Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tromort77 írta:SR pedig védelemben volt meglepően jó eddig.
Ezzel kiegyeznék, de a helyzet az hogy a PSG-nek több esélye van a további gólokhoz.Tromort77 írta:Kell egy idegenbeli gól, el kell felejteni, hogy áll a meccs. A második félidőt meg kell nyerni, úgy, hogy ne kapjunk több gólt. Aztán a visszavágón minden esély meg lesz.
Nem tudom mitől alszik ennyire a csapat.
Egyébként MAtS kifejezetten jó volt. A gólokról nem tehetett. SR pedig védelemben volt meglepően jó eddig.
Messi felébredhetne mert így nehéz lesz. Rég volt ennyire pocsék félideje. Na Hajrá!
Ha megsem tudjak jatszani, mert annyira gyenge a kp, ugy nehez lesz... Kp miatt vagyunk gyengek szerintem, egyszeruen nem tudnak osszejatszani, nem hogy egymassal, de az MSN el sem... Gomes meg egy labdat is alig tud atvenni, nem hogy szervezze a jatekot, mondjuk nem is az a feladata, de vedekezesben se valami nagy was ist das. Emelle Ini is gyengus... Fel kell porogni, kell a gol, hajraTobias88 írta:MSN gyakorlatilag a pályán sincs, mindent elmond a támadó jatekunkrol hogy gomes ért fel egyedül a kapuhoz. Ma 11 játékos volt eddig a pályán, ideje hogy csapatként viselkedjenek. A psg gyakorlatilag minden üres területet egyből bejatszik, nagyon jól tolják. Ha marad a 2 0 akkor ki is estünk, remélem jön két csere meg egy kis buzditas
SR kapcsán azt érzem, hogy a jobb védekezést azután mutatja be, miután elment az emberrel feleslegesen vagy nehéz helyzetbe hozta magát. Mire az ember mellé ér - főleg Draxler esetében - az már a 16-osnál keverget, de már korábban lenne lehetősége kiváltani rá, ha nem lenne kommunikációs zavar, ami jó kérdés, hogy kinek a sara.Tromort77 írta:SR pedig védelemben volt meglepően jó eddig.
Messi felébredhetne mert így nehéz lesz. Rég volt ennyire pocsék félideje.
Ennyire gyenge félidőt még nem produkált a csapat Lucho irányítása alatt.Waleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?
Nem mindegy ki az ellenfel. Az Atletico ellen ugyanez volt csak nekik nem jott be minden mint a PSGnek.Waleba10 írta:én Lucho helyében mindenkinek akkora méretes pofont lebasznék.... de ez mi most őszintén... ismétlik az alaves vs Barcat, csak most mi vagyunk az alaves vagy mi? hogy tudunk 3 nap leforgása alatt, egy jó Barcabol, egy nulla, fos, semmit érő, gyalázatot bemutatni? hogy?