Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.30. 10:17:32

miihii írta:
Castiel írta:A 8.-ai MU elleni meccsünkről lehet tudni, hogy adja e valamelyik tv csatorna?
A Hamburg elleni meccs közben mondta a kommentátor,h a SportTV-n adják majd a PSG elleni derbit is (bár a műsorukban mégsem szerepel...egyelőre? ) és ha jól rémlik,akkor a MU ellenit is.
A SportTV biztos adja a PSG meccset, már láttam a reklámot. És sztem a Mu elleni meccset is fogják adni, de előfordulhat, hogy azt majd a Digisport. Majd meglátjuk, de tuti, hogy leadnak egy ilyen meccset.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
miihii
KHAL

2012.07.30. 09:49:26

Castiel írta:A 8.-ai MU elleni meccsünkről lehet tudni, hogy adja e valamelyik tv csatorna?
A Hamburg elleni meccs közben mondta a kommentátor,h a SportTV-n adják majd a PSG elleni derbit is (bár a műsorukban mégsem szerepel...egyelőre? ) és ha jól rémlik,akkor a MU ellenit is.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Erxy
Entrenador del Barça

2012.07.30. 09:40:28

Barcaman1993 írta: Én nem látom ennyire borúsan a dolgot. Sztem ugyanúgy nyomozni fogja a francia csapat a labdát, ahogy a többi szokta. Nagyon meglepődnék, ha ez nem így lenne. Aztán, ha jönnek a fiatalok, akkor természetesen változik a meccs képe, de amíg a nagyágyúk játszanak, addig nem tartom valószínűnek, hogy az x-nek is örülnénk. Az eurobarcás hír szerint szerdán jönnek vissza az olimpiások, tehát valószínűleg ők is bevethetőek lesznek. Ha jól emlékszem Puyolt is a szombati meccsre várhatjuk vissza a csapatba az előzetes hírek szerint. Villaval még nem tudom mi a helyzet. Egyedül az Európa bajnokok fognak hiányozni. Talán Jordi Alba kap még egy kicsi szünetet...
Az Eb bajnokok ma térnek vissza, ezekben a percekben vesznek részt (Puyol is) az orvosi vizsgálatokon. Este már a csapattal edzenek, de néhány foglalkozáson még másféle gyakorlatokat végeznek. Szerintem ők bevethetőek lesznek a PSG ellen. Az Olimpiások szerintem nem fognak játszani még, max mutatóba pár percet.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.30. 09:25:50

kristop írta:a következő meccsen, a psg után nyilván nem lesz ilyen a hangulat. ugyanaz lesz, mint nálatok a benfica ellen. hamarabb kezdték meg a felkészülést, thiago silva híján a teljes csapattal állnak ki, nálunk a spanyol különítmény most toppant be, az olimpia brigád szintén nincs itt, és valószínűleg örülünk majd ha kihúzzuk ellenük egy döntetlenre és nem aláznak meg teljesen.
Én nem látom ennyire borúsan a dolgot. Sztem ugyanúgy nyomozni fogja a francia csapat a labdát, ahogy a többi szokta. Nagyon meglepődnék, ha ez nem így lenne. Aztán, ha jönnek a fiatalok, akkor természetesen változik a meccs képe, de amíg a nagyágyúk játszanak, addig nem tartom valószínűnek, hogy az x-nek is örülnénk. Az eurobarcás hír szerint szerdán jönnek vissza az olimpiások, tehát valószínűleg ők is bevethetőek lesznek. Ha jól emlékszem Puyolt is a szombati meccsre várhatjuk vissza a csapatba az előzetes hírek szerint. Villaval még nem tudom mi a helyzet. Egyedül az Európa bajnokok fognak hiányozni. Talán Jordi Alba kap még egy kicsi szünetet...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.30. 00:21:00

A 8.-ai MU elleni meccsünkről lehet tudni, hogy adja e valamelyik tv csatorna?
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
pitta19
Jugador d'estrella

