Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szerintem nem az edző hibája, hogy csak az 1-0-t tartjuk. Nincs megtiltva a csapatnak, hogy döntsék el a meccset az első félidőben, ha meg még nyílt a meccs, akkor ne várjuk el az edzőtől, hogy kockáztasson egy esetleges pontvesztést egy rossz cserével.Kovbal88 írta:
Én most csak azokra a játékokra gondoltam, akik képesek jó teljesítményre és mégse játszanak,
Vermaelen, Dembele, Vidal, Munír, vagy pl Legnet is játszana, ha Umtiti egészséges lenne és azért 5-10 perceknél több járna nekik. A többiek akik még ennyit se kapnak, azok se azért vannak a csapatban, hogy meglegyen a létszám a kispadon.
Régen az első félidőben eldöntöttük meccseket és lehetett cserélni, most meg tartjuk az egynullt jobb esettben
Én most csak azokra a játékokra gondoltam, akik képesek jó teljesítményre és mégse játszanak,hajnesz írta:Igen, csak Busquets, vagy Piqué sajnos-nem sajnos 70%-osan jobban teljesit, mint bármelyik olyan játékos, aki nem játszik. Tudom, nem lehet így mérni a dolgokat, de itt volt az esély a cseréknek, hogy bemutassák mire képesek, kb Cilessen volt az, akire azt azt mondom, hogy sajnálom, hogy ilyen keveset játszik. Vagy mondok mást: 3meccsen próbált meg Valverde rotálni, mindhárom pontvesztés lett. Nagyon nehéz ez, nem szabad egyszerre 1-2 játékosnál többet rotálni, mert az az eredmények kárára megy, viszont az se lehet, hogy a kezdő 11 sose játszik együtt, mert folyamatosan megy a rotálás.
Nem láttam a meccset, de meg tudom érteni, hogy miért nem megy a játék. Pl Valverdénél csapatba kerülni, ha nem vagy a kezdő 11 tagja szinte lehetetlen.barlacy írta:Nyögvenyelősen húztuk be a meccset.Az összeszokottság teljes hiánya , a rengeteg rossz passz a lehetőségek elpuskázása ez volt a jellemző. Nem értem Munírral mit akarunk?Ez a Malcom nagyon akart, de nem mindig sikerültek a dolgai...Denisen látszott a meccshiány,a partnernélküliség.Elégedett voltam Vidallal, Alenyával a kettő belső védőnkkel,Langelettel.
Jó, hogy sérülés nélkül megúsztuk a 3.osztályos kirándulást...
Igen, kb. ennyi a lényeg. Nem akarok felmenteni senkit de ordított, hogy nem találják egymást a pályán, többek között ennek tudható be a sok labdaeladás. Denis még stadiont nem látott idén, mondjuk ennek ellenére nem kellett volna az egyik leggyengébbnek lennie.Rinku írta:Csak a szokásos round 32 idegenbeli kupameccsünk, a fél ifi és a teljes tarcsi full összeszokatlanul, fejetlen csirkeként keresik egymást a meccsen, )
A 2019-20-as szezontól lesz egymeccses egy bizonyos szakaszig(negyeddöntő talán?), idén még nem, mert már rég eladták a közvetítési jogokat, és az időpontokat.soadroli írta:nem úgy volt hogy ez 1 meccses lesz? le vagyok maradva
Összekevered a szuperkupával,az valóban 1 meccs volt idénsoadroli írta:nem úgy volt hogy ez 1 meccses lesz? le vagyok maradva
Amúgy tényleg, hasonlítanak pár dologban. Én megkedveltem a gyereket, tökös védőnek tűnik, aki oda mer lépni, durvulni, ha kell. Ebből persze volt már gondunk is. A leigazolásakor valamiért egy átlag tejfölösszájúnak tűnt nekem, de azóta abszolút jó vételnek bizonyult. Lábbal eszméletlen jó, és a levegőben is komoly veszély.geridoss írta:Lenglet a mi Ramosunk!
én ilyen aug 30-i hírt találtam, hogy még nem vette meg senki. lehet akkor nem is látjuk sehol idén...geridoss írta:Na, ez mondjuk jó kérdés. A Szuperkupa a Digin ment, ez 100%. De hogy a kettő sorozatnak egybe tartozik-e a közvetítési joga, azt nem tudom. És nem is találok róla semmit.visca el barca írta:a digi megkapta egyáltalán idénre a spanyol kupa közvetítési jogát?