Bajnoki Mérkőzések
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Grat a fiúknak, okosan jól játszottak!
Az ilyen meccseket szeretem, végig tudatosan játszottunk, s uraltuk a meccset!
Én a Santandert is megdicsérem helyenként emberfelettit védekeztek, s akartak ők, csak ennyire volt ez most tőlük elegendő!
Jövő héten Sevilla megint idegenben, ott is nyerni kell, amíg van matematikai esély, addig előre kell menni ezerrel, s hozni a pontokat!
Messi megint lőtt 2őt, grat neki, de mezőnyben egyértelműen Iniesta volt a legjobb, s a Xavi-Busquets tengely megint zseniális volt!
Az ilyen meccseket szeretem, végig tudatosan játszottunk, s uraltuk a meccset!
Én a Santandert is megdicsérem helyenként emberfelettit védekeztek, s akartak ők, csak ennyire volt ez most tőlük elegendő!
Jövő héten Sevilla megint idegenben, ott is nyerni kell, amíg van matematikai esély, addig előre kell menni ezerrel, s hozni a pontokat!
Messi megint lőtt 2őt, grat neki, de mezőnyben egyértelműen Iniesta volt a legjobb, s a Xavi-Busquets tengely megint zseniális volt!

A Leverkusen elleni gála után várható volt egy kisebb visszaesés. Jövő héten szünet, hétvégén jöhet a Sevilla. Ha jól figyeltem, mostanában rémes formában van az andalúz gárda, meg kell mutatni nekik a tutit. Csak nehogy ismét felszívják magukat ellenünk...
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Sok mindent nem lehet erről a meccsről mondani. Borzasztó talajon meglehetősen gyenge szinvonalú meccsen nyert a focizni akaró csapat. A Santander egyértelműen a 0-0-ra rendezkedett be, B tervük láthatóan nem is volt, hacsak az ellenfél szétrúgását nem vesszük annak. Szerencse, hogy komoly sérülés nélkül megúsztuk a meccset.
Nekem tetszett ez a mérkőzés. Jól játszott a csapat, simán lehozták a meccset idegenben. Örömmel állok fel a képernyő elől. 

Lötyögve is megvan a 3 pont. A Santander eléggé halovány volt, lehet, h kiesés lesz a vége.
Volt pár szép momentum a meccsen, különösen Iniesta löbbjét sajnálom, h nem ment be.
Messinek meglehetett volna a mesterhármas, de a befejezésné rosszul döntött.
Most következik a Sevilla, ott azért ennél több kell majd.
Volt pár szép momentum a meccsen, különösen Iniesta löbbjét sajnálom, h nem ment be.
Messinek meglehetett volna a mesterhármas, de a befejezésné rosszul döntött.
Most következik a Sevilla, ott azért ennél több kell majd.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó első félidőt játszottunk, s vezetünk is!
Xavi-Iniesta nagyon okosan jól játszik!
Pedro halvány, bár vannak ígéretes beindulásai, de nem jönnek a labdák felé!
Cucenca is tetszik, nem variálja túl, s rendre jó megoldásokat választ, kicsit figyelhetne a beadásokra, hogy pontosabbak legyenek!
De vannak jó teljesítmények még, de Iniesta eddig tényleg kiemelkedik, bár volt olyan szitu mikor belebonyolódott a húzogatásba, de a legtöbbször ő is jó megoldást választ!
Santander szerintem a tudásához képest nagyon jól játszik!
Második félidőben is remélem folytatjuk a játékunkat, s türelmesen megpróbáljuk feltörni őket!
Xavi-Iniesta nagyon okosan jól játszik!
Pedro halvány, bár vannak ígéretes beindulásai, de nem jönnek a labdák felé!
Cucenca is tetszik, nem variálja túl, s rendre jó megoldásokat választ, kicsit figyelhetne a beadásokra, hogy pontosabbak legyenek!
De vannak jó teljesítmények még, de Iniesta eddig tényleg kiemelkedik, bár volt olyan szitu mikor belebonyolódott a húzogatásba, de a legtöbbször ő is jó megoldást választ!
Santander szerintem a tudásához képest nagyon jól játszik!
Második félidőben is remélem folytatjuk a játékunkat, s türelmesen megpróbáljuk feltörni őket!

- westerngom
- Entrenador del Barça
- ma nem élőzünk? 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fontos meccs megint idegenben, eddig álmoskásak vagyunk, de remélem csak a szokatlan időpont miatt 
Remélem szerdán nem lőtték el a fiúk az összes puskaport!Mert ma nyerni kell nincs mese!
Hajrá
szerk: na jól van most már kezdünk jól játszani, s uralni a meccset, jó lenne 1 gól
De ha a végén jön az se baj, csak jöjjön 

Remélem szerdán nem lőtték el a fiúk az összes puskaport!Mert ma nyerni kell nincs mese!
Hajrá
szerk: na jól van most már kezdünk jól játszani, s uralni a meccset, jó lenne 1 gól

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.11. 18:17:18-kor.

