Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na, ez mondjuk jó kérdés. A Szuperkupa a Digin ment, ez 100%. De hogy a kettő sorozatnak egybe tartozik-e a közvetítési joga, azt nem tudom. És nem is találok róla semmit.visca el barca írta:a digi megkapta egyáltalán idénre a spanyol kupa közvetítési jogát?
Elvileg egyik sem. A Digi 1-n a Milan,a 2-n a Chelsea kupameccse van írva,a 3-on meg tenisz van.pitta19 írta:Azt nem tudja valaki, hogy melyik Digisport fogja adni a mai mecset, mert a műsorújság nem írja.
Ennek nagyon örülök. Tulajdonképpen egyikőjükre sem lesz szükség, ha a papírformát nézzük. Kíváncsi vagyok, kit talál Valverde Malcom helyett az U14-ben.MatyiG írta:MAtS, Piqué, Rakitic, Busi, Cou, Suárez és Alba sem utazik szerdán a kupameccsre.
Én játszanám Lenglet-t, visszajön Umtiti aztán együtt szotyizhat Malcom mellett, jó esetben a padonMatyiG írta:Szerdán ez?
Cillessen
Semedo-Chumi-Cuenca-Miranda
Vidal-Samper-Denis
Dembélé-Munir-Malcom
Vidal helyett szerintem Alena.MatyiG írta:Szerdán ez?
Cillessen
Vidal-Samper-Denis
Dembélé-Munir-Malcom
A többieknek jót tenne a pihenés, szóval idegenben a Leonesa ellen ez belefér.18Barca99 írta:Biztos nagy összhang lenne az idén 0 km-es játékosaink között.MatyiG írta:Szerdán ez?
Cillessen
Vidal-Samper-Denis
Dembélé-Munir-Malcom
Biztos nagy összhang lenne az idén 0 km-es játékosaink között.MatyiG írta:Szerdán ez?
Cillessen
Vidal-Samper-Denis
Dembélé-Munir-Malcom
Cestus írta:
Be lehetett fújni, szóval nem igazán tudunk mit csinálni. Stegen szempontjából persze szemétség volt, neki sok választása nem volt abban a szituációban. Egy VAR-t azért megért volna a dolog, de megúsztuk szerencsére. ter Stegennek imába foglaltam a nevét, hogy megmentett egy bealvós hosszabbítástól.
Be lehetett fújni, szóval nem igazán tudunk mit csinálni. Stegen szempontjából persze szemétség volt, neki sok választása nem volt abban a szituációban. Egy VAR-t azért megért volna a dolog, de megúsztuk szerencsére. ter Stegennek imába foglaltam a nevét, hogy megmentett egy bealvós hosszabbítástól.pr13 írta:Kinthagyja az evezőket Vidal és utána beleszaladt az ott álló kapusba. Gólhelyzet nem volt, mert labdabirtoklásról ott már szó nem volt, Alba elrúgta miközben elesett. Stegen arra a labdára helyezkedett amit Vidal vitt volna, ha nem rúgja el Alba. Ember legyen a talpán aki onnét el tud mozdulni (azért, hogy ne akadályozza, ne álljon be a támadó útjába) úgy, hogy 2 méterre van tőle a támadó és előtte már levitte a súlypontját egy vetődéshez..
Apró szépséghiba, hogy a támadó már előtte szabálytalankodott Alba-val szemben, tehát az akciót már korábban le kellett volna fújni.Yokozuna írta: A büntető szerintem is megadható volt, Ter Stegen nem a labdára, hanem Vidal mozgásának megakadályozására tett mozdulatot. Az már a szerencsénk, hogy a legalkalmatlanabb embert választották a tizenegyes végrehajtására.
Zola félidőben kikapcsolta a tv-t és kiment a kutyáihoz a jó idöben.recrea írta: Épp mondtam apámnak, h idén sem kell altatót bevenni vasárnap, ezeken a meccseken talán még Zolanak is sikerül elaludni gyógyszer nélkül, annyira unalmas, amit művelünk.
Épp mondtam apámnak, h idén sem kell altatót bevenni vasárnap, ezeken a meccseken talán még Zolanak is sikerül elaludni gyógyszer nélkül, annyira unalmas, amit művelünk. Messin kívül csak a francia képes valami váratlant csinálni, illetve Cou-n látszik, h valami egész más szint, mint a többi középpályás. Ő nagy vétel volt, sztem idén húzni fogy minket.visca el barca írta:nagyon szezoneleleji formában fociztunk/lötyögtünk, de örülök h sikerült behúzni. lajos nagyon nem érezte ma, rahinha úgyszint nulla volt. arthurban bőven látok kraftot, csak eléggé meg volt illetődve/vissza volt fogva és inkább csak az alibi ment. lengeletet nem venném elő, kapott egy kötényt, de melyik védő nem kapott még élete során? azon kívül ha jól rémlik egy eladott labdája volt, sztem bőven hozta a szintet. dembelé gólja megTS-nek meg gratula, hagyott aludni