nos, a tegnapi meccshez néhány gondolat:
kicsit megilyedtem az egyenlítő gól után, azt hittem megint jön ami az espanol meccsen volt... hál'istennek nem ez lett!!!
mindenki pánikol, hogy nem úgy játszott a csapat, szerintem meg egyszerűen nem állhat be mindenki a kapuja elé és nem lehet minden meccsen 70% labdabirtoklással 4-5 : 0 -ra nyerni!!! ez a normális, amikor harcolni, küzdeni kell és meg kell nyerni a meccset!!!
a riporter meg nem értem miért szapulta ennyire a csapatot, főleg Alexist, hogy ez nem az ő meccse!!! szerintem nagyon akart, 2 gólpaszt adott (mégha az első nem is egyből lett gól, hanem a kapufa után...) és ő lőtte a 3. nagyon fontos gólt!!! ha nem ő van akkor ott, hanem bárki más, akkor meg sem próbálják onnan ellőni, hanem bepassz...
Cuenca meg egyszerűen az ég adta világon semmit nem mutatott!!! miontha pályán sem lett volna!!! Cesc szokása szerint néha nagyon eltűnt, de sokszor nagyon hasznos volt!!! Xavi és Ini pedig a azokásos tanári... :9
és Puyol is megkapta a szezonban az első sárgáját... biztos nem tudott miatta aludni!!!

:):)