Elég pesszimisza hangulatban vagyok az esti meccset illetően
Sajnos az elmúlt hónapok alapján nem úgy tünik, hogy Rijkaard képes lenne 3nap alatt változtatni, úgy érzem, nincs meg a kellő tekintélye. A csapat játssza a labdajáratós, rövidpasszos játékát, miközben helyzetet nem tud kialakitani, majd saját magát altatja el és kap egy kontrát. Nem tartom jó megoldásnak az Oleguer/Zambrotta párost sem, mert lehet, hogy igy masszivabb lett a védelem (bár micsoda gólokat kaptunk a Valencia ellen), de nagyon keveset mennek előre, bár Zambrotta próbálkozik, de Oleguer semmi veszélyt nem jelent, főleg azért, mert tetszik v nem tetszik nem Barca-szintü játékos, én inkább Belletti-t favorizálnám.
Eto'o-t sem értem, mert különedzésekkel sosem nyeri vissza meccs/gól formáját, hiába lesz már 300%os fizikai állapotban.
Abban biztos vagyok, hogy Gudjohnsen kezd majd, aki többször bizonyitotta már, hogy hiba volt idehozni és Frank számomra továbbra is érthetetlen módon mellőzi Saviola-t, valszeg, mert fizikailag nem olyan erős felépitésü és Rijkaard-nak nem ilyen az ideális támadó. Még 2gólos hátrányban sem hozta be a Valencia ellen, sőt, lehozta Gudjohnsen-t, igy nem volt a pályán befejező ember.
Edmilson nagyon gyenge teljesitményt nyújt ebben a szezonban és azzal, hogy a védelem tengelyében kapott helyett még sebezhetőbbek lettünk hátul.
Annak ellenére, hogy kiismerték, tetszik Ronnie hozzáállása, küzd, hajt, erre jó példa volt a hétvégi meccs is, de nagyon jó teljesitményt nyújt Xavi, mig Iniesta kicsit visszaesett a jobbszélső szerepkör miatt, még jó, hogy Messi felépült.
Nem mondom, van esély 1-2gólos győzelemre, de ha kapunk egy gólt, végünk, mert idegenben nagyon nyuszik vagyunk, lekontráznak és oda a továbbjutás.
Fentiek ellenére persze nagyon szurkolok majd, hogy sikerüljön továbbjutni és ki tudja, talán végre vmi siker elinditaná a szekeret.