Tocy írta:Szerintem meg minden évben folyamatosan a legerősebb kezdőnk játszott az összes meccsen, főleg tavaly. Eddig idén szinte mindenki tudott pihenni, eléggé rotált Pep. A sérülések miatt most nem nagyon tud, de sztem egyáltalán nem fásultak, fáradtak a játékosaink, és nem is lesznek annyira ezektől a meccsektől. Ha továbbmegyünk szerdán akkor valóban két Valencia-meccs, ami nagyon kemény lesz, plusz közte Villarreal idegenben, de a kupának vége januárban, onnantól a BL-ig megint kis pihi. Nem annyira vészes ez, messze nem az az időszak, ahol minden héten, vagy heti 2x döntőt játszunk. Átéltünk már ennél keményebbeket is, egyszerűen bírni kell és bírni is fogják a játékosaink.
Én azért a rotálás mellett lennék, mert tényleg nagyon kemény meccsek jönnek. Malagá nehéz, Real nehéz, Villareal (ezt nem tudom eldönteni, de nem egy klasszis játszik ebben a csapatban), Valencia? (ha igen, akkor 2) nehéz, nem sokkal később Atletico idegenben, Valencia otthon. Ezek a meccsek között összesen talán 3 meccs van, ami nem olyan kemény, de sztem a Sociedad sem olyan rossz csapat. Nagyon nem lesz ez egyszerű menet.