Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ejj hogy megy az idő, mintha csak tegnap lett volna hogy a klub 117-edik szülinapját ünnepeltük..palesz77 írta:Nyitva. A hétvéginél egy jobb meccset kérnék a srácoktól ma..Úgyis tavaly volt a klub 117. szülinapja, ünnepeljék meg a kicsik!
16-os közelében volt...milyen 30méter..amúgy azzal a lasztival kapuig kellett volna gyalogolni, csak ugye a Barca játékosok zöme nulla sebeséggel rendelkezik pl. Busi, Pique,Suarez,Rakitic,Rafinha,D.suarez..MessiNeymarSuarez írta:Mert akkor kaptunk volna egy szabadot 30 méterről, míg így hogy tovább ment ott volt középen Barca játékos és esély volt beadni, vagy kapura lőni.pep71 írta:Denis Suarez miért nem esett el amikot két kézzel húzta vissza az ellenfél??
amúgy nem érdemelne 3 pontot a Barca..
Vela meg elég penge ma, simán elférne a Barcaban is, ha ilyen meccseket tudna hozni hosszab távon.
Hagyd, világlegjobbja, meg amúgy is, hatalmas játékintelligenciája van, nem mérhető statokban a klasszisa.....LG írta:Azért Busi statjaira is kíváncsi leszek a meccs után.
Nekem a legszomorúbb az, hogy Denis, aki nem sokat csinált, a legveszélyesebb középpályásunk ma. Védekezésben gyenge, de benne legalább van egy hangyányi plusz támadásban. Vicc ez a középpálya sajnos.Yokozuna írta:Szomorú, hogy még egy valamire való cserénk sincs LE szerint.
Mert akkor kaptunk volna egy szabadot 30 méterről, míg így hogy tovább ment ott volt középen Barca játékos és esély volt beadni, vagy kapura lőni.pep71 írta:Denis Suarez miért nem esett el amikot két kézzel húzta vissza az ellenfél??
amúgy nem érdemelne 3 pontot a Barca..
Vela meg elég penge ma, simán elférne a Barcaban is, ha ilyen meccseket tudna hozni hosszab távon.
Nem volt egyértelmű a megfogalmazás, még mindig jobban fejel mint opciók és kell oda Gomes is. A két toronyra reagáltam, nem kapaszkodtam semmibe.csababarca írta:Bob már semmibe nem tudsz lassan kapaszkodni Busi kapcsán, most előkotortad hogy mert magas jól fejel....![]()
Nevetséges.
Köszönjük meg a bírónak mert les biztosan nem volt, de szerintem eleve bentről pattant kifele.
Ezt jómagam sem értem.Yokozuna írta:Vela úgy lő, ahogy akar, csak kísérjük.