Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen, elég. Tito nyilatkozta, hogy nem akar védőt igazolni, bízik Bartraban. A fórumozók többsége elköltött volna 30 milliót nyáron védőre, de remélem a fiú továbbra is így folytatja és Puyol nyomdokaiba lép. Nagyon nagy potenciált látok benne.BritishKnight írta:Nekem pedig az a meggyőződésem,hogy Bartra védekezésben jobban teljesít mint Song.culinho írta:Meggyőződésem, h tudatosan nem játszatja egyszerre a két fiatalt, egymás mellett lennének, kell a rutin, egyszerre csak egy a pályán.
Ha a félidőben a csapat megy 2-3 góllal akkor én behoznám Bartrát.
A gyereket szerintem ideje lenne még ebbe a szezonba teljesen beépíteni.Ugyanis Puyolra már csak úgy lehet gondolni,hogy jó ha van.Van egy Piquénk és egy Maschunk a középhátvéd pozícióra+Bartra(ha beépül rendesen) ez így 3fő+Puyol akire nem lehet már alapozni és a kényszermegoldások.
Szerintetek elég lenne ez a négy ember Bartra beépülésével?
(Piqué,Masch,Barta,Puyol)
Nekem pedig az a meggyőződésem,hogy Bartra védekezésben jobban teljesít mint Song.culinho írta:Meggyőződésem, h tudatosan nem játszatja egyszerre a két fiatalt, egymás mellett lennének, kell a rutin, egyszerre csak egy a pályán.
Meggyőződésem, h tudatosan nem játszatja egyszerre a két fiatalt, egymás mellett lennének, kell a rutin, egyszerre csak egy a pályán.BritishKnight írta:tetszik a kezdő
Montoyának örülök de én Song helyett Bartrát játszattam volna és Busi helyett Song lett volna a KP-n.
Hipp-hipp hurrá!MVP!
a számból vetted ki a szót.#David Villa# írta:Újra összeáll az MVP, amit szépen támogat majd Fabre. Na hajrá! Győzni kell.

KÖSZI!bence-barca írta:Pont most jött ki:pitta19 írta:Hivatalos kezdőt lehet már tudni?
Valdes - Montoya Song Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Villa #fcblive
Barcelona bench: Pinto, Alves, Bartra, Dos Santos, Sergi Roberto, Tello, Alexis #fcblive
Iniesta-val mi van?
Nem néz ki rosszul a kezdőnk. Villának örülökbence-barca írta:Valdes - Montoya Song Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Villa
Ez engem is érdekelne. Meglepő lenne, ha pont egy ilyen mérkőzésen akarná pihentetni...bence-barca írta:Iniesta-val mi van?

Pont most jött ki:pitta19 írta:Hivatalos kezdőt lehet már tudni?
Az igaz, h a mai világban már nagyon óvatosnak kell lenni, h higgyen e az ember a szemének és a képnek, de ez speciel nem PSTocy írta:
Mondjuk az ilyen képekkel vigyázni kell, mert ki tudja, valósak-e. Itt pl a pálya nekem furának tűnik, mintha lenne benne egy domb...
Mondjuk az ilyen képekkel vigyázni kell, mert ki tudja, valósak-e. Itt pl a pálya nekem furának tűnik, mintha lenne benne egy domb...Deus írta:
Ennyit erről hogy 11-es volt vagy nem... Ez maximum szabadrúgás lett volna.