lettünk volna elsők mi. Ez egy állandóan válltozó kép. Ami eddig volt, az csoda. A játék is az eredmény is. Csak itt minden meccsen ujra kell bizonyitani.
A fentiek akkor is igazak, ha tegnap több góllal nyerünk. És lesz sok jó meccsünk is mint a Milán elleni volt. A bajnokság eluszott, persze nem kell feladni de a BL.-re kell figyelni. Részletekbe nem mennék, de csak Messi rug golt és ez a bukta. Villa itt már nem lesz gólzsák, Pedró sem.
Ráadásul az akarással is gond volt, állva ez a játék nem megy. Hiába jó és látványos a stilusunk,ehhez sok és gyors mozgás kell. És ebből nem volt látható semmi. Mintha mindegy lett volna minden, ezt nem lehet a fárdságra fogni. Forditva ültek a fiuk a lovon, nem az elejé hanem az utolsó 5 percben akartak golt rugni. Akarás nulla.
Fecó
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2011.11.27. 05:52:15

Villa nagyon gólt akar rúgni, nem szokott még hozzá, hogy nem mindig ő a középcsatár, és nem rá játszanak, így gyakran elönzőzi, elkapkodja a helyzeteit. Kéne vele lövetni pár gólt a Rayo ellen, hogy aztán nyugodtan, higgadt fejjel passzoljon, ha kell. Látszik rajta, hogy iszonyatosan akar, de egyszerűen semmi nem jön össze neki. Ini nagyon hiányzik, illetve Fabre is nagy segítség lett volna. A Real most nagyon együtt van, de egyelőre csak magunkkal kell foglalkozni. Ha így folytatjuk, akkor már nem csak a címeinket kell megvédenünk, hanem a "világ legjobb csapata" megtisztelő jelzőt is.

Bízom a fiúkban, Visca el Barca!
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
bingyi26
Barça C

2011.11.27. 03:39:23

Fiuk nincs itt baj ugyan az a csapat van majdnem mint az elmult harom evben csak egyetlen egy problema van az hogy mar mindent megnyertek es ez latszik a sracokon nem motivaltak egyaltalan faradtak szerintem en meg most sem adnam oda a Realnak a bajnoki cimet de az biztos hogy konnyebb helyzetben vannak most mar sokkal mint mi de lehezt hogy majd ez fog a javunkra valni en bizok bennuk toretlenul szerintem meg feltamadhat ez a csapat csak ez kell nekik a kudarc es aztan jon a bumm remelem a Real ellen bolondulnak meg hajra Barca '''''''''''''''''
FOCI
Válasz küldése