Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.01.12. 21:13:58

FCB.cat-on a jövő heti Málaga elleni bajnoki vasárnap 18:00-ára van írva. Őszintén szólva nem nagyon szoktam nézni ott a meccseket, ez végleges időpont lehet, vagy változhat még?
Brian 20

2012.01.10. 23:08:02

Szerintem meg igenis kellenek az ilyen meccsek, mint az Espanyol elleni, megedzi a csapatot. Ezek a kemény meccsek amiből lehet tanulni és fejlődni.

Fabregas valami hihetetlen lelkesedéssel játszik. Alexis is elég ügyes egyenlőre. Komoly gond nincs, azonban a bajnokság még egy boltás és eluszik.
Léfe
Entrenador del Barça

2012.01.10. 11:04:59

Igazolva vagy nem, ez semmit nem jelent. Ettől még nyerhettünk volna
és tavaj is ez a duma ment - mégis taroltunk. Egyszerün jobban odatette magát a csapat.
Fecó
Sam66
Barça C

2012.01.10. 09:16:34

Nem tudom mi a véleményetek. Az előző idényt a Reklám Margit edzője végig sírta, mint egy fürdőházi alkalmazott. Miszerint támogatják a Barcelonát a spanyol és külföldi bírók, az UEFA, a FIFA, az EU valamint az IMF. :) Az utóbbi fordulóban Ramost ki kellett volna állítani és a Barca nem kapott meg egy büntetőt. Szóval szerintem ez a jóember jó nagy marhaságokat hord össze és most fényesen igazolva is lett.
Sam
Léfe
Entrenador del Barça

2012.01.10. 08:46:14

Alattam "Rivaldinho"- nak totál igaza van. Erről többször irtam, sajnos törvényszerü. Nekem már a harmadik sikeres év is csoda volt. Persze nem kell feladni, esély van, de szinte minden meccset nyerni kell és és őszintén erre kicsi a remény. A Reál nemcsak jó, de nagyon motivált.
És még egy massziv gólvágó is kell, Messi egyedüli gólszerzőnek kevés.
Talán a BL.- ben több az esély. Nálam a nagy kérdés nem az idei bajnokság. A fő kérdés az hogy mikor lesz ismét bajnokcsapatunk. De ha mégis nyernénk idén is akkor is megkerülhetetlen a kérdés jövőre vagy azután. Ilyen az élet, hiába játszik ugyanaz a csapat mint az elöző 2 évben, és még jöttek is olyanok mint Fabregas, Thiago vagy Alexis. Na és elöbb-utobb Pepet is pótolni kell.
Fecó
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2012.01.09. 21:52:39

Hát, nem tudom. Én valahogy ezt a hajót elúszni látom. Nem azért mert nem lennénk rá képesek, nem. Nem is azért mert a Madrid jobb csapat lenne jelenleg, nem nem ezért.
Meglátásom szerint, a motiváltság miatt, a Madrid nem fog botlani többet, maximum ellenünk. Hosszú távon nincs bennünk akkora hajtásvágy, akkora kudarc élmény mint a Madridban van.
Kupából lehet kiejtjük őket, mert a ki-ki meccseken kijöhet a tudás különbség, de ezek a játékosok már annyi mindent megnyertek, hogy képtelenség úgy motiválni őket mint egy 4 éve nyeretlen csapatot.
Bl-ből is kiejthetjük őket, mert ott szintúgy kijöhet a különbség, de szerintem a bajnokságot behúzzák, bár ne legyen igazam.....
daffy
Madridista

2012.01.09. 15:25:50

Barcaman1993 írta:
Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...
a számok nyelvén:
1.55ös odds van a real végső sikerére és
2.35ös a barcára
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:25:34

Barcaman14 írta:Eléggé csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt. :roll: Leszögezném hogy az Espanyol megérdemelte az 1 pontot, más kérdés hogy ehhez mi is hozzásegítettük őket és csak zárójelben a bíró, mert kétségtelen hogy pocsékul vezette a meccset, a legtöbbször a mi kárunkra, de nem ezen ment el!

Ők jobban felpörögtek a derbire, motiváltabbak voltak, mi meg ahogy csababarca is megfogalmazta pár hozzászólással ezelőtt, a "rúgjunk egy gólt, és menjünk haza" mentalitással léptünk pályára. Ez bosszant a legjobban, mert elsősorban emiatt ment el a 3 pont, és nem azért mert rossz napot fogtunk ki, legalábbis nekem ez jött át a tv előtt ülve. :roll:
És erre rá is fizettünk. Érezhető volt hogy nem ússzuk meg a tegnap estét kapott gól nélkül.