2012.07.29. 13:04:56

G.Gabe írta:sziasztok!

sajna én lemaradtam a meccsről.
meg lehet valahol nézni az ismétlést?

előre is köszönöm a segítséget!
Szerintem egyben kicsi az esély, a gólok itt vannak:

http://www.youtube.com/watch?v=KDORKqMXy24
kristop
Entrenador del Barça

2012.07.29. 12:49:00

szerintem elég jó volt ez a marokkói csapat, legalább is elől. néha percekig csak nyomoztuk a labdát. hátul már elemi gondok voltak, de teljesen jó benyomást mutattak annak ellenére hogy kaptak egy nyolcast.

és így van egy ilyen csapat ellen vontam le a következtetéseket, mert ahogy a sergi roberto, dos santos kettős az első félidőben uralta a játékot (ők meg spanyol másodosztály közepén végeztek csak vágod) abból látszott hogy mire képesek. nem az jön le ebből, hogy ezt egy real vagy mu ellen is megtudják csinálni, de annyi igen hogy ők egyáltalán képesek ilyen magas teljesítményre. és ha képesek, ha bennük van, akkor már csak koncentráció és önbizalom kérdése, hogy mondjuk egy játékost helyettesítve a kezdő tíz ember mellett is jó teljesítményt hozzanak le. plusz tapasztalat kérdése hogy ezt állandósítani tudják.

dos santos és bartra pedig eddig mindkét meccsen hibátlan volt. ahhoz, hogy cserék legyenek (bartra pl csak a negyedik számú) ahhoz nekem eleget mutattak már.

a következő meccsen, a psg után nyilván nem lesz ilyen a hangulat. ugyanaz lesz, mint nálatok a benfica ellen. hamarabb kezdték meg a felkészülést, thiago silva híján a teljes csapattal állnak ki, nálunk a spanyol különítmény most toppant be, az olimpia brigád szintén nincs itt, és valószínűleg örülünk majd ha kihúzzuk ellenük egy döntetlenre és nem aláznak meg teljesen.
daffy
Madridista

2012.07.29. 12:13:59

ab1daL írta:De ez vica versa működik. :) Játsszunk egy Hamburg ellen, ami azért egy jó német csapat (attól, hogy tavaly majdnem kiestek, az nem azt jelenti, hogy gyenge csapat) már le lett írva az összes fiatal kis túlzással. Deulofeuval az élen, aki eddig 72 percet töltött a pályán a két meccsen, és rúgott két gólt. :roll:
mert vele alapvető problémák vannak. messi és alexisről ezt senki nem írná,hiába bakiznak akár melyik meccsen. viszont itt isteni szintre lettek emelve,pedig egy magyar színvonalon is gyenge csapattal mérkőzött a barca. deulofeu a barátságos meccseken,a ligában és a tornákon is bizonyította,hogy hihetetlen sokat kell fejlődnie az A csapathoz. nem 2 meccs alapján van leírva. szerintem neki pont azokban a képességekben van hibája,ami a barcások nagy erőssége. ezért lennék végtelenül meglepve,ha valaha is megragadna a kezdőben vagy annak a közelében
ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.29. 11:45:25

De ez vica versa működik. :) Játsszunk egy Hamburg ellen, ami azért egy jó német csapat (attól, hogy tavaly majdnem kiestek, az nem azt jelenti, hogy gyenge csapat) már le lett írva az összes fiatal kis túlzással. Deulofeuval az élen, aki eddig 72 percet töltött a pályán a két meccsen, és rúgott két gólt. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.29. 10:03:00

daffy írta:
kristop írta:nagyon nagyon tetszik, hogy megcáfolnak olyan játékosaink, akiket már leírtam korábban. afellay, sergi roberto, dos santos. iszonyat jó félidőn van túl mindhárom. esküszöm jópárszor hittem sergi robertora hirtelen hogy xavi, olyan kényszerítőket, meg elmozgásokat csinált. afellay bátor, jó megoldásai vannak, másfél gólpasszal. dos santosra meg a tanár szó illik egyszerűen. szerel, pontos hosszú labdák előre, ügyes megoldások kicsiben. a bartra, masch és az alexis, messi kettős pedig egyszerűen brutális. rafinha az egyedüli aki nem tetszett most.

