2019.01.11. 11:02:10
Én is sokszor megtalálom EV-t, de a tegnapi kezdő kapcsán, még az eredmény tükrében sem tudom őt elővenni.
Lehet gyenge volt a csapat, de mikor rotáljon, ha nem most, mikor a januárunk iszonyat megterhelő lesz. Elvileg olyanok játszottak, akiket bajnokikon is használnunk kellene, de tegnap ebből sokat nem láttunk. Miranda és Chumi, sőt ide vehetem Alenat is, gyengék voltak, de ilyen meccseken őket erőltetni kell. Coutinho most a Messi és Suarez nélkül felálló csapatban sem tudott vezér lenni. Iszonyat sok labdavesztése volt. Malcom, mintha pályán sem lett volna, míg Dembelé ugyan lövöldözött, de kicsit már CR-es volt a végén, hogy mindenhonnan lövöldözött, gyenge hatékonysággal.
Akit nem tudok elővenni a tegnapi meccs után a Cil, mivel a gólokról nem tehetett és még így is volt bravúrja. Murillo sem volt rossz, ahhoz képest, hogy első meccse volt. Vidal ment mint az őrült, ez nagyon tetszik benne. Nincs elveszett labda vagy elvesztett párharc. És Denis is jól szállt be most, bár valahogy benne azt éreztem, hogy nem akar belemenni a párharcokba, nehogy megsérüljön és itt ragadjon télen...