Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Olvass már lejjebb a beböfögés előtt, róla is leírtam.mess2009 írta:igen, mert Suarez szórja ?Petr írta:Neymar még mindig képtelen akciógólt lőni, hihetetlen.
Mert van valami jelentősége? Ha nyerünk a kutyát nem fogja érdekelni, hogy melyik védő hányat passzol a kapusnak.Vakmacska írta:Meg kéne számolni, h Umtiti hányat passzol, és abból mennyit a kapusnak

Komolyan ez az egyik duma amitől hülyét kapok, a másik "ellenünk rúgja élete gólját."Vakmacska írta:Még egy kapus, akit naggyá teszünk
Igazi tehetségkutatók vagyunk, Xfactor meg társai elbújhatnak mellettünkVakmacska írta:Még egy kapus, akit naggyá teszünk

mess2009 írta:igen, mert Suarez szórja ? szinte mindegyiknek megvan már a kihagyott ziccere... egyelőre jól áll a lábán a háziak védelme is jó pár szép szereléssel mentettek.Petr írta:Neymar még mindig képtelen akciógólt lőni, hihetetlen.
nekem ezúttal is feltűnik, hogy Albáról csak az nem ad be aki nem jár arra... nagyon kellene a második gól.
igen, mert Suarez szórja ? szinte mindegyiknek megvan már a kihagyott ziccere... egyelőre jól áll a lábán a háziak védelme is jó pár szép szereléssel mentettek.Petr írta:Neymar még mindig képtelen akciógólt lőni, hihetetlen.
Off: Lögybbölni max a húslevest lögybölöd ki. Amire gondolsz az a löbbölés.visca el barca írta: és az a vicc, hogy meccsenként van kb 10 ilyen átlögybölt labdája neymarnak és egyszerűen nem tudják levédekezni.
és az a vicc, hogy meccsenként van kb 10 ilyen átlögybölt labdája neymarnak és egyszerűen nem tudják levédekezni.recrea írta:Hihetetlen balosa van.MQuCsabi írta:Messi olyan labdakat ad, hogy sirva fakadok. Semmit nem lovunk be megint

Hugyoznia kellett lehet.MQuCsabi írta:Ilyet sem lattam meg. 3perc hosszabbitas, erre lefujja az elso utan.
Hihetetlen balosa van.MQuCsabi írta:Messi olyan labdakat ad, hogy sirva fakadok. Semmit nem lovunk be megint