A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!

Visca el Barca :!:
Ezzel teljes egészében egyet értek. Hihetetlenül látszott a csapaton, hogy fejben nincs igazán ott a meccsen. Rengeteg labdakezelési hiba, (1-2 kulcs fontosságú helyzetben) még több eladott labda, (elég csak összeszámolni, hogy Xavi egyedül hányat adott el, mert bűn pocsékul játszott ő is) és ami a legelképesztőbb volt, hogy sokat hibázott az Espanyol, teletömtek minket ajándék labdákkal és mégse tudtunk ezekkel mit kezdeni.

Akik tetszettek a meccsen: (sajnos ezekből volt kevesebb)

Valdes: a gólnál nem tehetett semmit, de amit védeni lehetett, azt kivédte. (és 1 olyat is, amit talán nem is lehet védeni... :lol: )

Alves: nagyon jól mozgott végig és ezúttal voltak nagyon jó meglátásai, beadásai. (pl. a gól előtt)

Pedro: miután beállt, gyakorlatilag minden támadásban benne volt és remekül tört be a 16-oson belülre.

Puyol és Piqué: nem rajtuk múlott, hogy betliztünk. Nyilván a gólban benne kellett, hogy legyenek, de összességében remekül látták el a feladatukat...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:20:09

Barcaman14 írta:A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!
Már az elő döntetlenek óta ezt mondjuk. Ha megverjük a Madridot, akkor is még mindig 2 pont előnyük van... Ha kéne fogadni, hogy ki szerez több pontot a többi csapat ellen, nem hiszem, hogy most bárki a Barcára tenne, mégha szívünk szerint arra raknánk...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
samy85
Capitá del Barça

2012.01.09. 15:11:09

Nem tudom az mennyire járul hozzá a dolgok alakulásához, hogy folyamat 22:00, ami náluk kb 21:00-ás kezdéssel kell játszanunk, + az aznapi utazásokat is szereti Guardiola mester szigorúan betartani. bár mintha rémlene hogy ezt tavaly(?) beszüntette volna a liga!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.09. 15:07:05

Eléggé csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt. :roll: Leszögezném hogy az Espanyol megérdemelte az 1 pontot, más kérdés hogy ehhez mi is hozzásegítettük őket és csak zárójelben a bíró, mert kétségtelen hogy pocsékul vezette a meccset, a legtöbbször a mi kárunkra, de nem ezen ment el!

Ők jobban felpörögtek a derbire, motiváltabbak voltak, mi meg ahogy csababarca is megfogalmazta pár hozzászólással ezelőtt, a "rúgjunk egy gólt, és menjünk haza" mentalitással léptünk pályára. Ez bosszant a legjobban, mert elsősorban emiatt ment el a 3 pont, és nem azért mert rossz napot fogtunk ki, legalábbis nekem ez jött át a tv előtt ülve. :roll:
És erre rá is fizettünk. Érezhető volt hogy nem ússzuk meg a tegnap estét kapott gól nélkül.

A bajnoksággal kapcsolatban tényleg kijelenthető hogy az előny most már nem csak számszerűleg van a Madridnál. De az még korántsem hogy eldőlt a bajnoki cím! Képesek vagyunk megnyerni, de többet a tegnapihoz hasonló mentalitást nem lenne jó látni. Úgyhogy előre a bajnoki címért!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
samy85
Capitá del Barça

2012.01.09. 15:02:37

Most ha Jo5e-san kommentálnék azt mondanám, a bíróküldésről Madridban döntenek :twisted:

Ám nem tudom meddig folyik még ez, hogy mondjuk:..." az összes hátralévő meccset bekell húzni, és akkor meg lessz az arany... és lám megint botlottunk! Hol? idegenben!! Kihitte volna!? nem mondom h elúszott, de ezzel biztos nem előre léptünk... mindenesetre töretlenül bízom a csapatban! Visca el Barca!!!
MessiFan91 írta:Idegenben a gyengébb csapatok ellen szerintem motiválatlan a csapat :(
Egyáltalán nem hasonlít az a játék amit a Camp Nouban vagy a Bernabeuban játszik a Barca, mint amit máshol játszik.
Csak hogy mostmár motiválni kéne a fikat annak a dolognak hogy a Madrid lassan de ellépeget. Ha ez sem motivál akkor felesleges továbbgondolkodni a dolgokat!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.09. 14:17:02

