2013.03.02. 21:04:18
Érdekes ez a helyzet, de nagyon összetett. De ha azt az alap törvényt vesszük, ami magába az életbe benne van foglalva, hogy semmi sem tart örökké. Amikor lefociztuk az egész világot és ott ültünk a legmagasabb trónon, azt gondoltam bárcsak örökké így tartana, Pep lenne a mi Fergusonunk, ezzel a generációval pedig nincs is mit tenni, csak kiküldeni őket és nyerjék meg a meccseket, kupákat, Peppel. Viszont tudtam, hogy egyszer eljön a pillanat, amikor mind ez véget ér, de ilyen hamar menjen végbe.. Nem olyan mértékben lévő ez a hanyatlás, mint ami volt 2007-ben, de megközelíthető. Viszont akkor a szurkoló érezte, hol kell a változás.. de most? Javítson ki valaki, de én kvára nem vágom.. Becsülöm Titot, kalapom előtte, hogy küzd a betegséggel és mellette egy Barcelonát irányít, nem kis feladat, de ha tudták szezon előtt, hogy van egy ilyen gond/betegség.. bölcs volt őt kinevezni? Mondjuk sok más lehetőség nem volt igazán. Néztem az utóbbi meccseket és nekem egy név hiányzik, és az Pep. Aki felszántja a pálya szélét és űzi hajtja fiait, nincs egy másodperc, hogy ne adná az ukászt a srácoknak, mit hogy csináljanak. Bele adná azt ami ő, amitől tökéletesen működne az egész gépezet, minden kis fogaskerék úgy forogna, ahogy ő diktálja az ütemet. Jelenleg össze vissza megy az egész, ritmustalan. Mutatják Rourát, és csak a tanácstalanságot látom rajta. Legfontosabb időszakban edző nélkül, hullámvölgybe kerültünk, milan ellen lefociztak minket, erre semmit nem változtatunk a taktikán, pluszba még szerencsénk sincs. Ezekhez a dolgokhoz jön, hogy Alexis konkrétan eltűnt, Villáról nem is beszélve, messze nem régi önmaga, nincs ott a Villa faktor. Messire marad 3-4 védő és bedarálják.. a védelem pedig.. rég volt ekkora átjáróház. Ötlettelen, zavart és tanácstalan az egész játék, telis tele hibákkal. Hiányzik a szív az egészbe, az átütő erő, a ritmus ami elejétől a végéig ritmus.
Visca El Barca!
Més que un club