Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Példát lehet venni!ozsimiki írta: És egy fontos dolog: többektől olvastam ilyet,h
ElcseszTÉK,KiesTEK,vesztetTEK! NA NEM!
Ilyenkor is a MI CSAPATUNK! ElcseszTÜK,vesztetTÜNK...ugyanakkora BARCÁSnak érzem magam a mai este után is!
FORZA BARCAAA!
Én még bővíteném kicsit a névsort, Frankben viszont én is csalódok, továbbra is szimpatikus, birom nagyon, de nem biztos, h neki kell lenni az 1. számú edzőnek.DUGO_11 írta:0 MOTIVACIO SEEMMI ISTENEM......EN KILOKNEM A CSAPATBOL:
GIULY GUDJOHNSEN MOTTA EDMILSON EZQUERRO....SIMAN IGY AZ EGESSZET....RIJKARRD-BAN MEG CSAK CSALODOK MEG CSALODOK...
(((((((
Na ez az!Boixos írta:most nem azért, de egyelőre nem estünk ki!
oké, ez a mai bugi egy kalap sz.ar volt, de még lehet kint csoda, mert oda már az fog kelleni.
ráérünk problémázni, ha majd frankón buktuk a továbbjutást. ha.

Nekem is ez jutott eszembe, amikor a másodikat kaptuk, az Enfielden már nem tudjuk behozni.Los Banditos írta:Ez a hajó már elúszott,mindeki vessen magára.Majd jövőre...
Hát igen, azért az ő edzőjük egészen más kategória...lionelmessi19 írta:Őszintén eddig nem szerettem ha vki szidja Rijkaardot, most se tegyétek durván, én sem fogom, de egy kicsit most már irigylem a pool-t...az edzőjük miatt.sasi1 írta:ETO hiányzik nagyon, meg még valamit, de azt nem tudom, hogy mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mindannyian csalódottak vagyunk.Bacsy írta:Hiányzik Henk Ten CateEgyébként szerintem sem kell Rijkardot elküldeni, majd csak kijövünk ebből a hullámvölgyből...Meglehetősen csalódott vagyok
Hát levett minket a pályáról a taktikájával, az tutilionelmessi19 írta:Azt hiszem hogy a régi lendületes játék. A Barca már nem azt játsza, amit tavaly....sasi1 írta:ETO hiányzik nagyon, meg még valamit, de azt nem tudom, hogy mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha nem változik év végéig, akkor jön a vérfrissítés, és Frank is megy.
Őszintén eddig nem szerettem ha vki szidja Rijkaardot, most se tegyétek durván, én sem fogom, de egy kicsit most már irigylem a pool-t...az edzőjük miatt.

Azt hiszem hogy a régi lendületes játék. A Barca már nem azt játsza, amit tavaly....sasi1 írta:ETO hiányzik nagyon, meg még valamit, de azt nem tudom, hogy mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Már mind1, hogy kijövünk vagy nem, BL elúszott...Bacsy írta:Hiányzik Henk Ten CateEgyébként szerintem sem kell Rijkardot elküldeni, majd csak kijövünk ebből a hullámvölgyből...Meglehetősen csalódott vagyok