Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem EV is olvassa az előzetesem, hátha tudok neki segíteni az összeállításban.Cestus írta:Szerintem is 2-2 körül lesz. Ellenünk most a kupában többet fognak mutatni hazai pályán, mint a Real ellen a legutóbbi bajnokijukon, de ha kitesszük a főoldali cikkben tippelt kezdőt, egy ikszre jónak kell lennünk, még ha nekünk is jönnek.
2-2-t tippelnék. Prince majd a végén egyenlít.Sinya22 írta:Dembelé távollétében Messi kihagyása kicsit bátor azért idegenben, de majd Prince megoldja. Mondjuk nincsenek nagy formában,simán nyerhetünk.
Gondolom fogalmuk sincs nekik sem, kinek kellene igazat adni.Chino írta:Nem kell igazat adni egyik félnek sem, így nem is jöhet a reklamáció viszont van mire hivatkozni, hogy miért nem történik kizárás, ezzel megelőzve minden konfrontációt.
Valahol érthető, ugyanakkor jó precedens lehetett volna, hogy egyszer és mindenkorra tisztázzák ezt a kérdést és a jövőben ne legyen hasonló konfliktus.
Ez tipikusan a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad szitu a szövetség részéről. Nem kell igazat adni egyik félnek sem, így nem is jöhet a reklamáció viszont van mire hivatkozni, hogy miért nem történik kizárás, ezzel megelőzve minden konfrontációt.Cestus írta:A Levante fellebbezését is elutasították, hivatalos. Az persze nem derül ki, hogy most akkor Chumi játszhatott volna-e, vagy sem.Nem is vizsgálják arra hivatkozva, hogy túl későn nyújtotta be a panaszt a Levante.
Bírhatják végülis. Messinek meg igazából nem tudom, mi a jó, sokszor pont akkor játszott rosszul, amikor agyonpihentettük.MatyiG írta:Mondjuk Messiék nem hinném, hogy ne bírnának három meccset két hét alatt.
Szerintem a legfontosabb a garantált kezdők (Messi, Suárez, Alba, Busquets, Rakitic, Piqué) megfelelő pihentetése, hogy ők heti egy meccsnél többet ne játszanak (közülük Messi és Piqué jelenleg nem válogatottak, így plusz pihenőt kapnak tavasszal). A BL-ben nyújtott teljesítményünket legfőképp ennek a hatosnak a formája határozza majd meg. A többiek szvsz játszathatók fosásig, mert vagy bőven fiatalok még, vagy elég keveset játszottak eddig (Vidal), és lehet bennük tavaszra kraft. Ez megoldható feladatnak tűnik.MatyiG a Barca vs Real topikban írta:Cillessen, Verma, Semedo, Vidal, Coutinho, Malcom hatost bármikor be lehet tenni, szóval van kikkel rotálni szerencsére, de ez már off.Jó lenne ésszerű keretek között folytatni a rotálást, még ha kemény ellenfél is, meg nehéz stadion.
Ligakupából estek ki. Az tudtommal náluk és az angoloknál is csak második számú.pitta19 írta:PSG nem esett ki a kupából?
Angolokhoz hasonlóan nekik is 2 kupájuk van.pitta19 írta:PSG nem esett ki a kupából?
Hátha a mi döntőnk hamarabb lesz.Alcantara írta:Az utóbbi rész kicsit hihetetlennek tűnt, ezért utánanéztem.Csak nagy bajnokságok természetesen.visca el barca írta:kaphattunk volna könnyebbet is, de le kell őket nyomni. nekem igenis kell a kupa, ha megnyerjük mi leszünk a világtörténelem első csapata akik zsinórban 5öt húztak be
Nos azt gondoltam a Bayern már behúzta, de közük nincs ennyihez zsinórban. Viszont a PSG és a Juve sorozatban 4-4 kupát húzott be mostanáig, nekik is az idén lehet meg az 5.
Van olyan érzésem, hogy ez a kettő az idén is behúzza.
Az utóbbi rész kicsit hihetetlennek tűnt, ezért utánanéztem.Csak nagy bajnokságok természetesen.visca el barca írta:kaphattunk volna könnyebbet is, de le kell őket nyomni. nekem igenis kell a kupa, ha megnyerjük mi leszünk a világtörténelem első csapata akik zsinórban 5öt húztak be