Lionel85 írta:Jól játszott a csapat annak ellenére, hogy az Espanyol (és a játékvezetés) alig hagyta Messiéket. Sajnos ennyit számít az, hogy az elsőszámú kedvenc rossz napot fog ki. A támadójáték harmatos volt. És még így, rossz formában is eldönthette volna a meccset Messi, mivel kétszer is beintették lesen, de mindkétszer rosszul intett a partjelző, illetve a meg nem adott tizenegyes. Ez van, de ezentúl nem mondhatja egy ellenszurkolónk sem, hogy a bírók velünk vannak...
Csak az a probléma, hogy a bírókon elmehet egy bajnokság. Phul szerint 2 11-est nem adott meg a bíró, 2 lest fújtak be, ami nem volt az és mehettünk volna a kapusra, ráadásul az egyikből rögtön a gólt kaptunk. Eddig a videóbíró ellen voltam, de amit a bírók ezen és a Getafe elleni meccsen műveltek az vmi ordenáré. Igazából azt nem értem, ha a bíró vak, akkor a partjelzőnek miért kell? Elhiszem, hogy "lest látott", de ennyire egyértelmű kezezést nem észrevenni. Emellett a csapat nagyon gyöngén játszott. Iniesta, Fabregas kitett magáért és Pedro is jól szállt be, míg a védelmet szintén dícséret illeti, de Messit, Alvest és Sanchezt rég le kellett volna kapni. Ilyen hulla gyöngén játszani egy meccsen az vmi elképesztő. Kezdem úgy érezni, hogy ez a bajnokság már elment... Gondolom nem csak én vagyok ezzel így.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.09. 13:37:20

Jól játszott a csapat annak ellenére, hogy az Espanyol (és a játékvezetés) alig hagyta Messiéket. Sajnos ennyit számít az, hogy az elsőszámú kedvenc rossz napot fog ki. A támadójáték harmatos volt. És még így, rossz formában is eldönthette volna a meccset Messi, mivel kétszer is beintették lesen, de mindkétszer rosszul intett a partjelző, illetve a meg nem adott tizenegyes. Ez van, de ezentúl nem mondhatja egy ellenszurkolónk sem, hogy a bírók velünk vannak...
Kép
Kép
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.09. 12:55:19

Idegenben a gyengébb csapatok ellen szerintem motiválatlan a csapat :(
Egyáltalán nem hasonlít az a játék amit a Camp Nouban vagy a Bernabeuban játszik a Barca, mint amit máshol játszik.
d
Entrenador del Barça

2012.01.09. 12:47:09

Nem igaz, hogy ráült volna a csapat az 1-0-ra, nem éreztem motiválatlanságot sem, egyszerűen nem ment ma a játék. Pontatlanul, sok hibával, idegesen játszottak a srácok, én egyedül Valdest tudom pozitívra értékelni, volt két remek védése, a többieknél a közepes a maximum, alulteljesített szinte mindenki, Fabregas is a góljával együtt.
Nem voltam és nem vagyok nagyon ideges, mert a meccs előtt számítottam a pontvesztésre, közben pedig végig érezni lehetett, hogy ebből bizony X lesz.

Írta valaki, hogy kikerült a kezünkből a bajnokság sorsa, ez bizony így van. Ezzel együtt sincs lefutva a dolog, valahogy Guardiolának össze kell kaparnia a csapatot idegenben, vicc, hogy a Camp Noun kívül a Bernabeuban voltunk a legjobbak szinte... Meglátjuk mi lesz, kalkulálható pontvesztésen vagyunk túl, remélem felpörög a banda.
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.09. 12:23:26

Még nincs minden elveszve. A bíró is hibázott, de nem is kellett volna 1-0-nál visszahúzódni. Nem tudom, hogy miért mondják egyesek, hogy már megnyerte a Real. Ha mostantól jobban odafigyelünk, nem vesztünk pontot a kiscsapatok ellen, a Real pedig játszik egy dönteltlent, akkor már csak 3 pont, amit a Clasicon behozhatunk. Hazai pályán pedig visszük a gólarányt 5-6 gólós győzelmekkel. Csak azt nem értem, hogy miért nem játszunk jól kiscsapatok ellen idegenben? Ha a Realt meg lehet verni idegenben akkor az Espanyolt miért nem :?:
dak900
Jugador del Barça

2012.01.09. 08:04:15

Idén a 24 megszerezhető idegenbeli pontból, "csak" 13-at szereztünk meg, ami az elmúlt évekhez képest tűnik csak katasztrofálisnak... :D Amúgy a gólarányunk az 12-9, ami lássuk be, nem túl acélos... :roll: A tegnapi meccsnél én így cseréltem volna: 60' Alves :arrow: Adriano, 60' Xavi :arrow: Thiago, 70' Messi :arrow: Cuenca! Én Alexist fönt hagytam volna...hiába szórta labdákat, meg nem tudta rendesen befejezni a támadásokat, de még mindig több veszélyt láttam benne, mint Messiben... Ez csak az én véleményem, szóval nem kell megölni érte... :D
mypeter
Entrenador del Barça

