Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha nem iszok ennyit, még jobban emlékeznék erre a meccsre! De azért bármi is volt, örülök neki, hogy nyertünk! Messi a C SáSZÁR:Tdavid írta:1-4![]()
ezek után ezt a teljesítményt szeretném látni az idegenbeli meccseken.
Messinek nagyon nagy gratula a 3 gólért.
Alexisnek is gratula a szokásosért.![]()
Teljesen meg voltam elégedve a csapattal.
Igaz az utolsó percekben hátul eléggé elaludtunk és kaptunk egy gólt, de most az nem volt döntő fontosságú...de azért jó lesz legközelebb odafigyelni.
Szép volt fiúk!
nem tudom minek pihentetni xavit meg fabret ilyen fontos meccsen.. remelem nem a real elleni meccsre tartalékoljuk őket...PriNcE27 írta:Jah ez van a hivatalos oldalon is Puyol, Xavi, Cesc nélkül ma, de egyáltalán nem lepődtem meg(bár csereként még beugorhatnak)salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Valdes - Alves, Piqué, Mascherano, Abidal - Sergio, Iniesta, Thiago - Adriano, Alexis, Messi.
Nekem tetszik, Cescet pihentettem volna én is, kicsit fásultnak tűnt már, főleg fejben. Puyol pihenője is ért talán, pláne Maschnak a játéklehetőség, ahogy Thiagonak is. Nem nevezném gyengének ezt a kezdőt, viszont nem tudom, ki fog gólt rúgni, ha Messinek nem fog menni...Cesc és Xavi elég gólerős idén, de most mindketten pihennek. Talán Alexis...salas9 írta:A Sport ezt a kezdőt dobta ki:
Valdes - Alves, Piqué, Mascherano, Abidal - Sergio, Iniesta, Thiago - Adriano, Alexis, Messi.
Szerk.: Most már a hivatalos honlapon is ez van fent