-
- Barça B
Mikor először megláttam a kezdőt kicsit meglepődtem Pedro és Cuenca???Aztán rájöttem hogy mást nem nagyon tudunk beállítani...S.Agüero írta:VV, Alves, Puyol, Mascherano, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro, Messi, Cuenca
Remélem Ini és Messi varázsol

Visca el Barca!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A győzelem a legfontosabb, de azért hinthetne még egy 5-öst Messi!
Én a legjobban annak örülnék, ha Pedro betalálna mert még mindig érződik rajta a meccshiány. Elsősorban a befejezéseknél választ rendre rossz megoldást, mert amúgy nem játszik rosszul. Talán egy gól újra felszabadulttá tenné.

Én a legjobban annak örülnék, ha Pedro betalálna mert még mindig érződik rajta a meccshiány. Elsősorban a befejezéseknél választ rendre rossz megoldást, mert amúgy nem játszik rosszul. Talán egy gól újra felszabadulttá tenné.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Győzelem most azért fontos, nem lesz hét közben fellépésünk, nem kell tartalékolni. Sérüléseket persze nagyon remélem,h elkerüljük végre.
0-2re tippelnék,de bármilyen győzelem elfogadható, szenvedős 1-2 is, bármilyen. Remélem Messi folytatja a sziporkát, nehogy már CR megnyugodjon a 32góljával...
0-2re tippelnék,de bármilyen győzelem elfogadható, szenvedős 1-2 is, bármilyen. Remélem Messi folytatja a sziporkát, nehogy már CR megnyugodjon a 32góljával...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Most már a BL fontosságának illetve a 10 pontos hátránynak tükrében fordulóról fordulóra nehezebb lesz felpörögni a meccsekre.
Ráadásul nem is csökken a hátrányunk, mivel a Madrid így vagy úgy de sajnos képtelen veszíteni.
Én is a legerősebb kezdőt várom a lehetőségekhez mérten. Ami pl a jelenlegi formában lévő Pedrot elnézve lehet hogy Tello vagy Cuenca kezdetését jelenti. Nem lesz könnyű meccs, de én is az egyre jobb formánkban bízok, remélem meglesz a 3 pont!
Visca el Barca

Én is a legerősebb kezdőt várom a lehetőségekhez mérten. Ami pl a jelenlegi formában lévő Pedrot elnézve lehet hogy Tello vagy Cuenca kezdetését jelenti. Nem lesz könnyű meccs, de én is az egyre jobb formánkban bízok, remélem meglesz a 3 pont!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Amúgy idegenben játszunk, úgyhogy remélem nem hoz a hazai pálya semmilyen győzelemt sem a Santandernek.messideco írta:A kieső helyen álló csapatok ellen talán a legnehezebb győzni. Most a keret is nagyon vékony, így még nehezebb lesz.
A hazai pálya és a javuló forma azonban szerintem meghozzák a győzelmet a mai meccsen.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Subinho
- Director del Fútbol
jelenleg 17 éves úgy tudom és ebben a szezonban került fel a Barca B-be... Szóval van még ideje bőven. A Barca B-ben sem mindíg kezdő... Majd olyan 2-3 év múlva várd...Pavel írta:Tudod létezik az a bizonyos szamárlétra.Galen írta:Testvérem, nem érdekel, hogy mit csinál a B csapatban.Pavel írta: Nézzél Barca B meccset.
Bizonyítson az A csapatban. Sok sok tehetséges ember futott fel a B csapatig, onnan meg ment a levesbe a tehetségével együtt., mert a felnőttek között kevés volt.

A kieső helyen álló csapatok ellen talán a legnehezebb győzni. Most a keret is nagyon vékony, így még nehezebb lesz.
A hazai pálya és a javuló forma azonban szerintem meghozzák a győzelmet a mai meccsen.
Személy szerint a lehető legerősebb kezdőt várom, a lehetőségek függvényében.
Visca el Barca!
Személy szerint a lehető legerősebb kezdőt várom, a lehetőségek függvényében.
Visca el Barca!
A Santander elleni 19 fős keret
Valdés, Pinto,
Dani Alves, Cesc, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Adriano, Cuenca, Tello, Montoya, Bartra, Sergi Roberto and Muniesa
Piqué (eltiltás), Thiago, Alexis, Abidal, Villa, Afellay and Fontàs (sérülés) miatt hiányzik.
Valdés, Pinto,
Dani Alves, Cesc, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Adriano, Cuenca, Tello, Montoya, Bartra, Sergi Roberto and Muniesa
Piqué (eltiltás), Thiago, Alexis, Abidal, Villa, Afellay and Fontàs (sérülés) miatt hiányzik.
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Most látom hogy az Osasuna elleni 1-2-t is az a bíró vezette aki a elleni meccset 
És a Valencia elleni 2-2-t is

És a Valencia elleni 2-2-t is

-
- Entrenador del Barça
Tudod létezik az a bizonyos szamárlétra.Galen írta:Testvérem, nem érdekel, hogy mit csinál a B csapatban.Pavel írta:Nézzél Barca B meccset.Galen írta:Arról a Dölöfeu vagy ki gyerekről se hallani senkit, pedig isten balkezének volt beharangozva...
Bizonyítson az A csapatban. Sok sok tehetséges ember futott fel a B csapatig, onnan meg ment a levesbe a tehetségével együtt., mert a felnőttek között kevés volt.