2012.01.09. 00:59:05

A bírói döntésekkel nagy pechünk volt. De: Messi röhejes volt, különösen az utsó 15 percben, amikor lesen sétafikált és miatta kellett lelassítani a támadásokat. Fabregas félt, hogy belerúgnak, a párharcokba nem ment bele, viszont veszélyes volt, sztem hiba volt lecserélni, Xavi az elmúlt ével legrosszabb meccsét hozta, hiába megannyi jó passz hátra meg oldalra (sokszor a társ mögé), kulcshelyzetekben nem volt ötlet és legtöbbször hibázot, Alves bár gólpasszt adott bűnrossz volt, nem találta a helyét, és a jobb oldalunk átjáróház lett. Ezt nehéz kibírni. És a bírói döntések pedig nem nekünk kedveztek, bár a 11-est (eseket) be is kellett volna rúgni, ahogy a lefújt lest (leseket) is.

Ha Messit és Xavit le meri cserélni (akik lehet, hogy fejben már a Fifa gálán voltak), talán harapósabbak lehettünk volna. Innentől nagyon nehéz lesz. BL, kupa és Liga, nem szabad hibázni, mert ki tudja mi lesz a többi fronton. Tegyük fel megnyerjük a clasicot és tegyük fel a Madrid botlik egyet. Akkor is tökéletes évad kell, amihez több alázat, több motiváxió kellene. Talán ez most nincs meg. Nehéz folyton csúcsformában lenni, pláne, hogy mindenki a Barcát akarja legyőzni. De akkor is meg kell próbálni. Ezt szerettem volna ma látni, de csak kb 30 percig láttam. Ébresztő gyerekek, ne fulladjunk le úgy, mint a Rijkaard éra végén. Nem elég a legjobb keret, a jó edző és az összeszokottság. Akarni is kell. Most fog eldőlni, hogy Guardiola jobb-e, mint Rijkaard.
dak900
Jugador del Barça

2012.01.09. 00:48:47

Initom írta:Én is nagyon ideges vagyok,de jó lenne ha felfogna pár ember itt valamit.
Ők is emberek!Lejátszanak egy évben 60 meccset,nem lehet mindig pörögni,mert a 40 meccsre kész lenne,ahogy a Reálnál fog ez történni.
Egy két embertől undorom van,fájdalmas amit műveltek. Az a drukker aki ilyenkor kitart a csapat mellett,nem elküldi melegebb éghajlatra!
És igen,holnap Barca mezbe fogok menni suliba. Nem akkor,mikor 5-0 ra alázzuk a reált. Az igazi drukker nem csak akkor drukker.

Nem ment ma ez tény. ha nem nyerünk bajnokságot sem fog izgatni. 3 éven belül meg nyertünk szinte mindent,amit meg lehetett nyerni.
Már telhetetlenek az emberek.Megszoktuk a jót az a helyzet.
Megszoktuk hogy minden meccsen 5-0 , 6-0 8-0 ...nos ez nem így van.
Ellenfél is van,és bármennyire fáj is,egyre több ilyen pontvesztésünk lesz az idő múlásával. A bajnokság még nem dőlt el.

A reál otthon úgyis megverjük... :P

Korai még kongatni a vészharangokat. ha 2. ak leszünk akkor 2. ak leszünk. A nagyszámok törvénye alapján előbb utóbb bukó lesz.

Igen a classicón is...

Nem lehet mindig nyerni. ezt véssétek a fejetekbe.
Ha nem így álltok a dolgokhoz akkor sok sok csalódás fog még titeket érni idén,és az életben.

Adjunk hálát,hogy láthattuk ezt a csapatot focizni,szálljatok le a földre.
ezek is csak emberek! nem tudnak mindig győzni.
Majd legközelebb.
Van 23 meccs meg kell nyerni mindet és rajtunk nem múlik :P

Mellesleg Capon nal egyet értek valamennyire.

Visca :!:
Egyetértek, most hogy már megnyugodtam!! :lol:
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.01.09. 00:25:16

Annyira sajnálom, hogy itt nagyon sok ember úgy gondolja, hogy a Barca képes lehozni az egész bajnokságot "álomfocival"...
Ez nem így van!

