Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanezt gondolom.Oké rendben elvettek egy gólt, de nehogymár ezen múljon egy Betis elleni meccs.Nem vagyunk képesek egy komplett győzelmi sorozatot produkálni egész szezonban.palesz77 írta:Engem az erdekelne meg azon kivul, hogy golvonal technologia miert nincs, hogy miert kellett egy Betis gol ahhoz, hogy nagyobb langra kapcsoljunk?
Szokásos lagymatag semmi volt egész meccsen részünkről, a Betis ha itt nyer, megérdemli. Bár egy X igazságosabb lenne..palesz77 írta:Engem az erdekelne meg azon kivul, hogy golvonal technologia miert nincs, hogy miert kellett egy Betis gol ahhoz, hogy nagyobb langra kapcsoljunk?
Nem egyrészt, hanem teljesen. Attól még, hogy a csapat teljesítménye a béka segge alatt van, lőtt egy gólt, amit elvettek. Akár úgy megy, akár nem, ilyen nincs.Feast4 írta:Egyrészt jogos, de hozzá kell tenni, hogy nekünk se egy meg nem adott gól miatt kéne dühöngeni ha bármi úgy menne ahogy kell...
Az ázsiai piac miatt vannak a délben kezdődő meccsek.ZBarca írta:Egyébként én azt sem értem, hogy mire jók ezek a déli meccsek? Egyet nem láttam még, kivéve ha mi játszunk, de mi is szinte állandóan szenvedni szoktunk + ha jól emlékszem, akkor idén már játszottunk is ilyen időpontban, bár ebben nem vagyok biztos.
Az ázsiai piacnak.ZBarca írta:Egyébként én azt sem értem, hogy mire jók ezek a déli meccsek? Egyet nem láttam még, kivéve ha mi játszunk, de mi is szinte állandóan szenvedni szoktunk + ha jól emlékszem, akkor idén már játszottunk is ilyen időpontban, bár ebben nem vagyok biztos.
Egyrészt jogos, de hozzá kell tenni, hogy nekünk se egy meg nem adott gól miatt kéne dühöngeni ha bármi úgy menne ahogy kell...Petr írta:Gólvonal-technológia, videóbíró... Áh, minek.
Akkor nem lehetne elcsalni meccseket reál javáraPetr írta:Gólvonal-technológia, videóbíró... Áh, minek.