ja, és asszem mostmár kimondhatjuk hogy a bartra és dos santos elég lesz igazolás helyett. engem legalábbis meggyőztek.
igazán nem szeretnék bunkó lenni,de egy olyan csapat ellen vontad le ezt a következtetést,amely a neves marokkói bajnokságban még a dobogóra sem fér fel és egyetlen ismert játékos nem játszit ott? egy erős nb2-es szintű csapatot eltiport a barca,de szerintem nem most bizonyítottak a fiúk
Hagyd, itt mindig ez van...megverünk egy Paksot, aztán hú de jók a fiataljaink, majd jön egy bajnoki, ahol tisztán látszik, hogy kevesek, akkor meg jön az, hogy minek kell erőltetni őket, miért nem igazoltunk...
daffy
Madridista

2012.07.29. 09:59:16

kristop írta:nagyon nagyon tetszik, hogy megcáfolnak olyan játékosaink, akiket már leírtam korábban. afellay, sergi roberto, dos santos. iszonyat jó félidőn van túl mindhárom. esküszöm jópárszor hittem sergi robertora hirtelen hogy xavi, olyan kényszerítőket, meg elmozgásokat csinált. afellay bátor, jó megoldásai vannak, másfél gólpasszal. dos santosra meg a tanár szó illik egyszerűen. szerel, pontos hosszú labdák előre, ügyes megoldások kicsiben. a bartra, masch és az alexis, messi kettős pedig egyszerűen brutális. rafinha az egyedüli aki nem tetszett most.

ja, és asszem mostmár kimondhatjuk hogy a bartra és dos santos elég lesz igazolás helyett. engem legalábbis meggyőztek.
igazán nem szeretnék bunkó lenni,de egy olyan csapat ellen vontad le ezt a következtetést,amely a neves marokkói bajnokságban még a dobogóra sem fér fel és egyetlen ismert játékos nem játszit ott? egy erős nb2-es szintű csapatot eltiport a barca,de szerintem nem most bizonyítottak a fiúk
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.07.29. 08:39:44

sziasztok!

sajna én lemaradtam a meccsről.
meg lehet valahol nézni az ismétlést?

előre is köszönöm a segítséget!
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
kristop
Entrenador del Barça

2012.07.29. 00:59:05

nagyon nagyon tetszik, hogy megcáfolnak olyan játékosaink, akiket már leírtam korábban. afellay, sergi roberto, dos santos. iszonyat jó félidőn van túl mindhárom. esküszöm jópárszor hittem sergi robertora hirtelen hogy xavi, olyan kényszerítőket, meg elmozgásokat csinált. afellay bátor, jó megoldásai vannak, másfél gólpasszal. dos santosra meg a tanár szó illik egyszerűen. szerel, pontos hosszú labdák előre, ügyes megoldások kicsiben. a bartra, masch és az alexis, messi kettős pedig egyszerűen brutális. rafinha az egyedüli aki nem tetszett most.

Pavel
Entrenador del Barça

2012.07.29. 00:53:21

Amit Messi és Alexis művel, az nem emberi.
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.07.28. 23:51:46

Éjféltől megy?

Olvasom, h igen :D
Messi ,Afellay gólokat!

Messi a csk :D
Kép
Kelemen Berti
Director del Fútbol

2012.07.28. 23:50:04

Reméljük sérülés nélkül tudjuk le ezt a meccset.

