Tocy írta:
Persze ettől függetlenül ma muszáj nyerni, meggyőzően, gyorsan és jól játszva, gólokat szerezve, nem elég az 1-0 egy Messi hátán megpattanó Valdes kirúgással. Tudom, az is 3 pont, de az utóbbi 2 meccs után egyrészt rengeteg negatív hangot hallani a sajtóból, másrészt a játékosok önbizalma se az igazi. Ma bizonyítani kell, hengerelni, belőni a helyzeteket már az első félidőben, aztán tőlem a 2.-ban már mehet a labdatartás, és a pihenés. Visca el Barca!
Én egyáltalán nem várok nagy parádét ma,annak ellenére,h nem épp a legveretesebb ellenfél érkezik a Szentélybe.Ha az előző évekből indulok ki -márpedig a jelek ezt mutatják- ,akkor a Pep éra jellegzetes év eleji "hullámvölgyében" vagyunk most. Nem biztos,h parádé lesz.Ebben a bő egy hónapban az a fontos,h valahogy behúzzuk a meccseket,mert ilyenkor jellemzőbb,h a fáradtság miatt benne van a pontvesztés.Ami most nem fér bele,uh ha kell,akkor egy Messi hátán megpattanó kirúgással is,de hozzuk a 3 pontot.Emellett természetesen bízom benne,h neked lesz igazad és beleszalad a késbe a Sociedad.De ebben a fázisban nem várok el ilyesmit.Most óvatosabb vagyok e téren,mert nyögvenyelősebbek ezek a hetek.Aztán h mikor billenünk át,az kiszámíthatatlan.Lehet,h pont ma

Mondjuk ez nagyban függ a helyzetkihasználásunktól is,mert ezek meglesznek,abban biztos vagyok.Ha jó %-ban értékesítjük,akkor félgőzzel is lehet egy nagyobb győzelem belőle.