De az a felháborító, hogy amikor nem megy annyira a csapatnak, akkor ilyen orbitális bírói tévedésekkel konkrétan megölik a sportot:S
Egészen pontosan 5 ilyen tévedés volt:
1. Sárga a piros helyett annak az Espanyol-os játékosnak, aki szándékosan ment Piqué-nek--> Igen, ez mindenhol pirosat érne a könyv szerint!
2. mikor Alexis-t buktatta a kapus (11-es)
3+4, amikor Messi 1v1-be vihette volna a kapus ellen a labdát...(köztudottan jó eséllyel az egyikből gól lett volna...:S)
Eddig 0-1 volt az állás
5. Majd 1-1-nél a kezezést ismét nem fújta be:S (11-es)

Én úgy gondolom, hogy be kellene vezetni azt, mint amit a teniszben. PL: Kapna mind a kettő csapat 3-3 lehetőséget arra, hogy a videóbíró véleményét kikérje az adott szituációról... Tökéletes megoldás lenne!!!!!!!!!!

A szezon fele még hátra van!!! Tessék szurkolni DIVATDRUKKEREK!!!:)

Üdv: Szab
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.09. 00:11:00

Én is nagyon ideges vagyok,de jó lenne ha felfogna pár ember itt valamit.
Ők is emberek!Lejátszanak egy évben 60 meccset,nem lehet mindig pörögni,mert a 40 meccsre kész lenne,ahogy a Reálnál fog ez történni.
Egy két embertől undorom van,fájdalmas amit műveltek. Az a drukker aki ilyenkor kitart a csapat mellett,nem elküldi melegebb éghajlatra!
És igen,holnap Barca mezbe fogok menni suliba. Nem akkor,mikor 5-0 ra alázzuk a reált. Az igazi drukker nem csak akkor drukker.

Nem ment ma ez tény. ha nem nyerünk bajnokságot sem fog izgatni. 3 éven belül meg nyertünk szinte mindent,amit meg lehetett nyerni.
Már telhetetlenek az emberek.Megszoktuk a jót az a helyzet.
Megszoktuk hogy minden meccsen 5-0 , 6-0 8-0 ...nos ez nem így van.
Ellenfél is van,és bármennyire fáj is,egyre több ilyen pontvesztésünk lesz az idő múlásával. A bajnokság még nem dőlt el.

A reál otthon úgyis megverjük... :P

Korai még kongatni a vészharangokat. ha 2. ak leszünk akkor 2. ak leszünk. A nagyszámok törvénye alapján előbb utóbb bukó lesz.

Igen a classicón is...

Nem lehet mindig nyerni. ezt véssétek a fejetekbe.
Ha nem így álltok a dolgokhoz akkor sok sok csalódás fog még titeket érni idén,és az életben.

Adjunk hálát,hogy láthattuk ezt a csapatot focizni,szálljatok le a földre.
ezek is csak emberek! nem tudnak mindig győzni.
Majd legközelebb.
Van 23 meccs meg kell nyerni mindet és rajtunk nem múlik :P

Mellesleg Capon nal egyet értek valamennyire.

Visca :!:
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.09. 00:10:13

ab1daL írta:Xavi Hernández made the most passes in the derby with 110 - only 6 did not find their intended target.
És Busquetas sem sokkal maradhat el tőle!
Jól támadtak le, előlről is kellett volna egy kis segítség a középpálya felé, ráadásul hátul voltak bizonytalan megoldások pl Alvestől nem egyszer!

Amúgy hihetetlen, ha ég a ház boldog boldogtalan leírja elvesztettünk mindent, de ha nyerünk akkor kb pár ember akik amúgy is fórumoznak leírja a helyzetet!
A meccs előtt alig írt ide valaki, pedig katalán derbi volt!Most meg midnenki ostoroz mindenkit! :lol:
Kép
Kép
Kép
bazsa007
Jugador del Barça

2012.01.09. 00:04:45

Lehetett volna sima 1-3 is nekünk.

Ezt lefújták, hogy les, pedig a partjelző vonalban állt. Látszik hogy szó sincs lesről
Kép

Ez pedig egy sima kezezés 16-oson belül:
Kép
Persze ezt sem vette észre a bíró.
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.09. 00:00:41

Capon írta:Ez egy igazi rangadó volt és kész.
Egyetértek. Nem mindenkinek jön le az, hogy a jó meccset nem csak úgy lehet érteni, hogy a nekünk megfelelő eredmény születik, hanem hogy tetszetős iram és játék volt MINDKÉT csapat részéről és volt izgalom is bőven.
Válasz küldése