Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
És ez sajnos nem is az első - de nem is az utolsó eset...enzonavas írta: ↑2022.12.31. 16:19:10A meccs bíróküldésével a Liga alaposan kompenzálta azt amit a bíróság Lewandowski kapcsán döntött. Mateu Lahoz hozat amit Madrid elvár tőle: a mérkőzést alaposan befolyásoló borzalmas játékvezetést, millió sárga, piros lap, kamutizit és az Espanol kiállítás visszavonása.
Tudta mindenki, hogy ez lesz ha Ő vezeti a meccset. Tegnap egy kamutizi a madridnak. Ma egy az Espanol-nak... Nehéz lesz ilyen "hátszéllel" La Ligát nyerni....
En is pontosan igy gondolom. Amennyit a biro elvett tolunk, annyit adtak is Lewa jatekanak engedesevel. Sokkal inkabb azon ment el itt megint, hogy semmi varatlan nem tudunk huzni, Lewa folyamatosan romlik, Dembele es Ferran sose fognak komoly tenyezovek valni, Fatira meg tul koran lett raadva az a kabat.
Ezt én sem értem, és jogosnak tűnik az Espanyol érvelése. Remélem, nem arról van szó, hogy a háttérben minden követ megmozgattunk Lewandowski érdekében. Szerintem az Espanyol ellen nem lett volna létkérdés a játéka, nélküle is lennének góllövőink.
Remélem ez annak a jele, hogy a Busquets hír tényleg spanyol hagyományoknak megfelelően december 28-i tréfa (vagy hogy csak cserének akarja itt tartani), és észbekapott Xavi, hogy az előző Barca sikeredzőt épp most buktatta meg a VB-n (nyilván nem csak szegény Busi, de ő az egyik vezéralakja a dolognak).visca el barca írta: ↑2022.12.31. 12:50:39hivatalos
ts alba alonso christensen sr pedri de jong gavi fati lewy raphinha
Az EL-ben nagyon fontos lenne legyőzni a MU-t és megnyerni a sorozatot, hát nem lesz egyszerű, pedig azzal egyből nyernék egy kupát és esély lenne további kettőt nyerni. Európa szuperkupa, klubvilágbajnokság, valamint első kalap a Bl-ben, mert a bajnokságban azért a Real ellen nem lesz egyszerű nyerni. Igazából itt, csak az angol csapatoktól kell félni, azért egy Fradi szintű csapatot illene verni. A BL eredmények miatt, csalóka a kép, egyrészt sok volt a sérülés, másrészt meg szerencsénk se volt, Inter is egy lövésből győzött le minket. A Bayern ellen is volt, hogy egálban voltunk és, azért nem játszottunk még olyan nagyon jól eddig.bence0330 írta: ↑2022.12.30. 21:10:17Ja, hát ez kemény lesz. Én az EL-t elengedtem, nem vagyunk mi képesek még megnyerni egy ilyen párharcsorozatot. A MU-ból távozott az, aki miatt még magunkat tartottam esélyesnek, és láttam, milyen felszabadultan játszottak pár napja. De ha tovább is mennénk, hamar bukunk fejben. A kupát szintén elengedtem, 4-5 ki-ki meccset nem fogunk tudni megnyerni egymás után, azzal csak akkor foglalkozom, ha valami csoda folytán döntőznénk. A szuperkupán sok múlhat, hogy legalább valami legyen a kirakatba, de megint csak nem adnék megunknak 30-40%-nál többet a rendszer miatt. Jó lenne önbizalomnövelőnek, de...
És akkor marad a Liga. Azért az minőségi kupa lenne. Valahogy meg kell őrizni azt a jó tulajdonságunkat, amit főleg az utolsó meccseken hoztunk, hogy valaki a végén eldönti a nehéz meccseket, akár rosszak vagyunk, akár emberhátrányban vagyunk, tökmindegy. Ha ezt fogjuk hozni, akkor megleszünk. Nyilván a támadóinkon is sok múlik ilyen téren, Lewy kicsit lefelé ment, de azért rajta sok minden nem fog múlni, főleg, hogy most azért van valamiféle cseréje is, és nem kell minden meccst végigtolnia. Raphinha az utolsó 2 egygólos meccsünket kvázi eldöntötte, de ki tudja, hogy a javuló tendenciával mi történt a szünetben, mert a VB utolsó 1-2 meccse neki is nagyon gyenge lett. Dembélé az utolsó meccseken és a VB 0 volt, ő ezért kérdőjel. Fatiról nem tudunk semmit, a végén nem nézett ki jól, önzőnek is tűnt. Depay szerintem hozni fogja a maga erős második polcos, korrekt formáját, de ő meg nem tudni, mennyi lehetőséget fog kapni, vagy hogy hol. Torres teljes zsákbamacska, mert volt azért egy erős feltámadása ott a Madrid meccs után, aztán megint 0.
Valahogy túl sok ebben a szekcióban a kérdőjel. Minden szélsőnknek javulnia kell, főleg a helyzetkihasználásban. Ha ez valahgy megtörténik, akkor lehetne több nyugisabb, 3-4 gólos meccsünk, és kevesebbet kéne stressz alatt megnyerni. De legalább végre a klasszis védősorunkkal állhatunk fel, elkezdhetnek végre összeszokni is.
Most egyelőre hajrá Valladolid, hátha a sokáig menetelő középpálya elfáradt, vagy csalódott egyet (Csuameni, Cama, Modric). Bár nyilván nem ez a meccsük az, ahol leginkább lehet reménykedni. Ezzel a szoros versenyfutással nekem legalább Barca-drukkerként is érdekesebb megnézni egy Reál meccset mondjuk két gólos előnyig, mert elég komoly jelentősége van az eredménynek...
Érdekesség, hogy ők is, így mindkét nagy csapat a keret 100%-ával dolgozhat. Tök fura, nagyon nem ezt vártam így VB után.
Hát igen. Erős kezdés után még egy kicsit belehúzni, mert januárban a Betis (hol máshol nyerhetnek valamit) és a Margit a szuperkupában, februárban meg jön a ManU. (Lehet addigra ez lesz a legfontosabb nekik is...)