HAJRÁ!
Erxy
Entrenador del Barça

2012.07.28. 23:20:22

A kezdő: Pinto - Alves Mascherano Bartra Adriano - Rafinha DosSantos SergiRoberto - Alexis Messi Afellay

Hajrá :!:
Kép
Hama
Barça C

2012.07.28. 22:32:49

Valaki majd linkelne valami normális stream-et?Előre is köszönöm.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.07.28. 17:05:27

Erxy írta:A hivatalos oldal 23:59-et ír, a livescore 00:00-t.. Tényleg megzavart? :D
Egyébként vallási okok miatt kezdődik egy perccel hamarabb a meccs- ha minden igaz.
Én úgy tudom, hogy nem. Az az egy perc szerintem simán csak máshogy van írva a hivatalos oldalon és máshogy a livescore-on. Ami vallási ok miatt van, az maga ez a kései kezdés, a ramadan miatt ugyanis nem jatszhatnak csak akkor, amikor már teljesen besötétedett.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
davidvillabest
Jugador del Barça

2012.07.28. 13:46:18

Jolvan amikor en neztem akkor meg 22:00 volt kiirva ;)
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
Erxy
Entrenador del Barça

2012.07.28. 12:58:46

A hivatalos oldal 23:59-et ír, a livescore 00:00-t.. Tényleg megzavart? :D
Egyébként vallási okok miatt kezdődik egy perccel hamarabb a meccs- ha minden igaz.
Kép
davidvillabest
Jugador del Barça

2012.07.28. 12:40:06

Sziasztok ! Mi lesz a mai Barca meccs időpontja? mivel más időpontot ir a Barca hivatalos oldala és mást a livescore.com
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.27. 21:20:37

S.Agüero írta:VV ; Alves ; Bartra ; Mascherano ; Adriano - Dos Santos ; Rafinha ; Afellay - Alexis ; Messi ; Deulofeu :?:

Persze úgy is cserélődnek a játékosok félidőben, de egy ilyen kezdővel felállhatnánk. :)
Végre lesz Lombán is, kíváncsi leszek rá. :)
Valdés egyébként vakációzik, úgyhogy elég nehezen fog beállni a kapuba. :lol:
Ja, és Román miért nem megy a többiekkel? Ugye nem sérült meg ő is?
Oier - Dani Alves, Bartra, Lombán, Adriano - Rafinha, Luís Gustavo, Espinosa - Alexis, Messi, Deulofeu :?:
Félidőben jöhet Planas, Gabarrón, meg a többi fiatal allstar.
Tippem: 3-1 ide (Messi, Bartra, Espinosa). :)
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.27. 21:04:38

22 ember utazik holnap Marokkóba a Raya elleni meccsre.

Utazó játékosok listája:

Kép

:)

Pinto ; Alves ; Bartra ; Mascherano ; Adriano - Dos Santos ; Rafinha ; Afellay - Alexis ; Messi ; Deulofeu :?:

Persze úgy is cserélődnek a játékosok félidőben, de egy ilyen kezdővel felállhatnánk. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.07.27. 21:21:10-kor.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.27. 18:40:09

Erxy írta:Nem lesz megrendezve a Katalán Kupa! Ennek kiváltó oka az, hogy a klubunk a hivatalos oldalán jelentette be: a B csapatot nevezi a tornára.

Javítsatok ki ha tévedek, az úgy emlékszem, minden évben a B csapat játszik a tornán. Eddig ebből nem csináltak bibit.. :roll:
Vajon lesz helyette más felkészülési meccs?
Tavaly egy kevert Barça B-Juvenil A-csapat állt ki az Espanyol elleni döntőben:
Oier - Rosell (Balliu), Sergi Gómez, Armando, Grimaldo - Espinosa (Jonathan), Luís Gustavo (Riverola), Rafinha - Cuenca (Dongou), Saúl (Carmona), Deulofeu.
Nem értem, ez most miért olyan nagy probléma.
Nem hiszem, hogy lesz más meccs, Bartomeu azt mondta, így is túlzsúfolt az előszezon, no meg további sérülésekre sincs szükségünk.
Válasz küldése