Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én nem sajnálom Thiagot!! Annyi labdát ad el egy meccsen, mint a többiek összesen...speciel az iménti gólt is az ő labdavesztéséből kaptuk...3 perce volt a pályán.DonAndres írta:Szép volt Tito!
Egy sörmeccsen se nézzük meg hogy mit tud egy Deulofeu egy nagyobb csapat ellen...Ne adjunk lehetőséget egy bizonyos Bartra nevű úriembernek sem,aki egyébként megállta a helyét egy Bayern ellen...Minek?Jövőre jön egy védő,játszik 2 meccset és eltűnik a süllyesztőben,miközben lehet hogy késöbb alapember lehetne a képességei alapján...
Thiago?Minek játszon,úgyis csak az a baja hogy nem kap lehetőséget...
Tello?Idén enyhe túlzással berobbant,jól játszott egész idényben,de ne,őt se tegyük be,inkább játszon az egész szezonban b*szott gyengén játszó Pedro,mert ő megérdemli...
No comment...
Na, jó, most már elég lesz!sjd írta:Magyarul azt akarod mondani, h a hozzászólás megírásakor nem állt lehetőségedben szerkeszteni a kimásolt szöveget?S.Agüero írta:A kezdőt a hivatalos oldalról másoltam, nem az én hibám, hogy nincs pont a végén.
Ha már hivatalos grammarnazi vagy, legalább ne használj rövidítéseket ("h")...sjd írta:Magyarul azt akarod mondani, h a hozzászólás megírásakor nem állt lehetőségedben szerkeszteni a kimásolt szöveget?
Magyarul azt akarod mondani, h a hozzászólás megírásakor nem állt lehetőségedben szerkeszteni a kimásolt szöveget?S.Agüero írta:A kezdőt a hivatalos oldalról másoltam, nem az én hibám, hogy nincs pont a végén.
Ja, értem.sjd írta:Sry, azt az egy "i" betűt nem láttam, és azt olvastam h a "Marca szerint a várható kezdőcsapaton is látszik, h hajtunk a 100 pontra."
Én meg néztem, h a Marca mégis miért gondolja ezt a saját maguk által írt kezdőről.
A kezdőt a hivatalos oldalról másoltam, nem az én hibám, hogy nincs pont a végén.sjd írta:S.Agüero írta:Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Villa, Iniesta and Pedro
S.Agüero írta:Plusz pontot teszünk a végére.![]()
S.Agüero írta:Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Villa, Iniesta and Pedro
S.Agüero írta:Plusz pontot teszünk a végére.
Sry, azt az egy "i" betűt nem láttam, és azt olvastam h a "Marca szerint a várható kezdőcsapaton is látszik, h hajtunk a 100 pontra."Gareth Tello írta:Szerintem kicsit már túlzásba viszed a grammarnaziskodást.sjd írta:Mármint hogy a Marca megmondta a saját maguk által összerakott kezdőről, h mi látszik rajta?![]()
Szerintem kicsit már túlzásba viszed a grammarnaziskodást.sjd írta:Mármint hogy a Marca megmondta a saját maguk által összerakott kezdőről, h mi látszik rajta?![]()
Mármint hogy a Marca megmondta a saját maguk által összerakott kezdőről, h mi látszik rajta?Gareth Tello írta:A Marca szerinti várható kezdőcsapaton is látszik, hogy nagyon hajtunk a 100 pontra
Egyszerűen nem értem, hogy minek ez a rekordbeállítás. Mire jó ez? Kb, hogy mondhassák, hogy húú rekord. Ilyenkor kellene a fiatalokat játszatni, az idősebb alapokat meg elküldeni szabadságra.Gareth Tello írta:A Marca szerinti várható kezdőcsapaton is látszik, hogy nagyon hajtunk a 100 pontra:
Valdés - Adriano, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Song, Iniesta - Alexis, Fabregas, Villa.
Így állunk most a ligában:
37 meccs - 31 győzelem, 4 döntetlen, 2 vereség - 111-39-es gólkülönbség - 97 pont.
Azért örülnék, ha legalább minimális lehetőséget kapna egy-két fiatal, elsősorban Deulofeu, Sergi Roberto és Rafinha.

Azért érdekelne, hogy mi bajod volt Fabregasszal? Kifejezetten jól játszott, veszélyes volt a kapura, és jó labdákat is adott. A helyzetét jó lett volna, ha berúgja, de így sikerült. Egyszer benn, egyszer nem.sörvirsli írta: ON:
A tegnapi meccsen Thiago (kb egy normális labdát nem tudott megfelelő helyre passzolni) meg Fabregas is hozta a szokásos bizonytalan formáját,nem bánnám ha a szezon végén tiplizne mind a kettő!
Szegény Villának meg sajnos a sérülése óta nem nagyon megy.
Song viszont megint csak igen jó volt!
Engem mindig meglep, h itt is, meg az igazolások topikban is milyen magabiztosan jelentik ki emberek, hogy a klub kit akar leigazolni meg kit akar elküldeni. Szóval engem tényleg érdekelne, hogy hogyan juttok ilyen listák birtokába, azokon kívül az egyik napról a másikra egymásnak is ellentmondó cikkeken kívül, amiket az ElMundo és társai kreálnak?sörvirsli írta:Így van,nyilván marhaság amiket írok,meg biztos az is amit vezetőség csinál:
a LEHETSÉGES távozók listája: Thiago,Fabregas,Villa.

villat én is kitenném, bántoan béna a serulése óta. tegnap olyan ziccert hagyott ki, hogy még sanchez is csettintett egyetsörvirsli írta:Így van,nyilván marhaság amiket írok,meg biztos az is amit vezetőség csinál:
a LEHETSÉGES távozók listája: Thiago,Fabregas,Villa.
Gondolom a klub is azért akarhatja őket eladni mert már túl szuperek voltak az idén és egyszerűen túl fejlődték magukat,csak ez lehet az ok.
Tegnap is olyan jól tolták mind a hárman,hogy öröm volt nézni,remélem jövőre is ilyen hatékonyak lesznek ha maradnak!