Sonoma írta: ↑2021.09.16. 21:03:28
Mi ez a " mert NEM TAKTIKÁZGAT" az edző kijelentés?
Ezt a "NEM TAKTIKÁZGAT" kifejezést itt találtam a Koeman topikban, ilyet kb csak egy fifa huszártól tudok elképzelni, hogy ilyet ír, de a maga nemében zseniális. (Amúgy csak lehet hiányzik Samper kolléga, és betolom a napi adagot).
Az előző Barca DNS témára meg próbáltam utalni, hogy mire gondoltam, szerintem mindenki értette, aki akarta (LG válaszolt is rá), röviden a lényeg az, hogy inkább haljunk szép halált a következő 2 évben, de nem akarok Kanté, Pogba féle középpályásokat látni a csapatban, csak azért mert fizikálisan erősebbek, és jobban védekeznek, mint a jelenlegiek. Szép focit akarok nézni, ha brusztolós focira vágyom, akkor megnézem a Chelsea-MU-Bayern meccsek bármelyikét.
Hogy ne legyen teljesen off,
én még mindig nem értem mit vártok az edzőtől.
Sokan azt írjátok, hogy nincs koncepció, ezzel nagyon nem egyezek. Van koncepció, csak lehet, hogy rossz
Középpálya adott, a cél az volt a németek ellen, hogy a csatár De Jong lefejeli/leveszi a labdát Depaynak, aki meg kontrából elfut párszor. Teszem hozzá, nem is nézett ki nagyon rosszul, a baj az, hogy se Alba, se Roberto nem tud beadni.
Ezen a meccsen nem az volt a cél, hogy partiban legyünk a Bayernnel, hanem az, hogy ne kapjunk ismét 8-t, jelenleg nem egy szint a két csapat, de ez rövid távon változhat, addig maradt ez a bekkelős valami, amit Koeman kitalált erre a meccsre.
Mindenesetre, [auto_cenzúra] lenne ha a következő pár hétben javulna is a játék, mert azért az én türelmem is véges, de igazából ha top4-ben végzünk, meg továbbjutunk a BL csoportból, akkor olyan nagy baj már nem lehet.